Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


 Κριός: Από τα πιο τυχερά ζώδια με την είσοδο της Αφροδίτης στο Λέοντα κυρίως σε ερωτικά ζητήματα. Αυτό σημαίνει η ένα καινούργιο ειδύλλιο ή μεγέθυνση της υπάρχουσας σχέσης σε σχέση με τον ερωτισμό. Η ψυχαγωγία, η διασκέδαση και η αναψυχή ενδείκνυται όπως και οτιδήποτε σχετίζεται με τα παιδιά.
Το τρίγωνο που δημιουργεί η Αφροδίτη με το ζώδιο σας είναι ότι καλύτερο για εσάς, μια που έχετε κυβερνήτη τον Άρη που με την Αφροδίτη αποτελούν το λεγόμενο ερωτικό δίπολο.

Ταύρος: Θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικεία περιβάλλοντα που έχουν να κάνουν με οικογένεια και σπίτι. Αυτό θα αφορά είτε μια αλλαγή διακόσμησης εντός της οικίας, ή και μετακίνηση σε ένα πιο όμορφο σπίτι.
Οι οικογενειακοί δεσμοί αναπτύσσονται μέσω της ισορροπίας και της αρμονίας των μελών.
Προσοχή στα υπερβολικά έξοδα.

Δίδυμος: Η μετακίνηση αυτή λειτουργεί για εσάς πολύ καλά σε επικοινωνιακό επίπεδο στο να προσελκύσετε ερωτικά ή οικονομικά τους άλλους. Ο λόγος σας έτσι όπως τον εκφέρεται πρέπει να έχει και μια ερωτική χροιά αναζήτησης ενός συντρόφου.
Προγραμματίστε κοντινές αποδράσεις μαζί με τον ταίρι σας ή δε μοναχικοί να έχετε το μυαλό σας αέρινο, στο να " κτυπήσετε " ερωτικά την κατάλληλη στιγμή.

Καρκίνος: Τα οικονομικά ευνοούνται αυτό το διάστημα κυρίως μέσα από την δουλειά σας που αυτό θα σας δώσει οικονομική ασφάλεια που μετά μετατρέπεται σε συναισθηματική απόλαυση. Αφού κατακτήσετε το κεντρικό ευαίσθητο σημείο που είναι η αισιοδοξία, τότε μπορείτε να έχετε την οποιαδήποτε απόλαυση.
Μην ξεχνάτε ότι Αφροδίτη δεν σημαίνει μόνο οικονομική επιβράβευση αλλά και έρωτας.

Λέων: Εδώ τα πράγματα είναι φωτεινά από λάμψη, κοινωνικότητα και αισθητική. Μπορείτε να κάνετε επεμβάσεις αισθητικής μορφής ή να βρείτε ένα καινούργιο αισθησιακό προσωπείο.
Διασκεδάστε, παίξτε ερωτικά το παιχνίδι της σιγουριάς και πάρτε τις απολαβές που έχουν δοθεί συμπαντικά αυτό το διάστημα για εσάς.

Παρθένος: Η Αφροδίτη εδώ που ως Πλανήτης δεν είναι το μεγάλο σας ατού σημαίνει περισσότερο ξεκούραση και χαλάρωση. Σας βοηθά να αφήσετε δύσκολες αναμνήσεις ή εν ενδογενείς φόβους και να αποκτήσετε σιγουριά ότι αξίζετε περισσότερα.
Είναι το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας για την είσοδο αργότερα της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο.

Ζυγός: Μια πολύ ιδιαίτερη θέση έχει στο ζώδιο του Λέοντα η κυβερνήτης για εσάς Αφροδίτη.
Σχετίζεται εδώ με καινούργια άτομα που εισέρχονται στην ζωή σας, τα οποία σας ανεβάζουν κοινωνικά και σας δίνουν μια καινούργια μορφή όσο αφορά το κομμάτι της αναγνώρισης.
Βγείτε στο κόσμο, αποκτήσετε φίλους και η Αφροδίτη θα σας δώσει αυτό που επιζητείτε οικονομικά και ερωτικά.

Σκορπιός: Όχι και πολύ βολική αυτή η διέλευση αφού αυτό που θέλει η Αφροδίτη είναι να πάρετε πρωτοβουλίες εντός της εργασίας σας. Αυτό σημαίνει καινούργιες ιδέες που έρχονται για να αλλάξετε τον επαγγελματικό σας χώρο ή να προβείτε σε αγορές που θα ομορφύνουν το χώρο.
Για αυτούς που μπορεί να την λειτουργούν καλύτερα την Αφροδίτη ας αφήσουν για λίγο τις δουλειές και ας ακολουθήσουν το δρόμο των διακοπών.

Τοξότης: Πολύ βολική διέλευση. Το τρίγωνο που δημιουργεί με τον ζώδιο σας φέρνει την διασκέδαση αλλά και την ανάγκη για μακρινά ταξίδια που θα σας αφήσουν ιδιαίτερες εντυπώσεις χαράς.
Για τους μικρούς Τοξότες επιτυχία σε σπουδές.

Αιγόκερως: Η διέλευση αυτή υπόσχεται χρήματα από άλλες πηγές εκτός της εργασίας.
Η ρύθμιση χρεών και η αύξηση των οικονομικών σας από άλλες πηγές θα σας δώσουν την πολυπόθητη αισιοδοξία που περιλαμβάνει την ανύψωση της ψυχολογίας και της σεξουαλικής ζωής.
Είναι καλή στιγμή για αναζήτηση λύσεων εκεί που έχετε οικονομικές εκκρεμότητες.


Υδροχόος: Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας και το πρώτο που σηματοδοτεί είναι ότι οι άλλοι σας θαυμάζουν. Δεν αφορά μόνο τα ερωτικά αλλά και συνεργάτες και συναδέλφους που ενδιαφέρονται για εσάς και στα δύο επίπεδα και στο οικονομικό αλλά και στο προσωπικό.
Εξερευνήστε τους άλλους και εκεί που διαπιστώσετε ότι είναι προς το συμφέρον σας μην αφήσετε ευκαιρίες από όπου κι αν προέρχονται.

Ιχθύς: Σε δύο τομείς επεμβαίνει η Αφροδίτη σε εσάς, στο εργασιακό αλλά και σε ζητήματα υγείας. Θα υπάρχει καλυτέρευση στο εργασιακό σας περιβάλλον, οι σχέσεις με τους συναδέλφους και προϊσταμένους, χωρίς να απορρίπτεται και η αύξηση μισθού.
Σε θέματα υγείας έρχεται η καλυτέρευση, προσοχή όμως μόνο στην διατροφή σας.


Σημ: Τα παραπάνω αφορούν και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στο Λέοντα.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου