Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Έκλειψη Σελήνης Μαϊου στην 14*58 του Σκορπιού


Έκλειψη Σελήνης έχουμε στο Σκορπιό στις 5 Μαΐου 2023. Γίνεται στις 14* 58 του Σκορπιού με κύρια όψη την αντίθεση με τον Ουρανό, μία όψη η οποία θα φέρει αρκετές ανατροπές το επόμενο χρονικό διάστημα.
Η όψη αυτή προτρέπει για ισχυρή ανάγκη για ανεξαρτησία και μία αντίθεση όσο αφορά το μέσα μας για συναισθηματική υποστήριξη. Θα οδηγήσει σε αβεβαιότητα, σε εναλλαγές της διάθεσης και σε μία συναισθηματική αποστασιοποίηση, ενώ θα έχουμε μία νευρικότητα και μία ανησυχία, κυρίως πάνω σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά.
Θα υπάρχει κινητικότητα στο να λειτουργήσουμε αυθόρμητα και ασυνήθιστα. Δεν είναι καλή στιγμή για να πάρουμε μεγάλες αποφάσεις, να κάνουμε αλλαγές χωρίς να ξέρουμε σε ποια κατεύθυνση και να αντιδράμε υπερβολικά και επαναστατικά σε οτιδήποτε αφορά είτε επιθυμίες δικές μας ή των άλλων.
Χρειάζεται μία ευελιξία και προσαρμοστικότητα, να είμαστε έτοιμοι γιατί θα προκύψουν απροσδόκητα ξαφνικά και αλλαγές.
Οι αντιδράσεις σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι ότι καλύτερο. Επίσης προσοχή στις σχέσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά μας ανοίγματα, μια που θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα και πολλές φορές μπορούμε να βγούμε εκτός προϋπολογισμού.


Έκλειψη Σελήνης για την Ελλάδα 


Η έκλειψη σελήνης θα επηρεάσει την Ανατολική Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ανταρκτική. Οπότε βλέπουμε ένα μεγάλο εύρος ηπείρων και χώρων με αποτέλεσμα έχει σημαντικές επιπτώσεις παγκόσμια στις εξελίξεις.
Ουσιαστικά το διακύβευμα αυτή τη στιγμή είναι η οικονομία και τα τρόφιμα μια που και τα δύο αυτά βρίσκονται σε μία φάση αποσταθεροποίησης. Τράπεζες στην Αμερική κλείνουν, ετοιμαζόμαστε για το ψηφιακό ευρώ, ενώ υπάρχει μία κακή διαχείριση από τις κεντρικές τράπεζες, ο δε πληθωρισμός εξακολουθεί και επηρεάζει όλες τις οικονομίες.
Στο προσκήνιο έρχεται και η συμφωνία με τα σιτηρά μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Αυτή η συμφωνία είναι έτοιμη να τιναχτεί στον αέρα δημιουργώντας περισσότερα εμπόδια στο να βγούμε αλώβητοι από αυτή την κρίση.
Η έκλειψη σελήνης επηρεάζει το Σταθερό Σταυρό του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν πλανήτες, ωροσκόπους σε αυτά τα ζώδια από τη 12η μέχρι τη 15η μοίρα των σταθερών ζωδίων.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου