Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ 16/03 - 11/04

Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Ιχθύ παρασύρει τα ζώδια του Καρκίνου, Ιχθύ, Σκορπιού, Αιγόκερω, Ταύρου στο να κοιτάξουν προς τα μέσα, για να το μεταδώσουν προς τα έξω.
Το θέμα είναι, αυτό που θα προβάλουμε , να έχει υπόβαθρο που θα αφορά το εσωτερικό κόσμο, την διόραση, την πίστη και την πνευματικότητα.
Να επικοινωνήσουμε μέσω του διαλογισμού, των καλλιτεχνικών ταλέντων, της μουσικής.
Στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού δημιουργεί επικοινωνιακά τετελεσμένα και αφορμές για αρνητικά σχόλια και κουτσομπολιά.
Χρειάζεται αυτοέλεγχος των σκέψεων, να μην λέμε λόγια που δεν τα πιστεύουμε και να ψάχνουμε τα πάντα πίσω από τις κουρτίνες και τα απόκρυφα.

Όσο αφορά τα ζώδια:

Κριός: Είναι η ευκαιρία να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εσωτερικό κόσμο και να μιλήσετε για τις φοβίες και τα αδιέξοδα που σας έχουν καταβάλει. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά ή πνευματικές ασχολίες κάντε μια επικοινωνιακή χρήση των εργαλείων προώθησης της δουλειάς. Αν έχετε την ανάγκη να μιλήσετε σε κάποιο ψυχοθεραπευτή αυτό το διάστημα ενδεικνύεται, όπως και οι επαφές με ιατρούς ή πνευματικούς.

Ταύρος: Η βοηθητική αυτή όψη λειτουργεί προς όφελος σας για να επικοινωνήσετε την δουλειά σας, να κάνετε δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες. Αποκτήστε καινούργιους φίλους, πάρτε ιδέες από αυτούς, αξιοποιείστε αυτό το διάστημα και για τα ερωτικά σας. Φύγετε από την καθημερινή ρουτίνα του χρήματος και βγείτε στον κόσμο.

Δίδυμος: Πολύ σημαντική διέλευση για εσάς, καθώς ο Ερμής είναι κυβερνήτης σας, και κάνει διέλευση από το κομβικό σημείο που λέγεται Μεσουράνημα. Οπότε πρέπει να προσέχετε τις αντιδράσεις σας πάνω σε ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας. Οι επαφές με τους προϊσταμένους πρέπει να προσεχθούν, διαχειριστείτε το λόγο σας χωρίς υπερβολές. Σε θέματα προβολής της επιχείρησης σας, μπορείτε να εξερευνήσετε καινούργιες μεθόδους προσέλκυσης πελατών και αλλαγής των παραγόντων που παρουσιάζεται στους άλλους.

Καρκίνος: Το τρίγωνο με το ζώδιο σας του Ερμή, σας δίνει την δυνατότητα για να κάνετε συναντήσεις και επαφές. Θα σας βοηθήσουν στο να μάθετε, στο εξερευνήστε το άγνωστο και να δείτε μια διαφορετική προσέγγιση ως προς την φιλοσοφία της ζωής. Όσοι θέλουν να σπουδάσουν είναι πολύ καλή περίοδος και  να πάνε ταξίδια επίσης. Οι επαφές με τους άλλους που έχουν σχέση ή βρίσκονται στο εξωτερικό, μπορεί να σας αποδώσει καρπούς επιτυχίας.

Λέοντας: Ουδέτερη η διέλευση του Ερμή που αφορά τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που προέρχονται από άλλες πηγές και σας προσφέρουν εισόδημα. Μιλήστε και ψάξτε διαφυγές πάνω σε ζητήματα δανείων και χρεών, ασχοληθείτε με κληρονομιές και να έρθετε σε επικοινωνία με ανθρώπους που είναι γνώστες αυτών των ζητημάτων. Δώστε βάση και στην ψυχολογία σας κάνοντας κινήσεις που θα σας δώσουν μια καλύτερη ζωή. Η επαφή με το νερό, με ένα ενορατικό άνθρωπο, ένα ψυχοθεραπευτή θεωρείται το καλύτερο "  φάρμακο " .

Παρθένος : Η διέλευση γίνεται στον απέναντι οίκο που αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Η αντίθεση θέλει μια προσοχή γιατί δημιουργεί ανασφάλειες και αυτές επιφέρουν προστριβές με τους άλλους. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής κυβερνά το ζώδιο σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την διέλευση. Οι άλλοι έχουν το στοιχείο της αντίδρασης στις επιθυμίες σας την οποία την επιφέρουν μέσω της σκέψης και του λόγου.

Ζυγός: Ουδέτερη όψη που αφορά ζητήματα εργασίας και υγείας. Μιλήστε με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους για να βρείτε λύσεις. Όσοι ψάχνετε για εργασία προχωρήστε στην αναζήτηση μέσα από το διαδίκτυο και τις εφημερίδες αγγελιών. Οι επαφές με ανθρώπους που αφορούν την υγεία σας είναι επίσης σημαντική, στο να μάθετε και να λύσετε προβλήματα υγείας.

Σκορπιός: Αν θέλετε να ερωτευτείτε αρχίστε την αναζήτηση μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις κοντινές αποδράσεις και την επικοινωνία με τους άλλους. Καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά, ένα ταξίδι για να βρεθείτε μαζί τους κρίνεται αναγκαίο. Οι σπουδές των παιδιών σας θα σας δώσουν χαρά, οι επιτυχίες τους θα σας ξαφνιάσουν. Μην κλείσετε τον εαυτό σας αυτό το διάστημα, μια που ο Ερμής σας βοηθά στην κοινωνική ζωή, στις επαφές και στην διασκέδαση.

Τοξότης: Δύσκολη διέλευση με τις όψεις που δημιουργεί σε ότι αφορά την οικογένεια σας. Μην θυμώνετε μαζί τους, προσέχετε τα λόγια σας, χρησιμοποιήστε ήπιο λόγο και προσπαθήστε να έχετε μια ήπια κουβέντα μαζί τους. Όσο αφορά τα ακίνητα αν υπάρχει κάτι σε εκκρεμότητα ψάξτε το λίγο, μια που κάποια θέματα που σας ήταν γνωστά, ίσως τώρα έχουν αλλάξει λόγω παραγόντων που σχετίζονται με έγγραφα και γραφειοκρατία.

Αιγόκερως: Ευκαιρίες σε ταξίδια και αποδράσεις. Οι επαφές με συγγενικά σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να λύσετε προβλήματα. Οι αισιόδοξες όψεις που κάνει με άλλους Πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιο σας ( Κρόνος, Δίας και Πλούτωνας ) είναι σημαντικός παράγοντας με προσεκτικές κινήσεις, σταθερότητα να πετύχετε υψηλές απολαβές κυρίως σε ζητήματα επαγγελματικής ζωής και γιγάντωση της αναγνώρισης που αυτό ως ζώδιο επιδιώκεται.

Υδροχόος: Δεν σας αφορά ιδιαίτερα η διέλευση, παρά σε οικονομικά ζητήματα. Εξερευνήστε καινούργιες δυνατότητες για περισσότερες χρήματα, για επιχειρήσεις με άλλους και ψάξτε για εύρεση λύσεων. Μπορείτε να μιλήσετε με ανθρώπους που σχετίζετε οικονομικά με προσοχή όμως γιατί σας αρέσουν οι επαναστατικοί τρόποι προσέγγισης.

Ιχθύς: Το καλύτερο διάστημα για εσάς όσο αφορά το κομμάτι της επικοινωνίας. Ανοίγονται δυνατότητες για να προβληθείτε εσείς και το έργο σας. Προσοχή όμως όταν ο Ερμής κάνει όψη με το Ποσειδώνα, μην κάνετε λάθος κινήσεις ή σας παραπλανήσουν. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, μην εξιδανικεύεται τους άλλους και να κρατάτε " μικρό καλάθι " όσο αφορά εσάς και τους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει απραξία, σημαίνει προφύλαξη και παραφύλαξη ως προς το σκοπό.



                                                ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                           Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου