Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Ήλιος στους Διδύμους

 

 Έφτασε λοιπόν ο χρόνος που ο Ήλιος καλείται να δώσει τον επικοινωνιακό εαυτό του, αφού πέρασε στο ζώδιο των Διδύμων. Ένα ζώδιο που αρέσκεται σε επικοινωνιακά παιχνίδια, ταξίδια,  διασυνδέσεις, συγγραφή και οτιδήποτε του παρέχει επικοινωνιακό εργαλείο.

Στην παρούσα διέλευση ο Ήλιος βοηθά τα ζώδια και τους ωροσκόπους Διδύμους ( κατεξοχήν), Ζυγούς, Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες. Ακόμα βοηθά όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια και τις ακμές των οίκων που βρίσκονται στα παραπάνω ζώδια.

Τι μπορεί να φέρει ο Ήλιος:

Για τους Κριούς σίγουρα ταξίδια, σπουδές, επικοινωνιακές ευκαιρίες, επαγγέλματα με επικοινωνιακή δυναμική και συνεργασίες με συγγενείς και ανθρώπους που έχουν μία ξεχωριστή άποψη και παιδεία.

Για τους Ταύρους μία καλυτέρευση σε οικονομικό επίπεδο, για τους τολμηρούς, ρίσκο και για τους σταθερούς και ιδέες που πρέπει όμως να γίνουν πράξη.

Για τους Καρκίνους κάποιοι εχθροί σας περιμένουν στην γωνία, κάποιες κρυμμένες σκέψεις φόβου που επανέρχονται. Σε εσάς ο Ήλιος μπορεί να παίξει ακόμα και την επιφανειακή διέγερση κρυμμένων θησαυρών, που υπήρχαν στο υποσυνείδητο και καλείστε να τους κάνετε πράξη.

Για τους Δίδυμους ανοίγει μία καινούργια προσωπική χρονιά, όπου ανάλογα σε ποιο οίκο βρίσκεται ο Ήλιος θα πάρετε ευκαιρίες και θα εκμεταλλευτείτε καταστάσεις μια που αυτό είναι το πρέπον. Σίγουρα καινούργια επικοινωνιακά εργαλεία και επαγγελματικές δυνατότητες επέκτασης. Όσο ο Ήλιος είναι στο ζώδιο σας, μην χάνετε καμία ευκαιρία, μην αφήνετε το χρόνο να κυλά χωρίς προσωπική διέγερση ουσίας και ολικής ικανοποίησης για το άτομο σας.

Για τους Λέοντες ανοίγματα σε φιλικά πρόσωπα, καινούργιες γνωριμίες πάσης φύσεως και μια εξωστρεφή διάσταση για να έχετε κέρδος.

Για τους Παρθένους υπάρχει μια δυναμική στο επαγγελματικό όπου καλείστε να αντιμετωπίσετε διάφορες πιέσεις. Όπως ένα σκληρό αφεντικό, μία απογοήτευση για το επάγγελμα που εξασκείται και μία πτώση της ενέργειας. Για όσους είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ίσως υπάρξει μία πτώση τζίρου που θα σας οδηγήσει σε δύσκολες αποφάσεις.

Για τους Ζυγούς είναι ένα διάστημα ευχάριστο καθώς θα κάνουν  όνειρα, θα αποκτήσουν γνώση, θα θελήσουν να κάνουν ή να προγραμματίσουν ταξίδια και να τα περάσουν ευχάριστα. Ως οι πιο επιρρεπείς σε ερωτικά σκιρτήματα, υπάρχει απλόχερα ο Ήλιος.

Για τους Σκορπιούς το οικονομικό ζήτημα και η τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων γίνεται επιτακτική ανάγκη. Όλο αυτό δημιουργεί ένα ενεργειακό " πέσιμο ", μία εσωτερική αναστάτωση  λόγω των αναγκών. Ως ζώδιο του Νερού πρέπει να " συναντήσετε " τον Ήλιο στην θάλασσα, για να σας ηρεμήσει πραγματικά.

Για τους Τοξότες τα πράγματα δυσκολεύουν όσο αφορά τους απέναντι, είτε συνάδελφος λέγεται, είτε συνεργάτης, είτε ο σύντροφος. Προσπαθείστε να μην σηκώσετε τους τόνους, να χειριστείτε προς όφελος σας τις καταστάσεις και να δώσετε σημασία στους άξιους να είναι δίπλα σας.

Για τους Αιγόκερους είναι η περίοδος της εργασίας και της καθημερινής υπερκόπωσης, αν και αυτό δεν είναι μη συμβατό με τα θέλω σας, είναι όμως και περίοδος δοκιμασίας ως προς τι μπορείτε να κάνετε στο εργασιακό επίπεδο. Ζητήματα υγείας που εμφανίζονται τους δίνουμε σημασία π.χ. κάνοντας ένα τσεκάπ.

Για τους Υδροχόους είναι η περίοδος των ερωτικών διαδρομών. Μάλιστα αυτό γίνεται φανερό αυτό το χρονικό διάστημα που τους δίνει ερωτική δυναμική. Επίσης ξεχασμένα ταλέντα, ιδέες, αλλά και θετικές εξελίξεις σε θέματα παιδιών παρέχουν χαρά και ένα διάστημα ικανοποίησης.

Για τους Ιχθύς στο φως έρχονται ζητήματα που αφορούν οικογένεια και ακίνητη περιουσία. Είναι το διάστημα ενασχόλησης με αυτά, που έχουν και μία απαίτηση σε κουραστικούς δρόμους. Επίσης προβλήματα με τους γονείς δημιουργούν την ανάγκη να στρέψετε την προσοχή σας και να δώσετε και τις αναγκαίες λύσεις.

Η περίοδος του ενός μηνός παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων είναι και η κατάλληλη για την πληροφόρηση, την επικοινωνία, τα έγγραφα, την παρουσίαση και την διαφήμιση. Ο Ήλιος εδώ μας καλεί να φωτίσουμε αυτές τις δυνατότητες μας, ανεξάρτητα το πόσο εξοικειωμένοι είμαστε με το κυβερνήτη Ερμή που κυβερνά αυτό το ζώδιο .
Πρέπει να φερθούμε έξυπνα και να δώσουμε και έξυπνες λύσεις.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου