Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


Ο Άρης έχει σχέση με την δύναμη που νιώθει κάποιος, με την εργασία που εξασκεί, με την σεξουαλικότητα και με θέματα υγείας. Όλο αυτό το διάστημα όλα αυτά θα πάρουν μία τροπή επέκτασης, λειτουργικότητας και έναρξης. 
Χρειαζόμαστε αυτό το διάστημα τον Άρη στον Υδροχόο. ΝΑΙ!
Σε ένα ζώδιο του Αέρα αναπτύσσεται μέσα από την έξυπνη επιλογή, τις φιλίες και την ομαδικότητα. Επιφέρει μία επαναστατική διάθεση ώστε αυτό το διάστημα να ξεφύγουμε από το Εγώ και να κατευθυνθούμε στο Εμείς.
Οι Ομάδες κάνουν την Επανάσταση τους. Οι φιλίες δίνουν την διέξοδο. Εκεί θα αναπτυχθεί ο έρωτας, το ταλέντο, η καλλιτεχνία, η χαρά, η δημιουργία. Όλα καλά λοιπόν? Με τον Άρη ποτέ.
Γιατί φέρνει συγκρούσεις, ατυχήματα, πυρετούς, φλεγμονές, δυναμικές λύσεις μέσω συγκρούσεων βέβαια. 

Όμως ας δούμε τι γίνεται με τα Ζώδια:

Κριός: Νομίζω η πιο καλή στιγμή για να ξεκινήσετε την δημοσιότητα, την εξωστρέφεια, τις φιλίες, τους έρωτες, την παιδικότητα, τα ταλέντα, τα παιχνίδια με τα παιδιά σας. Είναι αρκετά, ώστε να ρυθμίσετε το χρόνο σας με εποικοδομητικό τρόπο. Πλεονέκτημα, ότι ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σας Πλανήτης.

Ταύρος: Θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο επαγγελματικά ή θα συγκρουστείτε με όλους που τα θεωρείται αφεντικά. Όπως γνωρίζετε το Μεσουράνημα που κάνει διέλευση ο Άρης είναι κομβικό σημείο ανάδειξης και επιτυχίας. Πότε όμως? Όταν δεν λειτουργείτε ως " Ταύρος εν υαλοπωλείο " όλα καλά, αν όχι τότε το γκρέμισμα είναι δεδομένο.

Δίδυμος: Πολύ καλή θέση του Άρη, σας βοηθά στο να αφιερωθείτε σε ταξίδια, φιλοσοφικά και θρησκευτικά ζητήματα, σπουδές και σεμινάρια. Όλα αυτά με πολύ επιτυχία αν μπορέσετε να λειτουργείτε πρακτικά και όχι αέρινα και απροσάρμοστα.

Καρκίνος: Γενικά δεν σας πάει ο Άρης, εδώ συνεχίζει το έργο του σε θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά κυρίως, καθώς τα έξοδα διευρύνονται και θα τρέχετε να βρείτε νέες πηγές εσόδων. Όλο αυτό γίνεται βασανιστικό μια που απεχθάνεστε τις δυναμικές λύσεις και κλείνεστε στο καβούκι σας. Όλο αυτό έχει ως επακόλουθο  ψυχολογική, σεξουαλική κατάπτωση. Απόφαση λοιπόν για σύγκρουση με τον κακό εαυτό σας.

Λέων: Να ετοιμάζεστε για συγκρούσεις με φανερούς εχθρούς, συνεργάτες και το σπουδαιότερο με το σύντροφο σας. Τα νεύρα στα ύψη, ατύχημα, προσβολές, μίσος, παρεκτροπές. Φίλοι Λέοντες αφήστε τους εγωισμούς, τις υπερβολές και διαχειριστείτε όλα αυτά με διάθεση συνεργασίας και ετοιμότητας.

Παρθένος: Εργασία και υγεία σε δυναμικές στιγμές. Ο επαγγελματικός χώρος γίνεται συγκρουσιακός, οι συνάδελφοι στην δουλειά σας επιβάλλονται και η υγεία σας κινδυνεύει. Προσοχή σε κοψίματα, καψίματα, πυρετούς, κτυπήματα, πονοκεφάλους κτλ.

Ζυγός: Παρόλο που ο Άρης σας δίνει αδύναμα πράγματα, αυτή τη φορά ένας καινούργιος έρωτας είναι πιθανόν. Θα έλεγα να δώσετε βάση στα ταλέντα σας, να αναπτύξετε τις δυνατότητες σας, την αφιέρωση σε ένα παιδί και για τους άντρες του ζωδίου είναι καλή περίοδος αν επιθυμείτε παιδί να το επιδιώξετε λόγω καλής σεξουαλικής λειτουργίας. Αν λειτουργήσει θετικά ο Άρης θα δείτε την δημοσιότητα σας και την αυτοπροβολή σας στα ύψη.

Σκορπιός: Ο επικίνδυνος Άρης πάνω σε οικογένεια, ακίνητα, πατρική οικογένεια με επιπτώσεις και στην επαγγελματική ζωή.
Χρειάζεται ψύχραιμη διαχείριση, όχι έντονη κτητικότητα, ζήλια, θυμό και απαιτήσεις, γιατί ο Άρης δυναμιτίζει τα αρνητικά σημεία σας και μπορεί να σας οδηγήσει στην προσωπική σας ήττα.

Τοξότης: Ενεργοποίηση σε ταξίδια, σπουδές, έγγραφα. Προσοχή όμως όσο αφορά τις σχέσεις με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα, καθώς και σε αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει ανησυχία, η θέση αυτή του Άρη είναι αρκετή βοηθητική αρκεί να μην υπερβείτε τις δυνάμεις σας.

Αιγόκερως: Τα οικονομικά στο προσκήνιο. Ενεργοποιείται όλο το πλαίσιο εσόδων - εξόδων, όπου διαρκώς ανακαλύπτετε τρύπες. Επειδή η διαχείριση πάντα για εσάς είναι αυτοσκοπός για την ύπαρξη σας, θα τα καταφέρετε αν συγκρατείστε τις υπερβολές και τις απότομες και παρορμητικές κινήσεις.

Υδροχόος: Το δικό σας κομμάτι. Αν πιστεύεται στις δυνάμεις σας τότε προχωρήστε. Η νευρικότητα, η έξαρση και η ανησυχία δεν είναι καλός οιωνός. Στα αρνητικά υγεία και υπερκόπωση. Επίσης η εξυπνάδα σας να γίνει θετικό πρόσημο και να μην διαχειριστείτε τις καταστάσεις χωρίς μεθοδικές και έξυπνες λύσεις.

Ιχθύς: Δύσκολα, χωρίς όμως απογοήτευση. Απλώς εγρήγορση και επιφυλακή. Εχθροί, ψυχολογία, υγεία, αυξημένη εσωτερική ένταση. Η προετοιμασία είναι η καλύτερη μέθοδος αποφυγής. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, ο Άρης δεν είναι σε αυτή την θέση ότι καλύτερο.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου