Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΡΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΡΙΟ 10/09 - 14/11. ΧΑΟΣ


 Η μεγάλη μετακίνηση του καλοκαιριού είναι γεγονός, μια από Άρης μετακινείται στον Κριό και η πολύμηνη παρουσία του από τις 28 Ιουνίου έως τις 7 Ιανουαρίου φέρνει ακραία γεγονότα κάθε μορφής.
Όταν ένας προσωπικός πλανήτης παραμένει πολλούς μήνες ένα ζώδιο, και ιδιαίτερα ο Άρης, ενεργοποιεί πολλά πράγματα. Στην παρούσα φάση ενεργοποιεί όλες τις Εκλείψεις των τελευταίων 18 μηνών στον άξονα Αιγόκερω / Καρκίνου και οι οποίες είχαν τραγικές συνέπειες. 
Να θυμηθούμε το 2018 που είχαμε στην Ελλάδα την πυρκαγιά στο Μάτι ή το 2019 που έφερε την πανδημία και το οικονομικό κραχ. Επίσης ενεργοποιεί τις μεγάλες συνόδους πλανητών μέσα στο 2020 Κρόνου / Πλούτωνα και Δία / Πλούτωνα και αυτό είναι ένα μεγάλο γεγονός αρνητικής εκδήλωσης.
Αν εξερευνήσουμε λίγο τον Άρη από τον Κριό, αυτό που μας έρχεται στο μυαλό μας είναι ο ηγέτης, ο τολμηρός, ο επιθετικός, ο βάρβαρος, ο ορμητικός, ο παρορμητικός, ο φλογερός, αυτός που κινεί πράγματα.
Έχει ανάγκη να αποδράσει και η μεγάλη του ενέργεια σχετίζεται με την αρρενωπότητα και τη σεξουαλικότητα. Έχει μία έμφαση στην ικανοποίηση των προσωπικών του στόχων και μία δόση αντικοινωνικότητας. Έχει την ανάγκη να πετύχει και δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο στο να σταθεί ως ανάχωμα.
Ο Άρης παίζει σπουδαίο ρόλο σε ένα γενέθλιο χάρτη μια που για τη γυναίκα δείχνει τον άντρα που την ελκύει ή ελκύεται. Ο Άρης συνδέεται με τη λίμπιντο και με το πόσο άνετα νιώθει ή εκφράζεται, πως λειτουργεί σε σεξουαλικό πεδίο και πως βλέπει το αντικείμενο του πόθου του ένας άνδρας.
Ένας Άρης στο Κριό στην αρνητική του μορφή μπορούμε να πούμε ότι είναι το αρχέτυπο του εμπολέμου, ένας αμετακίνητος ο οποίος ρέπει προς την επίδειξη της δύναμης του αλλά και της σεξουαλικότητας του, ενώ έχει υπεροψία, ένα εγωισμό, είναι απερίσκεπτος και υπερβολικά ανυπόμονος. Δέχεται κάθε πρόκληση σε κάθε τι που πρέπει να φέρει εις πέρας.
Πρέπει όλη αυτή την επιθετικότητα του να τη βγάζει μέσα από θετικούς ρυθμούς όπως είναι το ποδόσφαιρο, η σκοποβολή, η γρήγορη οδήγηση, η πυγμαχία..
Θα επηρεάσει όλο το Παρορμητικό Σταυρό καθ ' όλη τη διάρκεια της διαδρομή τους και τα πιο δύσκολα θα τα έχουν όσοι έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα στο Παρορμητικό Σταυρό, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, που θα υποστούν και τις περισσότερες συνέπειες  της παρουσίας του.
Σε όλη αυτή την διαδρομή του θα γυρίσει και ανάδρομος από τις 10 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 14 Νοεμβρίου οπότε αυτή θα είναι και μία δύσκολη περίοδος για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και γενικά και σε κοσμικό επίπεδο.


Οι όψεις που θα κάνει κατά την πρώτη διάρκεια της αναδρομής του είναι:
Στις 24/09 αντίθεση με τον Ερμή
Στις 24/09 τρίγωνο με την Αφροδίτη
30/09 τετράγωνο με το Κρόνο
09/10 τετράγωνο με το Πλούτωνα
14/10 αντίθεση με τον Ήλιο
19/10 τετράγωνο με το Δία
09/11 αντίθεση με την Αφροδίτη


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου