Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Ερμής σύνοδος Ουρανός 04/06


Από τις 2 έως 5 Ιουνίου ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Ουρανό και οι δύο στο σταθερό και συντηρητικό Ταύρο. Μία όψη που επηρεάζει τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ είναι θετική για τους Καρκίνους, Παρθένο, Αιγόκερω και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 17η έως την 22η μοίρα
Ο τρόπος που κινούμαστε αυτό το χρονικό διάστημα περιέχει μία ευκαιρία κέρδους και δύναμης νοητικής, ώστε να κατέλθουν νέες ιδέες και να μας παρασύρουν να τις κάνουμε δημιουργικές εργασίες.
Σε αυτό βοηθά ότι το μυαλό δουλεύει πιο εμπεριστατωμένα, είναι πιο σταθερή η αντίληψη και με την εξουσία της διαίσθησης να μας γεμίζει έμπνευση. Είναι πιθανό να συμβούν και απρόσμενα γεγονότα τα οποία θα μας ξαφνιάσουν κυρίως  με ζητήματα με τα οικονομικά μας. 
Θα φέρει μία καινούργια κοσμογονία σκέψεων, ιδεών και αντιλήψεων, μια που θα θέλουμε να προσεγγίσουμε τους άλλους με έναν νέο τρόπο και μέσα από τις επιταγές του Ουρανού να μπορέσουμε να διαγνώσουμε τι είναι εκείνο που τώρα μας ταιριάζει.
 Τι είναι αυτό που πρέπει να αρπάξουμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μέσα από τις συνθήκες εκείνες οι οποίες είναι ευνοϊκές.
Στο να προχωρήσουμε περαιτέρω και να δημιουργήσουμε μία καινούργια σχέση ζωής μέσα από μονοπάτια τα οποία είναι αληθινά, δημιουργικά και αυτόνομα.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου