Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Ανάδρομη Αφροδίτη Ιούλιος-Σεπτέμβριος 2023

 


Η Αφροδίτη βουτά στον κάτω κόσμο στις 22/23 Ιουλίου 2023, ταξιδεύοντας ανάδρομα μέχρι τις 3/4 Σεπτεμβρίου 2023. Η Αφροδίτη θα περάσει όλη τη διάρκεια του ανάδρομου ταξιδιού της στο ζώδιο του Λέοντα, ταξιδεύοντας από τις 28 μοίρες πίσω στις 12 μοίρες.

Στην πραγματικότητα, η Αφροδίτη θα σταθμεύσει απευθείας ακριβώς στις 12 μοίρες και 12 δευτερόλεπτα του Λέοντα (12*12), που είναι ένας κύριος αριθμός που δείχνει μια μετατόπιση σε μια υψηλότερη κατάσταση συνείδησης. Φαίνεται ότι ό,τι κι αν συμβεί κάτω από αυτή την ανάδρομη πορεία, θα βρεθούμε να ανεβαίνουμε στην επίγνωσή μας, ή ίσως να βλέπουμε τα πράγματα από μια εντελώς νέα προοπτική. Ένα πράγμα είναι σίγουρο - θα αλλάξουμε από αυτή την οπισθοδρόμηση.
Η Αφροδίτη κυβερνά θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, τις αξίες, τα χρήματα, την ομορφιά και την αγάπη μας, οπότε μπορούμε να περιμένουμε ότι όλοι αυτοί οι τομείς θα τονιστούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Η ανάδρομη Αφροδίτη συνήθως μας κάνει να σκεφτόμαστε τις προηγούμενες ενέργειές μας και πώς επηρεάζουν τις αποφάσεις μας όταν πρόκειται για αγάπη, σχέσεις και χρήματα.
Η ανάδρομη Αφροδίτη συνήθως δεν θεωρείται καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, να αλλάξετε την εμφάνισή σας ή να επανασχεδιάσετε τον χώρο σας. Η ιδέα είναι ότι οι απόψεις σας μετατοπίζονται και μεταμορφώνονται και οποιεσδήποτε αλλαγές ή σχέσεις εισάγετε θα είναι μέρος του «παλιού εαυτού» και όχι του «νέου εαυτού» που περιμένει να γεννηθεί.
Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη μόνο κάθε 18 μήνες, καθιστώντας αυτή την ενέργεια σπάνια. Αλλά ένα άλλο ιδιαίτερο πράγμα που κάνει η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας είναι η μετατόπιση από ένα βραδινό αστέρι σε ένα πρωινό αστέρι. Στην αρχή αυτής της ανάδρομης πορείας, η Αφροδίτη θα είναι ορατή στον νυχτερινό ουρανό, αλλά μέχρι τις 13 Αυγούστου, η Αφροδίτη θα εξαφανιστεί από τον βραδινό ουρανό και τελικά θα ανατείλει για να γίνει ένα πρωινό αστέρι.
Μέρος αυτής της αναγέννησης της Αφροδίτης από το βραδινό στο πρωινό αστέρι αντικατοπτρίζεται στη δική μας ύπαρξη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ανάδρομης Αφροδίτης και σηματοδοτεί την αναγέννηση της ενέργειας της καρδιάς μας από μια πιο εσωτερική/ασυνείδητη κατάσταση (βραδινό αστέρι Αφροδίτη) σε μια πιο εξωτερική/πραγματοποιημένη κατάσταση (πρωινό αστέρι Αφροδίτη).

Ας βουτήξουμε τώρα βαθύτερα στην ανάδρομη Αφροδίτη του 2023 στον Λέοντα και τι μπορείτε να περιμένετε:

Αφροδίτη στον Λέοντα Ιούνιος-Οκτώβριος 2023

Η Αφροδίτη κινείται στον Λέοντα στις 5 Ιουνίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 09 Οκτωβρίου. Αυτό είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για την Αφροδίτη να περάσει σε ένα ζώδιο, οπότε αυτή η τοποθέτηση θα είναι το επίκεντρο για όλους μας.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς, των σχέσεων και αυτού που εκτιμούμε. Συνδέεται επίσης με τη σχέση μας με το χρήμα.
Ο Λέων είναι ένα πολύ παθιασμένο ζώδιο που οδηγείται από την καρδιά. Η ενέργειά του μπορεί να είναι τολμηρή και δραματική. Αγαπά να λάμπει και είναι μια πολύ προοδευτική ενεργειακή έκφραση.
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, μπορεί να αισθανόμαστε πιο ενεργητικοί, παθιασμένοι και δημιουργικοί. Μπορεί να νιώθουμε την επιθυμία να βγάλουμε τις δημιουργίες μας στον κόσμο και να ακολουθήσουμε την καρδιά μας. Αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι πολύ ευνοϊκή για δημιουργικά έργα, ενισχύοντας την αυτοεκτίμησή μας και για να βρούμε την αυτοπεποίθηση να βάλουμε τον εαυτό μας εκεί έξω.
Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι μια πολύ περήφανη, γεμάτη αυτοπεποίθηση ενέργεια που δεν φοβάται τα φώτα της δημοσιότητας ή την προσοχή. Θέλει να αναγνωρίζεται και να λατρεύεται από τους άλλους.
Όταν είναι εκτός ισορροπίας, η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να είναι ιδιοτελής, να αναζητά την προσοχή και υπερβολικά δραματική. Μπορεί να είναι υλιστική ή ρηχή και μερικές φορές μπορεί να συνδέσει συναισθήματα αυτοεκτίμησης με τη φήμη, τα χρήματα και τα αποκτήματα.
Συνολικά, η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι μια πολύ διασκεδαστική, ζωντανή και φωτεινή ενέργεια για να συνεργαστείτε. Ενώ μπορεί να είναι λίγο δραματικό και επιτηδευμένο, είναι επίσης πολύ μαγνητικό και στοργικό.

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα

Καθώς η Αφροδίτη ταξιδεύει ανάδρομα στον Λέοντα, μπορεί να ενεργοποιήσει όλα τα θέματα της Αφροδίτης στον Λέοντα, αλλά και να τα θαμπώσει. Μπορούμε να νιώσουμε τη δημιουργικότητά μας να καταπνίγεται και ίσως μπορούμε να χάσουμε λίγη αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται να βάλουμε τον εαυτό μας εκεί έξω.
Μπορεί να αισθανόμαστε την ανάγκη να ακολουθήσουμε την καρδιά μας περισσότερο, αλλά ίσως χρειαστεί πρώτα να καταλάβουμε ακριβώς τι προσπαθεί να μας πει η καρδιά μας. Αυτό που νομίζαμε ότι ήταν αληθινό για εμάς μπορεί να μην ισχύει πλέον. Ίσως χρειαστεί να σκάψουμε λίγο βαθύτερα για να αποκαλύψουμε μια νέα αλήθεια που καθοδηγείται από την καρδιά και αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα να αισθάνονται συγκεχυμένα για λίγο.
Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί επίσης να μας κάνει να αμφισβητήσουμε τις σχέσεις στη ζωή μας και τι πραγματικά εκτιμούμε. Μπορεί να αισθανόμαστε ότι ορισμένες σχέσεις δεν μας μιλούν πλέον σε επίπεδο καρδιάς. Μπορούμε επίσης να βρούμε τις ιδέες μας γύρω από το τι αλλάζει και εξελίσσεται η αγάπη.
Τα πράγματα που εκτιμούμε μπορεί επίσης να είναι έτοιμα για αλλαγή και είναι πιθανό να βρεθούμε να αναρωτιόμαστε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς.
Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι επίσης μια βαθιά περίοδος θεραπείας της καρδιάς και μπορεί να μας καθοδηγήσει να εξετάσουμε τις δυναμικές των προηγούμενων σχέσεων ή τα ζητήματα γύρω από την αγάπη για να δούμε τι πρέπει να ξεκαθαριστεί.
Τα οικονομικά ζητήματα μπορούν επίσης να έρθουν στην επιφάνεια, κάνοντάς μας να αμφισβητήσουμε τις συνήθειες δαπανών μας και αν ξοδεύουμε απλώς για να «συμβαδίσουμε με τα φαινόμενα» ή από ανασφάλεια.
Το εγώ μας και το πώς εμφανίζεται στις σχέσεις μας και με τα χρήματα μπορεί επίσης να αμφισβητηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου