Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Πανσέληνος Ιουνίου στο Τοξότη

 


Η πανσέληνος στον Τοξότη στις 4 Ιουνίου 2023 έχει μία βασική μόνο όψη, το τρίγωνο που κάνει με τον Άρη.

Αυτό σηματοδοτεί ότι είναι μία ευεργετική πανσέληνος μια που εκπληρώνει αρκετές επιθυμίες μας. Γίνεται στην 13*18 μοίρα του Τοξότη και είναι ευθυγραμμισμένη πάνω στην ισχυρή γαλαξιακή δύναμη που ονομάζεται ο Μέγας Ελκυστής στις 14*17 του Τοξότη.

Η όψη τριγώνου της πανσελήνου με τον Άρη φέρνει ισχυρά συναισθήματα έλξης, μας κάνει να είμαστε πιο διαισθητικοί, με τις επιθυμίες μας σε εσωτερικό πεδίο να λειτουργούν καλύτερα. Επίσης πρέπει να εμπιστευόμαστε το ένστικτο μας, να έχουμε μεγαλύτερο θάρρος, να παίρνουμε πρωτοβουλίες και να εκπληρώνουμε όλες εκείνες τις επιθυμίες που μπορούν να λειτουργήσουν θετικά όσο αφορά τον εσωτερικό μας κόσμο.
Η ενέργεια της πανσελήνου οπότε είναι αρκετά ελκυστική, αρμονική, χαλαρή και μας κάνει να φτιάξουμε ένα τέτοιο πλαίσιο αναφοράς που θα συνδέεται πάρα πολύ με τον άξονα της γνώσης, και των ταξιδιών, καθώς επίσης και στις επεκτάσεις κάθε φιλοδοξίας και την μάθηση νέων πραγμάτων τα οποία θα είναι πιο λειτουργικά στην από δω και πέρα ζωή μας..
Ο μεγάλος Ελκυστής έχει μία τεράστια βαρυτική έλξη και είναι κάτι που γνωρίζει η επιστήμη, αλλά δεν μπορούμε να δούμε γιατί βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Γαλαξία. Ωστόσο αστρολογικά έχει μεγάλη σημασία γιατί οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτές τις μοίρες αισθάνονται ότι είναι ελκυστική και συναρπαστική και θέλουμε να ακούσουμε και να μάθουμε πολλά για αυτούς.






Εν κατακλείδι η νέα σελήνη είναι αρκετά θετική, μια που η κυρία όψη είναι το τρίγωνο που κάνει με τον Άρη.
Αυτό μας δίνει το έναυσμα για να κάνουμε μία συγκροτημένη διαχείριση, και μία δημιουργική περίοδος που ξεκινά με την αρχή του καλοκαιριού μέσα από ένα συναρπαστικό κόσμο ιδεών, σκέψεων και οργάνωσης.
Μπορούμε να κάνουμε ένα απολογισμό με θετικό πρόσημο από τη Νέα Σελήνη του Τοξότη του 2022 μέχρι σήμερα και να πάρουμε τις απαραίτητες δυνάμεις για να πορευτούμε το επόμενο χρονικό διάστημα του καλοκαιριού πιο ορεξάτοι και ώριμοι.
Η πανσέληνος επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 11η έως την 17η μοίρα.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου