Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 08/03


Ο Ήλιος ταξιδεύει μαζί με τον Ποσειδώνα σε μία σύνοδο που επηρεάζει το Μεταβλητό σταυρό και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα, από τη 14η μοίρα έως την 22η μοίρα.
Σύγχυση, αβεβαιότητα, αρνητικές σκέψεις, κρίση πανικού και πολύ παραμύθι αυτό το χρονικό διάστημα μια όπου ο Ποσειδώνας κινείται εκτός της πραγματικότητας. 
Αυτό δεν σημαίνει ότι η όψη δεν έχει να δώσει αλλά αφενός είναι περιορισμένα, αφετέρου κινείται σε κανάλια πιο πνευματικά.
Καλό είναι να γίνει μία ανασκόπηση ονείρων, μία εσωτερική διαδικασία αφύπνισης και προσευχής.
Είναι καλό η απασχόληση με οτιδήποτε καλλιτεχνικό και οτιδήποτε μπορεί να συνεισφέρει το κάτι παραπάνω σε ζητήματα εσωτερικής αρμονίας.
Η επαφή με το υγρό στοιχείο τη θεωρώ επιβεβλημένη και κάθε είδους κατεύθυνση προς την εύρεση ενός τοπίου που θα εκπέμπει θετική ενέργεια και ονειρικό ξέσπασμα.
Μακριά από ανθρώπους που ακολουθούν άγνωστους δρόμους διαφυγής, από ανθρώπους που έχουν αρνητική προσήλωση και έχουν τη μορφή του τυχοδιώκτη.
Αφιερώνουμε αυτό το χρονικό διάστημα μακριά από παράσιτα και ανεδαφικές αποφάσεις ακολουθώντας ένα υγιεινό τρόπο ζωής με παραπάνω ξεκούραση και ύπνο.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου