Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Δίας στο Ταύρο 16/05/2023 - 26/05/2024


 Στις 16 Μαΐου 2023, ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Μαΐου 2024. Στο ταξίδι του στον Ταύρο, ο Δίας θα μας καθοδηγήσει να επικεντρωθούμε στα θεμέλια που έχουμε χτίσει και αν το δημιουργημένο περιβάλλον μας επιτρέπει να ευδοκιμήσουμε ή απλά να επιβιώσουμε. Ο Δίας στον Ταύρο θα αγγίξει επίσης θέματα που σχετίζονται με την ευχαρίστηση, τον ρομαντισμό και τα οικονομικά.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης και η μετακίνησή του στον Ταύρο θα επεκταθεί και θα ενεργοποιήσει έναν τομέα της ζωής μας, καθιστώντας αυτό το επίκεντρο για τους επόμενους 12 μήνες. 
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Ταύρο, ο Δίας θα κάνει επίσης δύο απίστευτα σημαντικές ευθυγραμμίσεις. Καθώς εισέρχεται στον Ταύρο, θα κάνει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό και προς το τέλος του ταξιδιού του, θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, ξεκλειδώνοντας μερικές απίστευτα σπάνιες και μαγικές ενέργειες.
Θα διερευνήσουμε τι κάνει αυτές τις κοσμικές ευθυγραμμίσεις τόσο απίστευτες παρακάτω, αλλά πρώτα, ας βουτήξουμε σε αυτό που ο Δίας στον Ταύρο αναμένεται να φέρει στο συλλογικό.

Δίας στον Ταύρο 2023-2024
Ο Ταύρος κυβερνάται τόσο από την Αφροδίτη όσο και από τη Γη και συνδέεται με τα χρήματα, την αφθονία, τη γονιμότητα, το περιβάλλον, την αυτοεκτίμηση και την απόλαυση.
Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης και καθώς εισέρχεται στον Ταύρο για τη 12μηνη παραμονή του, θα ενεργοποιήσει και θα επεκτείνει αυτά τα θέματα. Η παρουσία του Δία θα λάμψει σαν προβολέας, κάνοντάς μας να επικεντρωθούμε σε αυτούς τους τομείς της ζωής μας και πώς μπορούμε να αποκομίσουμε περισσότερα οφέλη από αυτούς.
Ο Δίας θεωρείται συχνά ο τυχερός πλανήτης, καθώς μας βοηθά να επικεντρωθούμε στα θετικά και να δούμε τις ασημένιες επενδύσεις. Ο Δίας μπορεί επίσης να μας επιτρέψει να διευρύνουμε το μυαλό μας, φέρνοντας νέες ευκαιρίες, ιδέες και βαθύτερη επίγνωση. Η παρουσία του μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αφυπνίσεις που μας δίνουν μια πλουσιότερη κατανόηση του κόσμου.
Ο Δίας στον Ταύρο δεν είναι γρήγορος να δράσει, οπότε οποιεσδήποτε αλλαγές προκαλούνται από αυτή την κοσμική ροή θα λειτουργήσουν καλύτερα όταν υπάρχει κάποιος μεθοδικός σχεδιασμός. Ακολουθήστε μια βήμα προς βήμα προσέγγιση και μην βιάζεστε. Αργά και σταθερά κερδίζει τον αγώνα εδώ όταν εμπλέκεται ο Δίας στον Ταύρο.
Ο Δίας στον Ταύρο μπορεί μερικές φορές να δημιουργήσει μια υποτονική ενέργεια που καθιστά πολύ εύκολο να τεμπελιάσουμε ή να χρονοτριβούμε σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ένα από τα δώρα που προσφέρει ο Ταύρος είναι να επιβραδύνει, να σκεφτεί τι είναι σημαντικό και να βρει χρόνο να σταματήσει και να μυρίσει τα τριαντάφυλλα. Τα προβλήματα εμφανίζονται όταν κολλάμε σε αυτή την κατάσταση σε σημείο που γινόμαστε χωρίς κατεύθυνση και χάνουμε την αίσθηση του σκοπού.
Το να βρίσκουμε χρόνο για ξεκούραση, ευχαρίστηση και παιχνίδι είναι πάντα μια θαυμάσια ιδέα, αλλά με τον Δία στον Ταύρο, ίσως χρειαστεί να προσέξουμε την υπερβολή.

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στις βασικές ενέργειες που μπορούμε να περιμένουμε με τον Δία στον Ταύρο. 


Δίας στον Ταύρο: Το περιβάλλον για να ευδοκιμήσει
Καθώς ο Δίας ξεκινά το ταξίδι του στον Ταύρο, θα μας καθοδηγήσει να σκεφτούμε τα περιβάλλοντα που έχουμε δημιουργήσει για τον εαυτό μας και αν υποστηρίζουν όχι μόνο τα όνειρα και τους στόχους μας, αλλά και το νευρικό μας σύστημα.
Καθώς ο Δίας πέρασε τους τελευταίους 12 μήνες περιοδεύοντας στον Κριό, μας καθοδήγησε να φυτέψουμε σπόρους, να ξεκινήσουμε νέα πράγματα και ίσως ακόμη και να κάνουμε κάποια άλματα πίστης. Αλλά τώρα που μεταφέρθηκε στον Ταύρο, θέλει να καλλιεργήσουμε τους σπόρους που πραγματικά έχουν σημασία για εμάς και να διασφαλίσουμε ότι το περιβάλλον έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να μπορούν να ευδοκιμήσουν.
Η δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος είναι κάτι που μπορούμε να αξιοποιήσουμε ενώ ο Δίας περιοδεύει στον Ταύρο. Εάν είστε δυσαρεστημένοι με την κατάσταση διαβίωσής σας, το εργασιακό περιβάλλον ή ακόμα και τα περιβάλλοντα που έχετε δημιουργήσει στις σχέσεις σας, αυτή είναι η στιγμή να κάνετε μια αλλαγή.
Μπορούμε να επεκτείνουμε αυτή την ιδέα του περιβάλλοντος ακόμη περισσότερο, καθώς μπορεί να πέσει φως στην κατάσταση του πλανήτη μας και στον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε ή να καταχραστούμε τους πόρους του. Ο Ταύρος συνδέεται επίσης με τη γεωργία, οπότε μπορεί επίσης να δούμε τίτλους γύρω από αυτές τις περιοχές.
Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, οπότε ενώ μπορεί να φέρει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να φροντίσουμε και να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας, μπορεί επίσης να φέρει μια επέκταση έργων που κάνουν το αντίθετο. Η ενέργεια είναι εκεί για να τη χρησιμοποιήσουμε. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δίας στον Ταύρο: Οικονομικά & Πλούτος
Ο Δίας στον Ταύρο τείνει να είναι η υπογραφή για θέματα χρημάτων. Ο Δίας και ο Ταύρος συνδέονται και οι δύο με την αφθονία, οπότε αυτή θα μπορούσε να είναι μια φανταστική στιγμή για να επεκτείνετε τον πλούτο και τους προσωπικούς σας πόρους. Ωστόσο, ο Δίας και ο Ταύρος μπορούν επίσης να συνδεθούν με μια αφθονία χρέους!
Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την είσοδο του Δία στον Ταύρο για να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη. Όχι μόνο τον προϋπολογισμό, τα έξοδα και την αποπληρωμή του χρέους, αλλά και τις επενδύσεις. Η επένδυση των χρημάτων σας μπορεί να φαίνεται λίγο εκφοβιστική, αλλά το να μάθετε πώς να επενδύετε στο επίπεδο άνεσής σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε λίγη από αυτή την ενέργεια του Δία στον Ταύρο.
Έχοντας ένα ευρύ φάσμα επενδύσεων είναι πάντα μια καλή ιδέα, αλλά αν δεν έχετε επιπλέον μετρητά για να διαθέσετε, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πλούτο σε άλλους τομείς, όπως: καλλιέργεια του δικού σας φαγητού, ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων ή ανάληψη δευτερεύουσας εργασίας.
Εστιάζοντας σε μια άφθονη νοοτροπία και γνωρίζοντας την αξία σας είναι επίσης τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε πλούτο στη ζωή σας. Έχοντας μια άφθονη νοοτροπία δεν σημαίνει μόνο να σκέφτεσαι θετικά. Έχει να κάνει με το να σκέφτεσαι με ανοιχτό μυαλό. Αντί να είστε εγκλωβισμένοι σε μια άκαμπτη νοοτροπία, διατηρείτε κάποια ειλικρίνεια, επιτρέποντας περισσότερες δυνατότητες στο τραπέζι.
Μια περιορισμένη νοοτροπία έχει συχνά τις ρίζες της στην εύρεση δικαιολογιών και λόγων για τους οποίους κάτι δεν μπορεί να γίνει. Μια άφθονη νοοτροπία ρωτά - "γιατί όχι;" και επικεντρώνεται σε αυτό που είναι δυνατό.

Δίας στον Ταύρο: Αναζητώντας ευχαρίστηση
Ο Δίας στον Ταύρο φέρει επίσης μια υπογραφή για απόλαυση, ειδικά σε πράγματα όπως το φαγητό και τα ταξίδια. Αν και δεν θέλουμε να ζούμε πάνω από τις δυνατότητές μας, αυτή θα μπορούσε να είναι μια φανταστική στιγμή για να κάνουμε αυτό το μεγάλο ταξίδι ή να απολαύσουμε ένα καλό φαγητό σε εστιατόριο. 
Επιλέγοντας έναν προορισμό με βάση το φαγητό και τον πολιτισμό ή κάνοντας μια περιήγηση φαγητού ή κρασιού θα είναι επίσης ένας φανταστικός τρόπος για να εργαστείτε με αυτήν την ενέργεια. Μπορείτε επίσης να το κρατήσετε μικρό κάνοντας ένα τοπικό μάθημα κρασιού ή μαγειρικής ή μαθαίνοντας για τη βιωσιμότητα στη γειτονιά σας.
Εάν το φαγητό ή τα ταξίδια δεν είναι το πράγμα σας, θα μπορούσατε επίσης να απολαύσετε μια σειρά από φωτεινά και χαρούμενα φυτά για τον κήπο ή το αίθριο σας ή να προμηθευτείτε μερικά όμορφα, βιώσιμα υφάσματα για τα ρούχα ή τα έπιπλά σας.
Σκεφτείτε τι σας φέρνει ευχαρίστηση και κάντε το σημείο να το εμποτίσετε στην καθημερινή σας ζωή. Μπορεί να κάνει την εβδομάδα σας να αισθάνεται πολύ πιο ικανοποιητική όταν το κάνετε.
Ο Δίας στον Ταύρο μας καθοδηγεί να επικεντρωθούμε τόσο στις μεγάλες όσο και στις απλές απολαύσεις. Δώστε στον εαυτό σας αρκετά ώστε να αισθάνεται σαν μια ιδιαίτερη απόλαυση, αλλά μην το παρακάνετε!

Ο Δίας και ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο
Καθώς ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο, θα ευθυγραμμιστεί με τον Βόρειο Δεσμό, καθιστώντας την ενέργειά του απίστευτα ισχυρή. Θα νιώσουμε αυτή την ενέργεια πιο έντονα από τον Μάιο έως τον Ιούνιο του 2023.
Ο Βόρειος Δεσμός αντιπροσωπεύει το συλλογικό μας πεπρωμένο και προς τα πού κατευθυνόμαστε. Είναι σχεδόν σαν την πυξίδα του πλανήτη και την κατεύθυνση που εμπνεόμαστε να πάμε.
Ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στον Ταύρο από τον Ιανουάριο του 2022 και μετατοπίζεται σιγά-σιγά, αλλά αυτή η τελική ένωση με τον Δία θα επεκτείνει τα θέματά της. 
Η συνάντηση του Δία και του Βόρειου Δεσμού μπορεί να επιταχύνει τα γεγονότα και να δημιουργήσει αυτό το αίσθημα μετατόπισης της ανθρωπότητας ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Πράγματα που νομίζαμε ότι ήταν στον ορίζοντα ή «για το μέλλον» μπορεί ξαφνικά να φτάσουν στο κατώφλι μας.
Η συνάντηση του Δία και του Βόρειου Δεσμού είναι πραγματικά ένα σπάνιο και ιδιαίτερο γεγονός που συμβαίνει μια φορά στη ζωή και δείχνει ότι ό, τι εκτυλίσσεται τους επόμενους 12 μήνες θα είναι κρίσιμο για το πού οδεύουμε ως κοινωνία.

Δίας και Ουρανός στον Ταύρο
Αυτό που κάνει την κίνηση του Δία στον Ταύρο τόσο ξεχωριστή είναι η ευθυγράμμιση που θα κάνει με τον Ουρανό. Αυτή η ενέργεια θα είναι πιο ενεργή τον Απρίλιο-Μάιο του 2024, καθώς ο Δίας ετοιμάζεται να φύγει από τον Ταύρο.
Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αφύπνισης, της αλλαγής και της καινοτομίας. Θέλει να σπάσουμε τα όρια, να αναζητήσουμε μεγαλύτερη ελευθερία και να κάνουμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο.
Η συνάντηση του Ουρανού και του Δία στον Ταύρο θα μπορούσε να φέρει κάποια αστάθεια ή μεγάλες αλλαγές σε τομείς που σχετίζονται με τη γεωργία, και τα οικονομικά. Η συνάντηση του Ουρανού και του Δία θα μπορούσε επίσης να φέρει μια επιτάχυνση της καινοτόμου τεχνολογίας όπως η τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και τα ψηφιακά νομίσματα.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα σχετικά με αυτήν την απίστευτη, μία φορά στα 12 χρόνια ευθυγράμμισης!


ΤΑΝΝΑΖ

ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου