Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Ερμής τετράγωνο Κρόνος 15/06

 Από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου  ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς. Μία δύσκολη όψη για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 4η έως την 9η μοίρα.

Αυτό που κυριαρχεί αυτές τις μέρες είναι αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις οι οποίες έχουν μία έντονη ηττοπάθεια πάνω σε ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά, αλλά και ζητήματα με υγεία και γενικότερα με την επικοινωνία. Η ψυχολογία δεν είναι στο καλύτερο σημείο και αυτό που δημιουργεί είναι στο να μην αφήνει πράγματα να εξελιχθούν επιθυμητά, στο να βρεθούν λύσεις μια που αισθάνεται ο καθένας ότι έχει ένα φορτίο επάνω του.
Ο Κρόνος βάζει εμπόδια στην επικοινωνία, δυσκολεύει τις συνεργασίες και τα επιχειρήματα είναι σαθρά τα οποία δεν μπορούν να πείσουν τους άλλους. Το συναίσθημα προσπαθεί να λειτουργήσει αλλά βρίσκει εμπόδια με αποτέλεσμα να μην δίνει λύσεις και να επιδεινώνει τα πράγματα. Επίσης επιφέρει μία ανασφάλεια στο να μπορεί κάποιος να εκφραστεί μια που υπάρχει ο φόβος της απόρριψης, ο φόβος της απώλειας και όλο αυτό εκτρέπεται προς τα μέσα με αποτέλεσμα να επηρεάζει την ψυχολογία.
Χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με επικοινωνίες, μεταφορικό μέσο, σκέψεις και αποφάσεις. Και βέβαια και οι λεπτομέρειες πρέπει να εξετάζονται σοβαρά.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου