Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 03/04 - 07/08


Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε μια διέλευση πολύμηνη που μόνο θετικά έχει να δώσει τα όποια θα είναι ορατά από το Μάιο και μετά λόγω των παρόντων συνθηκών. 
Από τις 3 Απριλίου έως και τις 7 Αυγούστου θα κινείται σε ένα ζώδιο αέρινο και μεταβλητό αλλάζοντας την στάση μας γύρω απ'τα οικονομικά και ερωτικά. 
Από τις 13 Μαίου έως τις 25 Ιουνίου θα βρίσκεται σε αναδρομή για να ξανακοιτάξουμε όλο το προηγούμενο διάστημα με μια καινούργια μάτια. 
Είναι και λίγο παράξενη η Αφροδίτη σε αυτό το διπλό ζώδιο μια που δεν μπορεί να επικεντρωθεί μόνο σε ένα πρόσωπο ερωτικά αλλά αναζητά και καμιά άλλη εμπειρία. Θέλουμε να επικοινωνήσουμε με πολύ κόσμο για να αναπτύξουμε μία επικοινωνιακή σχέση που παρότι δεν θα έχει σταθερό υπόβαθρο θα εξιτάρει. 
Στα οικονομικά ζητήματα θα πέσουν στο τραπέζι έξυπνες ιδέες που στην πορεία θα μεταβάλλονται, όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη θα ξανατεθούν στο τραπέζ,ι μέχρι που τα αποτέλεσμα να γίνουν πιο ορατά από τον Ιούλιο και μετά. 
Αν οι συνθήκες ήταν διαφορικές πραγματικά θα μιλούσαμε για ένα κλίμα πολύ πιο ενδιαφέρον με πολλές συζητήσεις, σκέψεις, ταξίδια, επικοινωνία, αέρινες ιδέες και πολύ μεταβλητή συνισταμένη. 
Όμως και έτσι δεν θα μας αφήσει παραπονεμένους.

στις 4 Απριλίου σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο
στις 18 Απριλίου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή
στις 4 Μαίου σχηματίζει τετράγωνο με το Κρόνο


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

1 σχόλιο: