Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ. ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ



ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Ο Κρόνος είναι για εσάς πάντα περιοριστικός μια που κυβερνά το απέναντι ζώδιο του Αιγόκερω. 
Τώρα έρχεται να περιορίσει τους άξονες των χρημάτων σας που έρχονται από πηγές εκτός την εργασία σας. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με υποχρεώσεις προς το δημόσιο ( εφορία, ασφαλιστικά ταμεία ), στο ιδιωτικό τομέα ( προμηθευτές ), αλλά και το τραπεζικό τομέα ( δάνεια, κάρτες ). 
Θα επηρεάζει και ζητήματα που αφορούν τα χρήματα του συζύγου/της συζύγου, καθώς και αν είχατε στο νου σας κάποιες αγοραπωλησίες - κληρονομιές. 
Όλα αυτά απαιτούν υπεύθυνη στάση, προσοχή, σωστή ρύθμιση, καλά πατήματα και συνέπεια. Ένας λόγος παραπάνω είναι ότι τα οικονομικά είναι σημαντικός δείκτης ασφαλείας και εσωτερικής ισορροπίας για εσάς. 
Αυτό κάνει επιτακτικές τις μεθόδους εκείνες που θα δώσουν λύσεις με υπευθυνότητα, σωστή ρύθμιση και με δεδομένη και φράση '' δεν αφήνετε τα προβλήματα να σας κυνηγούν ''
Είναι ένας αγώνας δύσκολος και ανηφορικός, όμως εδώ προηγείται η ψυχολογική σας αρμονία, μια που η διέλευση αυτή γίνεται καθαρά σε ένα ψυχολογικό οίκο. 
Θα περιοριστεί η σεξουαλική έκφραση και ίσως χρειαστείτε την βοήθεια ενός ειδικού ''  για να σας επαναφέρει στη τάξη ''  ( ψυχίατρος - ψυχολόγος ) όσο αφορά εσωτερικές διεργασίες που προσφέρουν περισσότερο πίεση των ψυχολογικών δυνάμεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Όπως καταλαβαίνετε όταν ο Κρόνος αγγίζει ένα γωνιακό οίκο τότε τα πράγματα σοβαρεύουν. Έτσι εσείς καλείστε να δώσετε περισσότερο σημασία στο δίπολο σπίτι - οικογένεια. 
Οι απαιτήσεις και των δύο θα είναι οπωσδήποτε βεβαρημένες καλώντας σας στο να πάρετε αποφάσεις αλλά και να σκύψετε σε προβλήματα οικογένειας. Η τελευταία θα σας απασχολήσει περισσότερο μια που τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα ζητήσουν τη φροντίδα σας, αλλά και την συμβολή σας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. 
Περισσότερο η μητέρας σας ή άτομα από το σόι της μητέρας σας θα χρειαστούν τη βοήθεια σας σε κάθε δύσκολη στιγμή που θα παρουσιαστεί. Αυτό μπορεί να αφορά κάποια επιδείνωση ενός παλιού προβλήματος, την εμφάνιση ενός καινούργιου, την ψυχολογική κατάπτωση, είτε την παραίτηση από τη ζωή λόγω σωματικής ή ψυχολογικής επιβάρυνσης. 
Στο θέμα τώρα σπίτι εκεί τα πράγματα θα πάρουν την εξής σημασία '' είτε το σπίτι θα πέσει να μας πλακώσει '' , πάντα σε ψυχολογικό επίπεδο, μη νιώθοντας ελευθερία εντός του, είτε υπάρχει η πιθανότητα να απομονωθείτε στο σπίτι με αποτέλεσμα να περάσετε μια περίοδο '' εγκλεισμού ''
Βέβαια όσο αφορά τα ζητήματα σπιτιού ίσως υπάρξουν και άλλοι παράγοντες πίεσης, όπως κάποιες επισκευές που πρέπει να γίνουν και έχουν παραπάνω κόστος από το αναμενόμενο. Όσοι έχετε εκκρεμότητες μέσω δανείου εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν με μια ρύθμιση που δεν θα σας ικανοποιήσει ή θα κινδυνέψει το σπίτι μεσοπρόθεσμα π.χ. λόγω ενός δανείου κ.τ.λ.

ΙΧΘΥΕΣ:
Μια διέλευση που πραγματικά είναι δύσκολη. Γίνεται σε οίκο που δεν μπορεί να προσφέρει κάτι το χειροπιαστό, μια που ο σκοπός του αφορά στην διόρθωση των κακώς κειμένων.
Αυτό δεν θα γίνει με εύκολο τρόπο και δεν θα είναι άνευ επιπτώσεων. 
Η πιο σημαντική είναι μια ψυχολογική επιβάρυνση που γίνεται λόγω το βάρος των ευθυνών και της ανησυχίας, είτε ότι δεν θα τα καταφέρετε, είτε να σας εγκαταλείψουν οι δυνάμεις σας. Όλα θα τα βλέπετε ως ένα βουνό που πρέπει να ανεβείτε και οι δυνάμεις σας αφήνουν ή είναι πολύ υψηλό για την αξία σας. 
Η λέξη που ταιριάζει εδώ είναι: Δημιουργική Απομόνωση
Πρέπει να δείτε ξανά ένα εσώψυχο στοιχείο που σας φέρνει το φόβο, την ανησυχία, την ανασφάλεια και δεν σας αφήνει να τρέξετε μπροστά με μεγαλύτερη δύναμη και ελευθερία. Πρώτο ζήτημα είναι η υγεία και η ευεξία που είναι επιβαρυμένη, γι' αυτό πρέπει να προσεχθεί η φυσική κατάσταση, το άγχος, ο ύπνος.
Η απομόνωση δεν είναι φόβος είναι ένα πέρασμα που πρέπει να επιτελεστεί για να αποκτήσετε δυνάμεις, να αυξήσετε το εσωτερικό πεδίο και να αποκοπείτε από κατάλοιπα της παιδικής ηλικίας ή της επαγγελματικής ζωής. 
Αφιερώστε το χρόνο σας σε διάβασμα, γυμναστική, υγιεινή διατροφή, κοντά σε θάλασσα, σε ένα καλλιτεχνικό δρώμενο, μακριά από τοξικά περιβάλλοντα και ανθρώπους. 
Υπάρχουν τρόποι αυτοβελτίωσης απλώς είναι πιο δύσκολο να τους κατακτήσετε, είτε πιστεύετε ότι δεν έχετε τις κατάλληλες δυνάμεις. 
Μην ξεχνάτε ότι στα δύσκολα γίνονται το τεστάρισμα και ότι οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου