Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας Rx 11/06

 Ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και οι δύο να βρίσκονται στα αέρινα ζώδια των Διδύμων και του Υδροχόου.
Ότι έχει σχεδιαστεί ήρθε η στιγμή να γίνει πράξη καθώς η σκέψη συμβαδίζει με το λόγο και οι δύο καταλήγουν στην παροχή έργου.

Ποιος είναι ο σκοπός αυτού του έργου? Λόγω της φύσεως των δύο ζωδίων σίγουρα έχει επικοινωνιακή προέκταση, με σκοπό τα αποκτήματα και την καταξίωση στην εργασία.
Όλο το κομμάτι της επικοινωνίας και των συζητήσεων στρέφεται στο να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο κεφάλαιο οικονομικής προβολής και αυτοσκοπού.
Ο Πλούτωνας όμως είναι σκληρός και θέλει σκληρές διαπραγματεύσεις, ιδιαίτερα σε ζητήματα εξουσίας και επιβολής υπόγειων διεργασιών ως προς το κέρδος. Η συζήτηση όμως δεν έχει προπαρασκευαστικό χαρακτήρα αλλά λειτουργεί ως τετελεσμένο.
Τι σημαίνει αυτό?
Τα ζώδια των Διδύμων, Ζυγού, Υδροχόου έχουν μία ευκαιρία από τις 10/06 έως και τις 13/06 να κάνουν πράξη ότι απαιτεί η επικοινωνιακή νόηση. Να κλείσουν συμφωνίες, να συνομιλήσουν με υψηλά πρόσωπα, να κυριαρχήσουν επικοινωνιακά, να αυξήσουν τα πλούτη τους, να μεγαλώσουν μέσω του λόγου, της σκέψης, των εγγράφων, των συγγενών τους, τα αποκτήματα.
Η δύναμη της επιβολής είναι ο λόγος και αυτός είναι το όπλο της κατάκτησης. Οι στόχοι έχουν βρεθεί, απομένει η εκτέλεση των επικοινωνιακών πλεονεκτημάτων και της υλικής και επαγγελματικής αποκατάστασης.
Δίνεται η ευκαιρία ιδιαίτερα στους Διδύμους και Υδροχόους των πρώτων ημερών, να πετύχουν κάτι μεγάλο. Αυτό δεν γίνεται λόγω της έξυπνης αντίδρασης γίνεται λόγω της πράξης και της τακτικής.
Αυτό που χρειάζεται είναι έλεγχο του " Πλουτώνιου συνδρόμου ", στο να μην περάσω στην απέναντι όχθη που ενυπάρχουν άλλοι κανόνες. Της εκδίκησης, της ταπείνωσης, της υποταγής.
Εδώ χρειάζονται μόνο " καθαρές κουβέντες ".


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου