Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ


Η ενέργεια του Υδροχόου είναι σαν ένα διακόπτη. 
Καθώς ο Υδροχόος είναι ο μεταρρυθμιστής του ζωδιακού, παρά ότι είναι στο σταθερό Σταυρό, ο σκοπός του δεν είναι η διατήρηση του ίδιου σκηνικού, της μέχρι τώρα πορείας και ύπαρξης. 
Όλοι συνειδητοποιούμε ότι ο CONID- 19 είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε επιφανειακά. Είναι σημείο αλλαγής. Δεν γίνεται να επιστρέψουμε πλέον στο πριν, δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο φυσιολογική κοινότητα με τον ίδιο τρόπο που το κάναμε πριν. Αυτό το διάστημα ερχόμαστε σε επαφή ο ένας με τον άλλο προς ένα σκοπό, μακριά από την αντιπαλότητα του παρελθόντος, τις οξυμένες καταστάσεις μεταξύ ανθρώπων ποιος θα κερδίσει και τι.
Η συνύπαρξη του Άρη / Κρόνου στην 0η μοίρα του Υδροχόου μας μιλά για το άγνωστο ακόμα μέλλον που τώρα δημιουργείται και παίρνει μορφή. Ο Κρόνος είναι η επίσημη πολιτική, ενώ ο Άρης εκπροσωπεί την εκκίνηση, τη δράση, την παρόρμηση. Αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα γράφει τη δική της ιστορία, που μπορεί ακόμα να μην είμαστε έτοιμοι να τη δούμε, υπάρχει όμως μια παγκόσμια κοινότητα σε εξέλιξη. 
Θα υπάρξει ανατροπή των υφιστάμενων status, ανατροπή του μοναδικού και του παρωχημένου και η έναρξη καινούργιων βημάτων που θα βοηθήσουν την επαναφορά της κοινότητας στις κοινότητες, της συνοχής μεταξύ των ανθρώπων
Ο Υδροχόος είναι ριζοσπάστης, επαναστάτης, που ευδοκιμεί μακριά από τα πρότυπα και περιέχει στοιχεία ανατροπών, επαναστατικών λύσεων, ανταρτών και ακτιβιστών. 
Το διάστημα αυτό αφορά την προσωπική ελευθερία και τη συλλογική ισότητα '' του κανείς από μας δεν είναι ελεύθερος μέχρι όλοι να είναι ελεύθεροι ''
Πρέπει να αγκαλιάσουμε καινούργιες αξίες, στις ικανότητες νέων μεταρρυθμιστών και στη νέα εποχή όπου θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο, αφού πρώτα αλλάξουμε τον μέσα μας, τις σκέψεις, τις αναζητήσεις μας. 
Πρέπει ο ένας να αγκαλιάσει τον άλλον, να επικεντρωθούμε στην ανατροπή αλλά και στην αυτορύθμιση της ενότητας και να αντιμετωπίσουμε αυτό το ιό, υιοθετώντας τη συλλογική συμμετοχή και να περιορίσουμε τη καμπύλη ύπαρξης του. 
Το ψηφιακό περιβάλλον δημιουργεί τεράστιες ευκαιρίες μαζικής κινητοποίησης, πολιτικής δράσης, παρέχει φτηνούς τρόπους για την οικοδόμηση και ανάπτυξη συλλογικών αφορμών, για την αυτοοργάνωση και την κοινωνική αλλαγή.
Εκεί θα δούμε τη μάχη για να το καινούργιο κόσμο, να δημιουργήσουμε καινοτόμες επιχειρήσεις, να ανακαλύψουμε καινούργιους τρόπους έκφρασης και να οραματιστούμε την καινούργια εποχή με την δυναμική του Άρη και τη σταθερότητα του Κρόνου σε αυτή τη νέα αρχή.
Υπάρχει χώρος για αλτρουισμό, ισότητα, ενότητα...


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου