Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Δίας τετράγωνο Πλούτωνας R 18/05

 


Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Ταύρου γίνεται το πρώτο τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Υδροχόο από τις 16 έως τις 26 Μαΐου. Μία αρκετά δύσκολη όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και πλανήτες από την 0η μοίρα έως την 2η μοίρα.

Αυτό το διάστημα έχεις υψηλές φιλοδοξίες και πολλές φορές τις χρησιμοποιείς με κάθε μέσο στο να πετύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Γίνεσαι πολύ άκαμπτος τις ιδέες σου, ενώ θέλεις να φτάσεις ψηλά χωρίς να σε εμποδίζει τίποτα σε αυτή τη φάση.
Με τον ανάδρομο Πλούτωνα έρχονται κάποιες σκέψεις στο μυαλό σου, που οφείλονται σε παλιές συνιστώσες και δεν σε αφήνουν να εμπιστεύεσαι εύκολα κανέναν. Σε κάνει παντού να βλέπεις εχθρούς και να δουλεύεις πολύ στο παρασκήνιο.
Η υπερβολή που φέρνει ο Δίας πάντα όταν κάνει δύσκολες όψεις, σε οδηγεί σε πράξεις εγωισμού και μισαλλοδοξίας και γίνεσαι όσο γίνεται πιο φανατικός, να περνάς τα εσκαμμένα και να μην έχεις ρυθμίσει τα κατώτερα ένστικτα που εκπροσωπεί ο Πλούτωνας όπως είναι οι εμμονές, η ζήλια και οι καταστροφικές ενέργειες.
Στα θετικά αυτής της όψης είναι ότι  δύσκολα κάποιος θα σε εξαπατήσει μια που έχεις συνειδητοποιήσει ποια είναι η δύναμή σου και πορεύεται έτσι για να μεταρρυθμίσεις στη ζωή σου και να της δώσεις ένα ανοδικό κίνητρο.
Με σκοπό πάντα την επιτυχία και την δύναμη που αν εξασφαλίσεις θα σου ανταποδώσει με επιτυχία το στόχο που έχεις τοποθετηθεί ολοκληρωτικά.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου