Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 30/03- 12/05


Ο Άρης μετακινείται από τις 30 Μαρτίου έως και τις 13 Μαΐου στο ζώδιο του Υδροχόου.
Μια διέλευση που αφορά κατεξοχήν τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς ενώ αλλάζει τα δεδομένα στο Σταθερό σταυρό. 
Εδώ ο Άρης φορά το επαναστατικό του προσωπείο και ξεκινά έναν αγώνα ενάντια σε όλους και σε όλα που περιορίζουν την ελευθερία. Δεν είναι οπαδός της ρουτίνας και των καθεστωτικών αντιλήψεων, του ήσυχου κλίματος και του συνηθισμένου. 
Αυτό το διάστημα θα υπάρξουν πολλές επαναστατικές εκδηλώσεις και δηλώσεις του ιδεαλισμού και του αλτρουισμού που θα καλύπτουν ομάδες ανθρώπων και κοινούς φίλους. Η πολλή φλυαρία τώρα θέλει να εκφραστεί και οι δρόμοι είναι περίεργοι όπου θα γράφονται και θα λέγονται πολλά, έξω από τα συνήθη και τα τετριμμένα.
Θα βοηθήσει για την επιστήμη να κάνει ένα βήμα παραπέρα που είναι αναγκαίο στο τώρα που οι συνθήκες είναι ακραίες λόγω του ιού. Τουλάχιστον ας υπάρξει μια συνεργασία όλων των δυνάμεων παγκοσμίως προς αυτό το σκοπό. 
Ευεργετεί παράλληλα και τις νέες τεχνολογίες, το ηλεκτρικό εμπόριο που θα κυριαρχήσει από δω και πέρα στη ζωή μας. Καθώς και καθετί που αφορά ηλεκτρονικές συναλλαγές και επαφές με το δημόσιο φέρνοντας πιο κοντά την τεχνολογία με τον άνθρωπο.
Στο ερωτικό στοιχείο Άρης δεν είναι σταθερός, αλλά επιζητεί το καινούργιο όταν υπάρχει η αίσθηση του ίδιου, του μονότονου, του περιοριστικού.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου