Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Ερμής στο Καρκίνο 27/01 - 11/07

 Άλλος ένας πλανήτης που μέσα στο καλοκαίρι μετακινείται είναι ο Ερμής που πηγαίνει στον Καρκίνο από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Το συναισθηματικό πεδίο θα είναι αυτό που θα συνομιλούμε. Το συναίσθημα θα μεταβάλλεται σαν το κύμα της θάλασσας, με αποτέλεσμα κάποιος να νιώθει χαλάρωση και άλλοτε συναισθηματική πτώση. Η δεύτερη συνοδεύεται από ψυχολογική πίεση και παραίτηση.
Η έκφραση του συναισθήματος άλλοτε θα πιάνει τόπο, άλλοτε όχι. Τότε θα δημιουργείται μία στροφή προς το εσωτερικό κόσμο και αυτή η δυναμική δεν συνάδει με το κλίμα του καλοκαιριού. Ο καθένας θα διαφέρει ως προς την εκδήλωση του συναισθήματος, ενώ κάποιοι θα το θεωρούν περιττό αυτή την εποχή που προηγείται το χρήμα. Το χρήμα δεν κρύβει συναίσθημα.
Ζητήματα με την πατρίδα θα μας απασχολήσουν όπου η κατάσταση είναι κρίσιμη μια που απειλείται ελληνικό έδαφος και κυρίως στη θάλασσα από το μεταναστευτικό.
Το ζήτημα των ακινήτων θα μας απασχολήσει έντονα μια που θα έρθουν τα πάνω κάτω ως προς τις αγοροπωλησίες και τους πλειστηριασμούς - ανακαινίσεις. Οι καλές όψεις βοηθούν στα κέρδη.
Ένας άλλος άξονας της επιρροής του θα είναι μητέρες καθώς θα σηκώσουν μεγάλο βάρος αφενός γιατί η οικονομική κατάσταση του ζευγαριού είναι δύσκολη, από την άλλη γιατί ο γάμος έχει πλέον πάμπολλα προβλήματα. Καλούνται να δώσουν το προσωπικό τους αγώνα χωρίς την πρέπουσα βοήθεια του κράτους. Η αναπόληση του παρελθόντος δεν είναι καλός οιωνός, όπως και η επιστροφή εκεί.
Αυτό που μένει είναι να κοιτάξουμε καταρχήν την ψυχολογία μας, να γίνουμε όσο γίνεται  καλύτεροι άνθρωποι, παρόλο τις αντιξοότητες, να βγάλουμε αληθινό συναίσθημα ως προς το συνάνθρωπο και να νιώσουμε την αύρα της θάλασσας μέσα μας. 
Βρισκόμαστε σε δύσκολο μονοπάτι, νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε, οπότε ας προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Γιατί αξίζουμε ως ανθρωπότητα και ως άνθρωποι το καλύτερο. Οι κυβερνώντες μπορούν να κάνουν μέχρι ενός σημείου πράγματα, τα υπόλοιπα μπορούμε να τα κάνουμε εμείς.

Οι όψεις της Διέλευσης:

  • Στις 30/06 τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο
  • Την 01/07 σύνοδο με τον Ήλιο και εξάγωνο με το Δία
  • Στις 07/07 εξάγωνο με τον Ουρανό
  • Στις 10/07 τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα 

Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει το Παρορμητικό Σταυρό όλων των δεκαημέρων και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα στο Παρορμητικό Σταυρό. 


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου