Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Ποιο είναι το πιο ειλικρινές που θα μπορούσε να πει κάθε ζώδιο για τον εαυτό του


 Όλοι λένε ψέματα. Ακόμα και οι πιο ειλικρινείς άνθρωποι λένε ψέματα περιστασιακά, αλλά το κάνουν για να απαλλάξουν τα συναισθήματα κάποιου. Για παράδειγμα, τα πιο συνηθισμένα ψέματα που θα ακούσετε από ειλικρινείς ανθρώπους είναι εκείνοι που λένε σε κάποιον που τους ρωτά αν φαίνονται καλά σε ένα ρούχο ότι φαίνονται υπέροχα, παρόλο που μπορεί να μην φαίνονται έτσι στα μάτια τους. Αλλά το κάνουν για να απαλλάξουν τα συναισθήματά τους. 

Ωστόσο, σε κάποιο σημείο, οι περισσότεροι άνθρωποι θα πουν ψέματα για να ξεφύγουν από μια δύσκολη κατάσταση για να σωθούν. Αλλά πρέπει να προκαλέσετε τον εαυτό σας, να είστε ειλικρινείς, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι. Και αυτό περιλαμβάνει το να είσαι ειλικρινής με το πώς βλέπεις τον εαυτό σου. 

Ποιο είναι το πιο ειλικρινές πράγμα που μπορεί να πει κάθε ζώδιο για τον εαυτό του;
 
Κριός - Δεν εκτιμάτε πάντα αυτό που έχετε.
Είστε παθιασμένοι και ενεργητικοί, πάντα έτοιμοι να είστε ανταγωνιστικοί και συνεχίζετε να είστε οι πρώτοι που προσπαθείτε να αποκτήσετε το νεότερο gadget ή κομμάτι μόδας. Θέλετε να είστε πρώτοι σε ό, τι κάνετε, κάτι που είναι λογικό αφού ο Κριός είναι το πρώτο και βασικό ζώδιο της φωτιάς. Ωστόσο, αν επρόκειτο να είστε στοχαστικοί και να κοιτάξετε τον εαυτό σας ειλικρινά, θα δείτε ότι έχετε κερδίσει σε πολλούς τομείς της ζωής σας.
Έχετε καλούς φίλους και είστε επιτυχημένοι λόγω της ανταγωνιστικής σας κίνησης. Αν ήσασταν ειλικρινείς, θα παραδεχόσασταν ότι δεν εκτιμάτε πάντα τα σπουδαία πράγματα που έχετε στη ζωή σας, επειδή προσπαθείτε συνεχώς να πάρετε περισσότερα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να αγωνίζεστε για περισσότερα, αλλά ποτέ μην ξεχνάτε τα πράγματα που έχετε.


Ταύρος – Ξέρεις ότι είσαι πεισματάρης.
Είστε στωικοί, επίμονοι και πολύ εργατικοί. Αλλά είστε επίσης πολύ σταθεροί στους τρόπους σας και έχετε μια ρουτίνα που πρέπει να τηρήσετε, καθώς μια προβλέψιμη ρουτίνα σας παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Και είστε όλοι σχετικά με την ασφάλεια. Αυτό είναι κατανοητό δεδομένης της φύσης σας, αλλά γνωρίζετε ότι πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι κατά καιρούς και συνειδητοποιείτε επίσης ότι δυσκολεύεστε να κοιτάξετε την άλλη άποψη που έχει κάποιος επειδή θέλετε να πιστεύετε ότι έχετε πάντα δίκιο.
Επομένως, αν ήσασταν ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα παραδεχόσασταν ότι είστε πεισματάρης και άκαμπτος. Φυσικά, δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτό που είστε, αλλά αφού αναγνωρίσετε αυτή την αλήθεια για εσάς, μπορεί να θέλετε να κοιτάξετε και να δείτε πώς μπορείτε να λυγίσετε μερικές φορές.

Δίδυμοι: Έχετε φόβο μήπως πληγωθείτε.
Είστε ευέλικτοι, φιλικοί και επικοινωνιακοί και σας αρέσει να έχετε πολλούς φίλους. Ωστόσο, κρατάτε επίσης τους άλλους σε απόσταση, παρόλο που απολαμβάνετε την παρέα των φίλων σας. Αγωνίζεστε επίσης να συνδεθείτε με τα συναισθήματά σας επειδή είστε ζώδιο του αέρα.
Αν κοιτάξετε μέσα σας και είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα παραδεχτείτε ότι είστε σε εγρήγορση και δεν επιτρέπετε στους άλλους να σας πλησιάσουν πολύ, εκτός αν θέλετε να αναζητήσετε έναν σύντροφο. Φοβάστε ότι θα πληγωθείτε και αγωνίζεστε να εμπιστευτείτε πολύ τους άλλους. Πρέπει να αναρωτηθείτε αν υπάρχει λογικός λόγος να μην εμπιστεύεστε κάποιον που αποφασίσατε να μην γνωρίσετε καλά. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, τότε υπάρχει κάποια σκιώδης δουλειά να κάνετε.


Καρκίνος – Φροντίζεις τον εαυτό σου τελευταίο.
Φροντίζετε τα συναισθήματά σας και εκτιμάτε την οικογένεια και το σπίτι σας. Είστε ο τύπος που διασφαλίζει ότι όλοι είναι άνετοι και ασφαλείς. Θα ήσασταν ακόμη και αυτός που θα άφηνε έναν ξένο στο σπίτι σας έξω στο κρύο, ώστε να μπορεί να απολαύσει μερικά από τα σπιτικά μαγειρεμένα γεύματά σας.
Ωστόσο, αν θέλετε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, ξέρετε ότι μπορείτε να χύσετε από ένα άδειο ποτήρι επειδή τείνετε πρώτα στις ανάγκες όλων των άλλων. Παραδέχεστε ότι έχετε την τάση να φροντίζετε τον εαυτό σας τελευταία και πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε πόσο σημαντικό είναι να αναπληρώσετε τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους. Μετά από όλα, δεν μπορείτε να χύσετε από ένα άδειο φλιτζάνι.


Λέων: Είσαι ανασφαλής, βαθιά μέσα σου.
Σου αρέσει να είσαι το κέντρο της προσοχής και θέλεις οι άλλοι να σε παρατηρούν. Είστε επίσης καλόκαρδοι και γενναιόδωροι. Και έχετε την τάση να εστιάζετε πολύ στον εαυτό σας, γι 'αυτό σας αρέσει να ντύνεστε, έτσι ώστε οι άλλοι να σας παρατηρούν και να κάνετε τον εαυτό σας να ξεχωρίζει με άλλους τρόπους.
Φαίνεστε σίγουροι, αλλά είστε πραγματικά έτσι; Αν θέλετε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα πρέπει να παραδεχτείτε βαθιά μέσα σας ότι λαχταράτε αγάπη και προσοχή από τους άλλους επειδή έχετε βαθιά ριζωμένες ανασφάλειες. Εξαιτίας αυτού, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργάζεστε τόσο σκληρά για να έχετε τους άλλους να σας παρατηρήσουν και γι 'αυτό δεν σας αρέσει κάθε φορά που κάποιος παίρνει τα φώτα της δημοσιότητας από εσάς.


Παρθένος – Φοβάσαι την απώλεια ελέγχου.
Είσαι πολύ αναλυτικός και είσαι επίσης προσανατολισμένος στην εργασία και την υπηρεσία. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε και να υπηρετήσετε τους άλλους. Η υγεία είναι επίσης απαραίτητη. Ωστόσο, ταυτόχρονα, μπορείτε να είστε υπερβολικά επικριτικοί. Μπορεί να είστε πολύ επικριτικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους. Ο λόγος για αυτό είναι κατά βάθος, έχετε φόβο απώλειας ελέγχου. Και αν ήσασταν ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα το βλέπατε και θα έπρεπε να παραδεχτείτε ότι είναι το ελάττωμα σας.
Σας ενοχλεί ότι πολλά πράγματα είναι εκτός του ελέγχου σας. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τι κάνουν οι άλλοι και το να είστε υπερβολικά επικριτικοί απέναντί τους και τις επιλογές τους δεν θα το αλλάξει αυτό. Μπορείτε μόνο να ελέγξετε τις ενέργειές σας, αλλά πρέπει να κόψετε τον εαυτό σας χαλαρό. Είσαι άνθρωπος, τελικά.


Ζυγός - Κρατάτε τα συναισθήματά σας μέχρι να μην μπορείτε πια.
Είσαι αυτός που θέλει ειρήνη και δεν σου αρέσουν οι συγκρούσεις. Ωστόσο, θέλετε επίσης να διασφαλίσετε ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάτε εις βάρος σας. Αυτό σημαίνει ότι κρατάτε πολλά από το πώς αισθάνεστε και το κάνετε αυτό για να αποφύγετε πιθανές συγκρούσεις, κάτι που σας πληγώνει μόνο στο τέλος.
Εάν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα δείτε ότι δεν είστε ο καλύτερος επικοινωνιακός καθώς δεν εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Και βάζετε επίσης τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας στην άκρη για να κατευνάσετε τους άλλους. Όταν συμβαίνει αυτό, γίνεστε αρκετά παθητικοί-επιθετικοί μέχρι να ανατιναχθείτε. Έτσι, αν παραδεχτείτε ότι πρέπει να εργαστείτε στις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και να είστε πιο γενναίοι όταν μπαίνετε σε συζητήσεις, αυτή είναι η μισή μάχη.


Σκορπιός: Κρατάτε πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον.
Είσαι έντονος, παθιασμένος, μυστικοπαθής και μυστηριώδης. Δεν επικοινωνείτε πάντα καλά τα πράγματα επειδή είστε ιδιωτικοί από τη φύση σας και αν είστε καχύποπτοι για κάτι, θα κάνετε την έρευνά σας για να βοηθήσετε στην επίλυσή του. Αλλά αυτός είσαι.
Αυτό δεν είναι το μέγεθός σας. Ωστόσο, αν ήσασταν ειλικρινείς, θα παραδεχόσασταν ότι έχετε την τάση να κρατάτε οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κολλήσετε σε παλιά συναισθήματα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, όπως ο θυμός για κάτι που έκανε κάποιος που πίστευε ότι το κατάλυσε και σας έλυσε. Κρατάτε επίσης παλιές ιδέες που δεν σας βοηθούν πλέον, οι οποίες απορροφούν την ενέργειά σας. Αγωνίζεστε να προχωρήσετε, καθώς μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας αιχμάλωτο του παρελθόντος.


Τοξότης – Μπορείς να είσαι εξωπραγματικά αισιόδοξος.
Είστε χαρούμενοι και αγαπάτε να ταξιδεύετε και να πηγαίνετε σε διάφορες περιπέτειες. Σας αρέσει επίσης να έχετε και να πηγαίνετε σε μερικά διασκεδαστικά πάρτι. Πάντα θέλετε να κοιτάξετε τη θετική πλευρά της ζωής, η οποία είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό, αλλά μερικές φορές αγνοείτε ότι η ζωή δεν είναι πάντα τόσο όμορφη. Παρόλο που είναι καλό να κοιτάτε το ποτήρι μισογεμάτο, έχετε την τάση να μην αναγνωρίζετε την πραγματικότητα και ότι ορισμένα πράγματα στη ζωή είναι αρνητικά.
Αν ήσασταν ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα παραδεχόσασταν ότι σας αρέσει να βλέπετε τα θετικά όλων, ακόμα και καταστάσεις που δεν είναι θετικές και σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει τίποτα καλό στο να έχεις έναν διπρόσωπο φίλο που δεν νοιάζεται για σένα. Και όταν ψάχνεις για το καλό σε κάποιον τέτοιο, μόνο σε πονάει. Αποδεχτείτε ότι δεν είναι όλα τόσο υπέροχα στη ζωή.


Αιγόκερως – Νοιάζεσαι πάρα πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα.
Είσαι πολύ φιλόδοξος, προσανατολισμένος στο στόχο και επικεντρωμένος στην επίτευξη των στόχων σου. Ξέρετε ότι έχετε την τάση να εργάζεστε υπερωρίες και να αφήνετε πολύ λίγο χώρο για διασκέδαση και ξέρετε ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψετε, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να είστε ειλικρινείς για τον εαυτό σας.
Ναι, θέλετε να επιτύχετε στόχους για τον εαυτό σας, αλλά νοιάζεστε πάρα πολύ για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Ανησυχείτε για το αν οι άνθρωποι σας θαυμάζουν ή όχι και θέλετε να σας σέβονται. Δεν θέλετε να σας θεωρούν αποτυχημένους. Η αλήθεια είναι ότι όλοι θα σας κρίνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Επικεντρωθείτε λοιπόν στο να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και τους κοντινούς σας.


Υδροχόος: Νοιάζεσαι πολύ λίγο για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα.
Είσαι επαναστάτης και ανεξάρτητος στοχαστής και βαδίζεις προς τον ντράμερ σου. Δεν ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς, κάτι που μπορεί να είναι καλό αλλά όχι καλό. Αν ήσασταν ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα βλέπατε ότι ανησυχείτε τόσο λίγο για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς που δεν ανησυχείτε για το πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας επηρεάζει αυτούς και τις σχέσεις σας μαζί τους.
Βάζετε ένα σκληρό μέτωπο και δεν μοιράζεστε τα συναισθήματά σας επειδή δεν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να είστε πιο ευαίσθητοι στους άλλους. Ωστόσο, όσο ανεξάρτητοι κι αν είστε, νιώθετε επίσης μοναξιά, οπότε δεν θέλετε να απομακρύνετε τους άλλους επειδή ο τρόπος με τον οποίο επηρεάζετε τα συναισθήματά τους δεν σας αφορά. Θα ήταν καλύτερο να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ του να μην νοιάζεστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι και να νοιάζεστε πάρα πολύ, όπως κάνει ο Αιγόκερως.


Ιχθείς – Χάνεστε στα συναισθήματά σας.
Είστε υπερβολικά ευαίσθητοι και ευφάνταστοι. Μπορείτε να δημιουργήσετε σενάρια στο μυαλό σας που συχνά δεν σας εξυπηρετούν και όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να καταστρέψετε, κάτι που δεν είναι καλό για τη συνολική ευημερία σας. Ξέρετε ότι χάνεστε στα συναισθήματά σας και αν ήσασταν ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα βλέπατε ότι είναι πρόβλημα για εσάς.
Είναι δύσκολο για εσάς να ξεπεράσετε τις πληγές του παρελθόντος ή τις κακές εμπειρίες του παρελθόντος και μπορεί να σκεφτείτε ότι αν δοκιμάσετε ξανά κάτι που σας πλήγωσε ή εμπιστευτείτε κάποιον αφού έχετε πληγωθεί, τα συναισθήματά σας αναλαμβάνουν το σημείο να αρχίσετε να καταστρέφετε, κάτι που θα σας εμποδίσει μόνο να προχωρήσετε στη ζωή. Ναι, είναι καλύτερο να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί, αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να εμπιστευτείτε ότι οι ίδιες κακές εμπειρίες δεν θα συμβούν πάντα.
 

 Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να προκύψουν από αυτό είναι να παραδεχτείτε στον εαυτό σας ότι έχετε αυτές τις αδυναμίες και ίσως αυτή είναι μια στιγμή αλήθειας όπου μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε πάνω στις αδυναμίες σας. Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε πρέπει να προσπαθεί να είναι, γιατί αυτό δεν είναι ρεαλιστικό. Ωστόσο, εάν αυτά τα ζητήματα σας εμποδίζουν να ζήσετε μια ικανοποιητική ζωή, πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας ότι τα έχετε και στη συνέχεια μπορείτε να αρχίσετε να καταλαβαίνετε πώς να τα αντιμετωπίσετε.


Μίριαμ Ρέιτσελ

ΠΗΓΗ:  (askastrology.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου