Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Ήλιος τετράγωνο Κρόνος 28/05

 Ο Κρόνος από τον Ιχθύ συναντά με τετράγωνο τον Ήλιο από τους Διδύμους. Η όψη αυτή επηρεάζει όλους τους Μεταβλητούς που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Ευαίσθητες μοίρες από την 3η έως την 8η. Επίσης όσους έχουν πλανήτες σε αυτό τον άξονα, καθώς και ωροσκόπο στις παραπάνω μοίρες.

Είναι το διάστημα που νιώθουμε ατονία, με ενέργεια πεσμένη και ένα ψυχολογικό επίπεδο που περιλαμβάνει την απουσία. Μία τάση εσωστρέφειας μας καταβάλει, προσπαθούμε να ακουμπήσουμε πάνω σε αστήριχτους άξονες, ενώ υπάρχει και μία αίσθηση παραίτησης και αυτολύπησης.
Τα παραπάνω είναι επακόλουθα όταν ο Κρόνος κάνει δύσκολες όψεις και στην παρούσα φάση είναι αρκετά ισχυρή, όπως πάντα όταν εμπλέκεται ο Κρόνος. Το πιο έντονο σημείο αυτής της όψης είναι το επαγγελματικό βάρος που είναι οξύ, τα πράγματα να μη βαδίζουν επαγγελματικά σύμφωνα με τις οικονομικές – κοινωνικές απαιτήσεις, να βλέπουμε την προσπάθεια να μην φέρνει αποτελέσματα. Οι σχέσεις να βρίσκονται σε επικίνδυνο σημείο και ένα διαζύγιο να παραμονεύει.
Όλη αυτή η πίεση μεταφέρεται και στην προσωπική ζωή, επιβαρύνοντας την υγεία σε τομείς που σχετίζονται με τους δύο πλανήτες και με τα αντίστοιχα ζώδια. Υπερκόπωση, πονοκέφαλος, δέρμα, κόκαλα, καρδιά, τα πιο ευαίσθητα σημεία.
Αυτή η καθυστέρηση των πάντων πρέπει να την καταστήσουμε προσωρινή αν επιλέξουμε χαμηλότερους τρόπους αντίδρασης και εναλλακτικούς δρόμους. Διδάσκει την προσπάθεια, την επιμονή, την υπομονή, την διάρκεια, την άφεση στο χρόνο, την αξιοποίηση σε κάθε τι που θα αντιστρέψει την επιρροή της.


" Οι αδύναμοι χάνουν και οι δυνατοί αντέχουν ".   Διδάσκαλος



                             ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
                         ΑστροΨυχολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου