Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Κρόνος ανάδρομος. Οι συνέπειες

 

Ο Κρόνος είναι δεσμευμένος για τον κάτω κόσμο, ταξιδεύοντας ανάδρομος από τις 17 Ιουνίου έως τις 4 Νοεμβρίου 2023, στο ζώδιο των Ιχθύων.
Είναι χαρακτηριστικό για τον Κρόνο να περνά περίπου 6 μήνες το χρόνο σε ανάδρομο, αλλά αυτό το ανάδρομο είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς είναι η πρώτη φορά που ο Κρόνος θα ανάδρομη μέσω των Ιχθύων από τότε που μπήκε σε αυτόν τον ζωδιακό κύκλο τον Μάρτιο. Επιπλέον, λίγες ώρες αφότου ο Κρόνος κατεβαίνει στο ταξίδι του στον κάτω κόσμο, έχουμε τη Νέα Σελήνη των Διδύμων, η οποία θα αυξήσει την αρχική ενέργεια αυτού του ανάδρομου.

Κρόνος Ανάδρομος 2023
Ο Κρόνος θεωρείται ο κύριος δάσκαλος του ζωδιακού κύκλου. Φέρνει μερικά δύσκολα μαθήματα, αλλά μας ωθούν να αναπτυχθούμε και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητές μας. Κάθε φορά που ο Κρόνος είναι ενεργός, μπορεί να φέρει μερικές σκληρές αφυπνίσεις αλλά και πολλές ανταμοιβές αν είμαστε πρόθυμοι να ανέβουμε στο πιάτο και να κάνουμε τη δουλειά.
Ο Κρόνος μάς καθοδηγεί να αναλάβουμε την ευθύνη για τη ζωή μας, να αναλάβουμε τις πράξεις και τις αποφάσεις μας και να μάθουμε πώς να δημιουργούμε όρια. Είναι μια πολύ απλή, ασπρόμαυρη ενέργεια που μας εμπνέει να είμαστε φιλόδοξοι, να στοχεύουμε ψηλά και να υπερέχουμε σε όλα όσα προορίζουμε. Ο Κρόνος μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει θέματα αρρενωπότητας, πατρικές φιγούρες ή εξουσία.
Καθώς ο Κρόνος ταξιδεύει ανάδρομα, μας καθοδηγεί να κοιτάξουμε τις προηγούμενες ενέργειές μας και να δούμε πού έχουμε αποφύγει, ή ίσως ξεχάσει, να αναλάβουμε την ευθύνη ή να θέσουμε όρια. Ως κύριος δάσκαλός μας, ο Κρόνος κοιτάζει πίσω τους τελευταίους μήνες, ελέγχοντας αν έχουμε κάνει την εργασία μας και αν ενστερνιζόμαστε τα μαθήματα που παρέχονται.

Ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθείς 2023
Ο Κρόνος εισήλθε για πρώτη φορά στους Ιχθύς στις 9 Μαρτίου 2023Αυτή είναι λοιπόν η περίοδος που θα τονιστεί κάτω από αυτό το ανάδρομο 2023. Από τις 9 Μαρτίου έως τις 17 Ιουνίου, πώς μεγαλώσατε; Πώς έχετε ωριμάσει; Ποια μαθήματα έχουν βγει στην επιφάνεια;
Ενδέχεται να βρούμε γεγονότα του παρελθόντος από τον Μάρτιο του 2023, να επανέρχονται στην επιφάνεια, ώστε να μπορούμε να επανεκτιμήσουμε ή να επαναξιολογήσουμε. Θέματα σχετικά με τη δημιουργικότητά μας, τους περιορισμούς και τα εμπόδια ή τη συναισθηματική μας υγεία μπορεί επίσης να έρθουν στην επιφάνεια.
Ο Κρόνος θέλει να είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας και τη ζωή που επιθυμούμε να ζήσουμε. Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε, ο Κρόνος σας κάνει να τους αντιμετωπίσετε και σας ωθεί να κάνετε τα βήματα που χρειάζονται για να μεταφέρετε τη ζωή σας σε ένα καλύτερο μέρος.
Ο Κρόνος μπορεί να είναι μια αργή ενέργεια, ειδικά όταν είναι ανάδρομος, επομένως αυτή μπορεί να είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπομονή και χρόνο. Μπορεί να αισθανόμαστε κολλημένοι ή αβέβαιοι για το πώς να προχωρήσουμε, αλλά αυτό το αίσθημα κολλήματος είναι μόνο επειδή πρέπει να δώσουμε στον εαυτό μας χρόνο για να φτάσουμε στον πυρήνα του ζητήματος.
Κατά τη διάρκεια ενός Ανάδρομου Κρόνου, εάν αισθάνεστε κολλημένοι, είναι επειδή προορίζεται να εστιάσετε στο σημείο που βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή.

Καθώς ο Κρόνος ταξιδεύει ανάδρομα στις πρώτες 7 μοίρες των Ιχθύων, μπορεί να παρατηρήσουμε θέματα γύρω από:
  • Δημιουργικότητα/ Δημιουργικά μπλοκ
  • Υπευθυνότητα και ωριμότητα
  • Εξισορρόπηση δομής και ρουτίνας με αυθορμητισμό και ροή
  • Δημιουργία ορίων
  • Περιορισμοί και περιορισμοί
  • Πνευματικές πεποιθήσεις
  • Συναισθήματα εναντίον λογικής
  • Ψυχική υγεία
Παρόλο που το ταξίδι για να φτάσουμε εκεί μπορεί να είναι δύσκολο, όταν κάνουμε τη δουλειά του Κρόνου, συχνά βρισκόμαστε να ξεκλειδώνουμε νέες δυνατότητες, να φτάνουμε σε ένα νέο επίπεδο ωριμότητας και να λαμβάνουμε ανταμοιβές. Στην πραγματικότητα, μόλις οι σταθμοί του Κρόνου κατευθυνθούν ξανά στις 4 Νοεμβρίου, μπορεί να βιώσουμε μια ανταμοιβή για όλες τις προσπάθειές μας.

Υποδείξεις για το ανάδρομο Κρόνο
1.) Τι σας κρατά πιο πίσω αυτή τη στιγμή; Γράψτε την απάντησή σας και σκεφτείτε εάν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να αναλάβετε την ευθύνη για αυτά τα συναισθήματα.
2) Ποια συναισθήματα κρατάτε; Γράψτε μια λίστα με ό,τι σας έρχεται στο μυαλό. Ποιοι είναι μερικοί πρακτικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα που βιώνετε;
  • 3.) Τι μας προτρέπει?Νιώθω δημιουργική έμπνευση όταν…
  • Το σώμα μου χρειάζεται…
  • Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη για…
  • Η συναισθηματική μου κατάσταση είναι...
Κρόνος Ανάδρομος 2023 Ημερομηνίες για Σημείωση:
  • 7 Μαρτίου 2023: Ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθείς για πρώτη φορά μετά από 28+ χρόνια, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο
  • 17 Ιουνίου 2023: Οι σταθμοί του Κρόνου ανάδρομοι την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη. αυτό αυξάνει την ενέργειά του
  • 12 Οκτωβρίου - 27 Νοεμβρίου 2023: Ο Κρόνος φτάνει τις 0 μοίρες των Ιχθύων, ένας άκρως καρμικός βαθμός που μπορεί να προκαλέσει καρμικά γεγονότα και να πυροδοτήσει την ένταση των μαθημάτων
  • 3 Νοεμβρίου 2023: Απευθείας σταθμοί του Κρόνου
  • 7-8 Φεβρουαρίου 2023: Ο Κρόνος φεύγει από τη μετα-ανάδρομη σκιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου