Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ. ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ



ΔΙΔΥΜΟΣ: 
Μία μετακίνηση αρκετά βολική για εσάς που ανοίγει δυνατότητες μέσα από σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή, αποφασιστικότητα και σύνεση για να πάρετε κέρδος κυρίως αυτογνωσίας. 
Θα χρειαστεί να περιορίσετε τα μακρινά ταξίδια και όσα γίνονται θα έχουν ως σκοπό επαγγελματικό ή αυτογνωσιακό και λιγότερο ψυχολογικό. Θα θελήσετε να πάρετε περισσότερα μέσα από την γνώση με κίνητρο να ανεβείτε ένα σκαλοπάτι σε γνώσεις και εμπειρίες. 
Η μαθήτευση στα θρανία σε κάποιο πανεπιστημιακό χώρο θα είναι μια διαδικασία όχι εύκολη μια που χρειάζεται παραπάνω κόπο, όμως θα είναι ένα κέρδος που θα το δείτε στην συνέχεια. Κάποιες απόψεις πάνω σε φιλοσοφικά, θρησκευτικά ζητήματα ίσως γίνουν πιο σκληρές καθώς θα σας διακατέχει ένας συντηρητισμός μια που σας έρχεται ένα υποσυνείδητο κάλεσμα ότι τώρα μεγαλώσατε. 
Όσοι πιστεύουν στην αξία τους θα αποκτήσουν μια παραπάνω αίγλη στο να γίνουν δάσκαλοι, ερευνητές, φιλόσοφοι, αναζητητές. 
Όσοι ασχολούνται με το εξωτερικό, μέσω εργασίας ή επιχειρηματικότητας, κάποια πράγματα σε κάποια φάση θα δυσκολέψουν όχι κατ' ανάγκη με ήττα ή πτώση απλώς δεν είναι τόσο εύκολο να κινείται κάποιος ανεξέλεγκτα χωρίς κούραση, χωρίς παραπάνω προσπάθεια και σοβαρότητα. 
Γενικά είναι μια διέλευση που στο τέλος μετατρέπεται με θετικό πρόσημο αν μπορέσετε μέσα από προσωπικά πλαίσια να δουλέψετε και να κερδίστε τις μάχες που για εσάς είναι πιο εύκολο να το κάνετε.

ΖΥΓΟΣ:
Μετά από καιρό μια αισιόδοξη στιγμή με τη μετακίνηση του Κρόνου σε ένα φιλικό ζώδιο που θα σας ξεκουράσει μέσα από την κούραση. 
Το πρώτο που πρέπει να σκέφτεστε είναι πως θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να τα κάνετε πράξη κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Χρειάζεται λοιπόν η σοβαρότητα και προσήλωση ότι τίποτα δεν αφήνουμε στην τύχη του και ιδιαίτερα όταν υπάρχει ο Κρόνος που μετατρέπεται πολλές φορές σε τιμωρώ. 
Το δεύτερο κεφάλαιο αφορά τη διασκέδαση, την αναψυχή σας, που τώρα περιορίζεται για να προβάλετε πλέον ότι έχει ουσία, ότι προσφέρει κάτι πιο σοβαρό και εσωτερικό. Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά κλείσιμο, απλά σημαίνει ότι περιορίζονται οι απολαύσεις που δεν έχουν ένα σκοπό, που μπορούν να σας προσφέρουν κάτι. 
Το τρίτο αφορά ζητήματα παιδιών που θα σας κουράσουν με αυξημένες απαιτήσεις και παραπάνω προβλήματα. Όχι ότι δεν θα επιλυθούν, απλώς δεν είναι τόσο εύκολο μια που θα υπάρχει μια αντίδραση από αυτά, γιατί θα σας βλέπουν ως ένας γονέα πιο αυστηρό και απαιτητικό. 
Όσο αφορά την τεκνοποίηση τα πράγματα θα είναι πιο κουραστικά, μια που θα περιοριστείτε όσο αφορά τις κινήσεις ως μητέρα ή θα δείτε το παιδί ως βάρος λόγω ότι είστε σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία ή έχετε αρκετές ενασχολήσεις ή οικονομικές δυσκολίες .
Το τέταρτο είναι το ερωτικό κομμάτι που τα πράγματα δεν μπορώ να αφεθούν σε μία χαλαρότητα μια που είτε θα αποφασίσετε να μείνετε για λίγο μόνοι για καλό σκοπό, είτε η επιλογή πρέπει να γίνει με αυστηρά κριτήρια όσο αφορά το άλλο πρόσωπο. 
Περίεργες κινήσεις, χωρίς ουσία, έρωτα για τον έρωτα, για να έχετε δίπλα σας ένα οποιοδήποτε άνθρωπο δεν ανήκουν στη σφαίρα του Κρόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Εσείς καλείστε να περάσει από εξετάσεις ενός κύκλου που τώρα τελειώνει κυρίως αν είστε σε ώριμη ηλικία.
Για όλους όμως είναι μια δύσκολη συνισταμένη με τις μεγαλύτερες ηλικίες να επιβαρύνονται περισσότερο λόγω προηγούμενων προσωπικών κινήσεων και επιλογών. 
Βέβαια οι μεγαλύτερες ηλικίες έχουν και ένα πρόσθετο καλό το ότι έχουν τη γνώση προηγούμενων καταστάσεων και καλύτερης διαχείριση των δυσκολιών. 
Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που θα σε δυσκολέψει όταν δεν πράξετε σωστά ενώ θα σας προσφέρει τη σιγουριά όταν είχατε πράξει τα δέοντα κατ' αυτόν το προηγούμενο διάστημα. Εκεί που θα επιβαρυνθείτε έχει να κάνει με την προσωπικότητα που έχετε χτίσει και πως αυτή ανταποκρίνεται στις κοινωνικές δοξασίες, αλλά και απέναντι στα πρόσωπα που συναλλάσσεστε. Θα νιώσετε ένα παραπάνω κόστος ευθυνών και μια προσήλωση σε ένα σκοπό πιο περίεργο από τα μέτρα σας και τις πεποιθήσεις σας. 
Για κάποιο χρονικό διάστημα ο ρόλος του επαναστάτη αντικαθίσταται με τον επαναστάτη με αιτία που σημαίνει αυτό που πιστεύεις πρέπει τώρα να το κάνεις πράξη για το καλό σου. Όλα? Όχι βέβαια. 
Όσα θεωρούνται αποδεκτά και δεν ξεπερνούν τις κόκκινες γραμμές που κινείται το κοινωνικό γίγνεσθαι. Περιορισμός λοιπόν. 
Αυτό θα σας δημιουργήσει μια ψυχολογική κατάπτωση, μια ανησυχία για την αξία σας, ένα χάσμα μεταξύ εσάς και τους άλλους. Μπορεί να επεκταθεί σε ένα θέμα υγείας, μια απώλεια δουλειάς, μια δυσπιστία προς τις προσφορά σας μέχρι τώρα. 
Θα το θέταμε με μια φράση: Περιοριστική Διέλευση. 
Ό,τι σπείρατε τώρα θα θερίσετε και ότι τώρα δημιουργήστε σε βάθος χρόνου θα έχετε τις ανάλογες απολαβές για τους κόπο σας.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου