Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Αφροδίτη τετράγωνο Δίας 11/06

 


Από τις 8 έως τις 13 Ιουνίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο. Μία δύσκολη όψη για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες και ωροσκόπο από την 3η έως την 7η μοίρα.
Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης ο οποίος καθορίζει τις σχέσεις και μας δείχνει που στρέφεται η αγάπη. Ο Δίας με το τετράγωνο που κάνει μας φέρνει επέκταση και τυχοδιωκτισμό.
Αυτή η όψη προκαλεί δύσκολες καταστάσεις μια που είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι και θέλουμε την επέκταση πέρα από τα δεδομένα. Με αποτέλεσμα να υπάρχει μία κατάσταση υπερβολικών δυνάμεων και ζητήματα με την ανάγκη να φλερτάρουμε σε ένα μεγάλο εύρος ανθρώπων, των οποίων μπορεί πολλές φορές να μην εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά.
Το αποτέλεσμα είναι όταν μένουμε στην επιφάνεια ή τι μας λένε οι άλλοι.
Πάντα όταν υπάρχει αυτοπεποίθηση έντονη και υπερβολική, δημιουργεί ένα χάος και αυτό αφορά και τα οικονομικά και τα αισθηματικά.
Θα αναλώνουμε παραπάνω χρόνο εκεί που δεν πρέπει, και βέβαια θα λέμε και μεγάλα λόγια εκεί που δεν χρειάζεται να τα πούμε. 
Αυτό που χρειάζεται και πρέπει να κάνουμε αυτή την περίοδο είναι όχι υπερβολές, μεγάλα λόγια και να μην αφηνόμαστε σε κάθε είδους ερεθισμούς και να ξεφεύγουμε από την πεπατημένη και από όλες τις δομές της ήσυχης ζωής και της βίωσης των θετικών πάντα στιγμών.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου