Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ. ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ


Η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο. Χαίρεται. Είναι πάνω σε ένα ζώδιο που κυβερνά και της αλλάζει την ψυχολογία μετά την παραμονή της στο δύσκολο Κριό.
Τι ζητά όμως εδώ η Αφροδίτη? Την Ασφάλεια. Θέλει να κατέχει. Και αισθήματα αλλά και οικονομικές απολαβές. Επιμένει σταθερά σε αυτό, καθότι σε ένα ζώδιο σταθερό και της Γης δεν επιτρέπονται οι παρεκτροπές στην σταθερή δράση της.
Έχει όμως και κτητικότητα όσο αφορά τα αποκτήματα. Τα θέλει όλα δικά της. Θέλει και τα προσωπικά της χρήματα και τα χρήματα των άλλων. Θέλει τον πλούτο, αλλά και δίνει πλούτο. Μία Αφροδίτη στον Ταύρο στο Γενέθλιο Χάρτη με καλές όψεις θα σε κάνει μία πλούσια κυρία ως προς τα οικονομικά. Θα σου δώσει την υποδομή για να κατέχεις χρήματα, να κάνεις εύκολα χρήματα σε σημείο που η ευχαρίστηση έρχεται κάνοντας παραπάνω χρήματα.
Αυτό φαίνεται και όσο αφορά την σιλουέτα. Δίνει βάρος, παραπανίσια κιλά, πιστεύοντας ότι και το πολύ φαγητό " είναι πλούτος ".
Μα, θα μου πείτε έχει αρνητικά ?
Στην Αστρολογία μην ξεχνάτε ότι λειτουργούν τα δίπολα, δηλαδή παίρνουμε χαρακτηριστικά και από το απέναντι ζώδιο, που στην παρούσα φάση είναι ο Σκορπιός. Δεν εξηγούμε τον κάθε Πλανήτη στο ζώδιο που βρίσκεται αλλά και από το ζώδιο που " βλέπει ", δηλαδή το απέναντι.
Όπως είπαμε ασχολείται με τα οικονομικά, τα καλλιτεχνικά, και όσο αφορά την αισθητική της πλευρά προτιμά τα πλούσια τα ελέη. Είναι και αυτός ένας παράγοντας ατομικής επιβεβαίωσης που προσθέτει ικανοποίηση ιδιαίτερα γι αυτούς που έχουν ως βάση το υλικό πεδίο.
Η διέλευση αυτή επηρεάζει δραστικά τον Σταθερό Σταυρό ( Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) , δίνει ευκαιρίες σε ζώδια του Καρκίνου, Σκορπιού και του Ιχθύ και απολαβές στα ζώδια της Παρθένου και του Αιγόκερω. Συνεπάγεται ότι αφορά και τους αντίστοιχους ωροσκόπους και όσους προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Στην διέλευση της δημιουργεί καλές όψεις με Ουρανό, Κρόνο, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές και κυρίως αυτή του Δία είναι πολύ δυνατές με αναπάντεχες ευκαιρίες αγάπης και κέρδους.


Ευχάριστη Διέλευση ....



                                                          Διδάσκαλος

                                                       ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου