Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑΣ 20/03


Η συνάντηση του Άρη με το Δία θα ήταν εκπληκτική αν δεν υπήρχε αυτό το κλίμα που δημιούργησε η σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα που ανέτρεψε την κανονικότητα. Τότε θα μιλούσαμε με άλλα δεδομένα.
Επηρεάζει τα ζώδια της Γης και του Νερού ( εκτός Καρκίνου ) που έχουν πλανήτες από τη 18η έως τη 26η μοίρα αυτών των στοιχείων και πλανήτες εκεί.
Αυτό που προσθέτει αυτή η όψη είναι θάρρος και αποφασιστικότητα στο να μπορεί να δημιουργεί κανείς το κάτι φιλόδοξο και συνάμα επαγγελματικό. Δίνει μία παρακάτω φιλοδοξία για να αντιμετωπίσεις τυχόν δυσκολίες και εμπόδια, ενώ δημιουργεί μία ανάπτυξη των ιδεών που έχεις γενικά για τη ζωή σου και για σένα.
Πράγματα που μέχρι τώρα έβλεπες με ένα τρόπο διστακτικό τώρα τα προσεγγίζεις αλλιώς, καθώς και την ερωτική ζωή που αυξάνεται η επιθυμία. 
Αν αποφασίσεις για επέκταση στο εξωτερικό ευνοείται, καθώς και κάθε είδους σπουδών που έχουν ως κατεύθυνση την αρχηγία και τη φιλοδοξία του ανώτερου στελέχους και του διευθυντή. 
Κάθε ενέργεια σου έχει οφέλη και κάθε τι που προσεγγίζεις θα θέλεις να το κάνεις πράξη. Βοηθά και σε θέμα ίασης σταθεροποιώντας τον οργανισμό σου και προσθέτει σωματική δύναμη και οργανική ενέργεια.
Όλα αυτά θα είχαν και μία άλλη αξία αυτή την εποχή που ζούμε, όμως ας κρατήσουμε έστω και έτσι τις θετικές συνιστώσες.



Ταροσόφος
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου