Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Νέα Σελήνη Μαϊου στο Ταύρο. Τα θετικά γίνονται αρνητικά


 


Μία νέα σελήνη έχουμε στις 19 Μαΐου 2023 η οποία είναι αρκετά διφορούμενη μια που εμπεριέχει και καλές και κακές όψεις.Οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε αποτελέσματα ακριβώς ως προς την επίδραση της, μια που με αυτή την πληθώρα των όψεων δημιουργεί από την μία αναστάτωση και από την άλλη φέρνει και ευκαιρίες.
Η προσέγγισή της είναι αρκετά δύσκολη μια που γίνεται και στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου στην 28*25, ενώ παράλληλα γίνεται πάνω σε δύο αστέρια αρκετά δύσκολα, τον Algol και την Αλκυόνη.
Επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο του Σταθερού Σταυρού και τις αρχικές μοίρες του Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 25η των σταθερών έως την 2η μοίρα των μεταβλητών. Σίγουρα επηρεάζει και όσους έχουν πλανήτες πάνω σε αυτές τις μέρες όπως και  ωροσκόπο - μεσουράνημα.

Οι θετικές όψεις 
Νέα Σελήνη εξάγωνο με τον Άρη φέρνει ενεργή αυτοπεποίθηση, δίνει ευκολίες στο να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να έχουμε παραπάνω θάρρος και κίνητρο στην επίτευξη των στόχων.
Βοηθά στο να μπορέσουμε να καταξιωθούμε οικονομικά, να νιώσουμε σημεία μεγαλύτερης αφθονίας και βέβαια να εξισορροπήσουμε τον εργασιακό μας χώρο με κάποια διαστήματα ξεκούρασης και αναψυχής. Ευνοούνται τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον Ταύρο. Κάθε νέα πρωτοβουλία που ξεκινάμε χρειάζεται να έχει ενέργεια με δυναμική για να έχει θετική συνέχεια.
Τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει δύναμη, επιρροή, δημιουργεί μία αίσθηση πλούτου κυρίως όσο αφορά τα οικονομικά και μας βοηθά με μία εσωτερική δύναμη να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να πετύχουμε τους στόχους μας.
Μας μεταμορφώνει θετικά σε οποιοδήποτε τομέα στη ζωή μας και μας κάνει να επιλύουμε δύσκολα προβλήματα και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Με αποτέλεσμα να έχουμε αποκτήσει μεγαλύτερη λειτουργία επίτευξης μέσα από μία διαδικασία μεταμόρφωσης όλων των θέλω μας, σε μία σταθερή δομή και σε μία πλούσια διάσταση των πάντων.
Νέα Σελήνη εξάγωνο Ποσειδώνας μας εξάπτει τη φαντασία, μας δίνει δημιουργικότητα και μία αυξημένη διαίσθηση.
Μας κάνει να ονειρευτούμε καινούργια πράγματα που έρχονται στο μυαλό μας και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες για να πετύχουμε τα όνειρα μας.
Όλο αυτό βέβαια πρέπει να έχει δημιουργική ουσία και όχι με μία διάσταση καθαρά ονειρική που δεν έχει σιγουριά για τη συνέχεια. Βοηθά στη δημιουργία σχέσεων οι οποίες είναι ρομαντικές ή πλατωνικές και στο να υπάρχει κατανόηση του άλλου.
Μέσα από μία διαδικασία πνευματικότητας βοηθά και στην εξερεύνηση σημείων μεταφυσικής, αστρολογίας και θρησκειών.
Το τρίγωνο Άρη - Ποσειδώνα δίνει ενέργεια όσο αφορά την σεξουαλική ελκυστικότητα και μία γοητεία μέσα από παθιασμένες ρομαντικές και τρυφερές πραγματικές σχέσεις.
Μπορούμε να βρούμε την αδελφή ψυχή μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πνεύμα το οποίο είναι αρκετά ανατρεπτικό, εναλλακτικό και να υπερασπιστούμε οτιδήποτε θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει δίπλα μας για να μας οδηγήσει σε μία καλύτερη ψυχολογία.
Αλλά και να σκεφτούμε τα όνειρά μας για την  συνέχεια τα οποία εδώ με την συμμετοχή του Άρη αποκτούν διαφορετική ενέργεια θετικής υφής και άλλης δυναμικής.




Οι αρνητικές όψεις.
Το τετράγωνο Δία -  Πλούτωνα συμβαίνει στις 17 Μαΐου και ουσιαστικά είναι επιδραστική αυτή η όψη πάνω στη Νέα Σελήνη μια που μας δίνει μία έντονη κίνηση να προχωρήσουμε στην επιτυχία με δύναμη και επιρροή στο να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον το οποίο θα είναι η βάση της οικονομίας και της αφθονίας.
Όμως δεν γίνεται να συμβεί χωρίς κόστος γιατί εδώ εμπεριέχει μία αδίστακτη συμπεριφορά, απληστία, διάφορα πράγματα που είναι κρυμμένα, παράνομα και βία τα οποία έχουν ως στόχο το χρήμα.
Υπάρχει μία ιδεοψυχαναγκαστική συμπεριφορά για να προκαλούμε προβλήματα όχι μόνο στις σχέσεις μας αλλά και στην επιβολή μας πάνω στους εχθρούς μας, για να τους νικήσουμε με κάθε τρόπο.
Ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα φέρνει έντονο πάθος στην επίτευξη των επιθυμιών, αλλά εδώ γίνεται με μία προσπάθεια η οποία είναι αρκετά ανταγωνιστική και εμπεριέχει σκληρότητα, απειλές, εκφοβισμό.
Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε επιθετικοί, να έχουμε ένα εποικοδομητικό σύνολο ιδεών και σκέψεων και να μην προβούμε σε αντιδράσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα σε εμάς.
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ζητήματα επιθετικότητας, απειλών, εκφοβισμού και οτιδήποτε σχετίζεται με μία δόση εξουσίας η οποία είναι αρκετά σκληρή.
Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία δίνει ενέργεια, πρωτοβουλία για να ξεκινήσουμε καινούργια πράγματα μεγάλης κλίμακας.  Μπορεί όμως να μας οδηγήσει σε απάτητα μονοπάτια και να χαθούμε μέσα από μία πλάνη και μία ανησυχία.
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια η οποία είναι αρκετά παρατεταμένη είναι να έχουμε στρατηγική, προνοητικότητα, να μην ενεργήσουμε βιαστικά και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα μέσα από τη δύναμή μας γιατί αυτό μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ.

Τα σταθερά αστέρια.
Εδώ έχουμε ένα άλλο ζήτημα μια που η νέα σελήνη γίνεται σε δύο αστέρια που είναι αρκετά επιδραστικά και σε αρνητική μορφή.
Το ένα είναι η Αλκυόνη (1*53 μοίρες απόστασηκαι το άλλο ο Algol ( 1*56 μοίρες απόσταση ). Είναι ένας από τους πιο δύσκολους αστερισμούς μια που δίνει ακραία γεγονότα, ατυχία, βία και θάνατο.
Η Αλκυόνη από την άλλη δίνει σκληρές παθήσεις, ζητήματα με υγεία, τύφλωση, τραυματισμούς, ασθένεια, ατυχία, ντροπή, κακή διάθεση κτλ.

Συμπερασματικά η νέα σελήνη είναι αρκετά διφορούμενη μια που συνδυάζει αρνητικές και θετικές όψεις.
Ιδιαίτερα τα τετράγωνα του Δία με τον Πλούτωνα, η αντίθεση του του Άρη με τον Πλούτωνα είναι αρκετά σκληρά και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να πάρουμε το δρόμο των όψεων οι οποίες είναι πιο θετικές - λειτουργικές και να αποφύγουμε τα κατατόπια των αρνητικών όψεων.
Οι οποίες είναι αρκετά σκληρές και μπορούν ανά πάσα στιγμή να μας επιφέρουν πάσης φύσεως εμπόδια και ακραία γεγονότα.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου