Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας Rx 19/05

 Μία από τις πιο δυναμικές όψεις που αφορά τους Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύς που έχουν πλανήτες και ωροσκόπο κοντά στην 28"η μοίρα.

Η δυναμική αυτής της όψης είναι δεδομένη, καθώς πρόκειται για μία όψη εξουσίας, επίτευξης και ανάδειξης σε επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα επειδή αφορά τον 2ο/10ο οίκο έχει οικονομική διάσταση, κυρίως για αυτούς που θεωρούν ότι η επιτυχία = εξουσία.
Αυτό δείχνει ότι τουλάχιστον ως σκέψη ή επαναφορά προηγούμενων αποφάσεων και παρατήρηση ευκαιριών παίρνουν την διάσταση της επαναπροσέγγισης. Η ανάδρομη φορά του Πλούτωνα φέρνει μία καθυστέρηση, για να σκεφτείς καλύτερα μέσα εξουσίας και κατάκτησης. 
Θα έλεγα ότι επειδή είναι μία καθαρά όψη που δίνει υπόσταση στον αντρικό πρότυπο, οι γυναίκες δεν χρειάζεται να ανησυχούν και κυρίως όσες έχουν σχέση ή βρίσκονται σε γάμο, με άντρες των παραπάνω ζωδίων και ωροσκόπων κοντά στην 28"η μοίρα για αυτή την περίοδο. Θα δουν ότι και τα δύο φύλα αποκτούν εξουσία και οι γυναίκες γίνονται " οι γυναίκες του Καίσαρα ".
Η όψη αυτή διακρίνεται σε πολύ πετυχημένους σε γενέθλιο χάρτη, αρκεί να μην έχουν την εξουσία ως υποδούλωση των άλλων. Διακρίνονται για την σύναψη δεσμών με εξουσιαστικούς δρόμους επιτυχίας, θα έλεγα σε υπερβολικό βαθμό και ως ολιγάρχες να βλέπουν την επιτυχία ως Δύναμη.
Με όλα τα παραπάνω συνειδητοποιούμε ότι κάτι καλύτερο δεν υπάρχει στο να αποκτήσουμε Ισχύ, αρκεί να μην μας διακρίνει δικτατορικές αντιλήψεις.
Οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, που τους αφορά κυρίως η όψη, έχουν μια τέτοια υπόσταση και στην παρούσα φάση η συμπόρευση δύναμης και κατανόησης των άλλων είναι αυτοσκοπός.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου