Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ήλιος στο Ζυγό

 


Γεννημένοι με τον Ήλιο στο Ζυγό, είναι πιθανό να βρεθείτε παρακινημένοι από την ανάγκη να αναλάβετε δράση γύρω από τις αρχές της δικαιοσύνης, της δικαιοσύνης και της ισότητας.

Αφροδίτη στο Σκορπιό 23/09 - 17/10

 


Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ένα ζώδιο που δεν την βοηθά λόγω αδυναμίας. Έρχεται να επαναφέρει ζητήματα με ένα τρόπο ιδιαίτερο, καθώς θέλει να ρυθμίσει ότι είναι δύσκολο να ρυθμιστεί. Και αυτό συμβαίνει με τον τρόπο που τον κάνει δύσκολο.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ηλιος τρίγωνο Ουρανός Rx 19/09

 


Η όψη του επαναστάτη. Ήλιος και ανάδρομος Ουρανός σε τρίγωνο. Παρθένος και Ταύρος σε ζώδια που ανήκουν.

Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς 18/09

 


Η 18η Σεπτεμβρίου 2024, φέρνει τόσο μια Σεληνιακή Έκλειψη όσο και μια Σούπερ Σελήνη, καθιστώντας την μια σπάνια και ξεχωριστή Σούπερ Σεληνιακή Έκλειψη! Αυτή θα είναι μια μερική έκλειψη, οπότε θα είμαστε ακόμα σε θέση να δούμε τη Σελήνη φωτεινή και ισχυρή στον νυχτερινό ουρανό μας.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Ήλιος τετράγωνο Δίας 12/09

 


Ο Ήλιος συναντά τον Δία με τετράγωνο στις 12/09. Μια όψη που ξεκινά στις 09/09 και ολοκληρώνεται στις 15/09.
Οι όψεις του Δία δεν θεωρούνται αρνητικές αν υπάρχει ένας αυτοέλεγχος ώστε τα πράγματα να μην ξεφύγουν από την πραγματικότητα. Ο Δίας επεκτείνεται όσο επιθυμεί αν δεν υπάρξει ο έλεγχος που απαιτείται όταν αρχίζει και ξεφεύγει η δράση του και γίνεται ενοχλητική.

Αφροδίτη τρίγωνο Δίας 15/09


 Κατά τη διέλευση της Αφροδίτης σε τρίγωνο με τον Δία, ένα άτομο μπορεί να περιμένει μια αύξηση των θετικών δονήσεων και της καλής τύχης. Η Αφροδίτη έχει να κάνει με την αγάπη, την ομορφιά και την αρμονία, ενώ ο Δίας φέρνει επέκταση, τύχη και αισιοδοξία. 

Η αριθμολογία της ημέρας του γάμου σας

 


Η αριθμολογία είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την επιλογή της τέλειας ημέρας γάμου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την αρχαία πρακτική για να προσδιορίσετε τη σημασία των αριθμών που σχετίζονται με την ημέρα του γάμου.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Ήλιος αντίθεση Κρόνος Rx 08/09


Μέχρι τις 10/09 που ο Ήλιος αντιτίθεται στον ανάδρομο Κρόνο κατά τη διέλευσή του, είναι σαν το σύμπαν να εκδίδει μια κοσμική ανασκόπηση απόδοσης.

Ερμής τετράγωνο Ουρανός Rx 07/09



 

Ο Ερμής από τον ζώδιο του Λέοντα κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό που κάνει την μακροχρόνια του διέλευση από το ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη θα επαναλαμβάνεται σε όλη την διέλευση του Ουρανού δημιουργώντας ποικίλα προβλήματα στην ζωή των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού. Ιδιαίτερα όσοι έχουν πλανήτες και ωροσκόπο από την 24η έως και την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ερμής στην Παρθένο 09/09 - 26/09

 


Ο Ερμής επιστρέφει στην Παρθένο, οπότε τώρα θα δούμε τα αποτελέσματα και τι από εδώ και πέρα θα μπορέσει να κρατήσει σταθερό και μακροχρόνιο. Δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα όσο αφορά την επικοινωνία που συνοδεύεται με πράξη, καθώς και μία ανασκόπηση του σκοπού και της υπευθυνότητας.

Άρης στον Καρκίνο 04/09 - 04/11


 Ο Άρης στο Καρκίνο θα έχει παρουσία για δύο μήνες από τις 04/09 έως 04/11. Σ ε αύτή την διέλευση επηρεάζοναι θετικά οι Σκορπιοί, Ιχθύς, Ταύροι, Παρθένοι, Καρκίνοι ( ζώδια, πλανήτες. ωροσκόποι ), ενώ τα άλλα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού θα δυσκολευτούν λίγο παραπάνω. Επί το πλείστον οι όψεις του με τους αργούς πλανήτες κρίνονται θετικές, εκτός της αντίθεσης με το Πλούτωνα.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου στην Παρθένο

 


Στις 3 Σεπτεμβρίου 2024, καλωσορίζουμε τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στην 11*07 μοίρα. Αυτή η Νέα Σελήνη φτάνει στην είσοδο ενός εξαιρετικά μετασχηματιστικού μήνα, αλλά φαίνεται ότι το Σύμπαν μας υπενθυμίζει ότι νέα ξεκινήματα είναι πάντα δυνατά.