Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Ήλιος στους Διδύμους

 Η μετακίνηση του Ήλιου από το ζώδιο των Διδύμων προσφέρει μια καινούρια διαδικασία για όλα τα ζώδια εκεί που πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους. Ανάλογα με το ζώδιό και τον ωροσκόπο υπάρχουν και οι ανάλογες επιρροές τις οποίες θα εξηγήσουμε διεξοδικά.


Κριός:  Η μετακίνηση του Ήλιου αυξάνει την επιθυμία για ταξίδια, μετακινήσεις και οτιδήποτε σας δημιουργεί αέρα ανανέωσης. Μέσα από αυτό το παιχνίδι προσθέστε κι αυτό της επικοινωνίας για να απολαύσετε ένα μήνα όπου δεν θα σας αφήσει σε ησυχία. Ακολουθήστε μια νέα πορεία, ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, ταξιδέψτε και πραγματικά και επικοινωνιακά.

Ταύρος: Τα οικονομικά στο προσκήνιο, για να ανακαλύψετε καινούργιους πόρους και να αυξήσετε τα εισοδήματα. Για να ρυθμιστούν όλα αυτά, εκτός από τη προσήλωση και αγώνα, χρειάζεται και επικοινωνιακά εργαλεία που φέρνει ο Ήλιος για να δείξει ότι αποδίδει. Η προσπάθεια αρχίζει και τα αποτελέσματα θα δώσουν την θετική απάντηση γι αυτούς που δεν αποφεύγουν το καινούργιο.

Δίδυμος: Ο Ήλιος πάνω στο ζώδιο σας και αυτό δημιουργεί πρόσθετη λάμψη και αισιοδοξία. Τώρα ξεκινά ένας καινούργιος κύκλος της καινούργιας αστρολογικής χρονιάς σας, για αυτό βάζετε συγκεκριμένους στόχους και μη αφήνεστε σε λόγια του αέρα. Ο προγραμματισμός και η ανάδειξη όλων αυτών, σας προσφέρουν μια εκκίνηση που πρέπει να διακρίνεται από συνέπεια και δημιουργία.

Καρκίνος: Κάπως βαριά αυτή η μετακίνηση καθώς σας φέρει αντιμέτωπους με μία εσωτερική πτώση. Αυξάνονται κάποιες φοβίες, αναδύονται υποσυνείδητες εκδηλώσεις και γενικά λειτουργεί μερική απογοήτευση. Αυτό που χρειάζεται είναι να προβάλετε τις ενδόμυχες σκέψεις σας. Να λέτε ότι σας ενοχλεί, ώστε να μην το ''  καταπίνεται '' και δημιουργείται πρόβλημα στην ροή.

Λέων: Επικοινωνιακό διάστημα για όσους έχουν την αισιόδοξη πλευρά μέσα τους και πιστεύουν στη προβολή. Η διεύρυνση των οριζόντων πρέπει να είναι αυτοσκοπός και η προβολή να σας δώσει μεγάλη κοινωνική απήχηση και αναγνωρισιμότητα. Άρπαξε την ευκαιρία.

Παρθένος: Ο Ήλιος στους Διδύμους δεν είναι το καλύτερο σημείο για εσάς, χρειάζεται να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια καινούργια κατάσταση που έχει να κάνει με το επαγγελματικό σας προσανατολισμό. Δώστε βάση στην επικοινωνία και στη διαχείριση κάθε μέσου που αυξάνει το κύρος σας.

Ζυγός : Για εσάς ο Ήλιος σας κατευθύνει σε ταξιδιωτικές διαδρομές και γνωστικά εργαλεία, και είναι μια ευκαιρία που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, καθώς θα σας προσφέρει σημαντικά βήματα για την εξέλιξη. Τα ταξίδια δημιουργούν εμπειρίες και οι σπουδές καλύτερους ανθρώπους.

Σκορπιός: Νέα έσοδα και ρυθμίσεις υπόσχεται ο ίδιος από το Δίδυμο. Ο τρόπος δεν είναι εύκολος, λόγω της γραφειοκρατίας, αλλά αναγκαίος. Τουλάχιστον θα ηρεμήσετε από δάνεια, ρυθμίσεις, συντάξεις, εφορία και τα λοιπά και θα διαχειριστείτε πιο ανάλαφρα το μέλλον, και στο τέλος και θα βγείτε κερδισμένοι.

Τοξότης: Ο Ήλιος στο απέναντι ζώδιο κι εσείς στρέφεστε στους άλλους. Πρέπει να αναζητήσετε τους άλλους, είτε γνωστούς είτε άγνωστους, και το επακόλουθο να είναι μια συνεργασία, μια σχέση. Ευνοούνται θέματα με δικαστήρια και ζητήματα γάμου.

Αιγόκερως: Εργασία και χαρά - πολύ  καλό για εσάς -  αν και δεν σας πάει ολοκληρωτικά η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων. Όσοι ψάχνετε για νέα εργασία ψάξτε το τώρα, και επίσης αν σας απασχολούν θέματα υγείας πρέπει να βρείτε τρόπους για να τα δείτε και να τα ρυθμίσετε.

Υδροχόος: Ότι καλύτερο με τον Ήλιο στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων για να ξαναδείτε τον έρωτα, την έννοια του παιδιού, αλλά και τα ταλέντα σας. Ξεκινήστε την αξιοποίηση των ταλέντων, βρείτε ώρες για διασκέδαση και ψυχαγωγία και περάστε όσο γίνεται πιο ανάλαφρα αυτό το χρονικό διάστημα με τον Ήλιο στους Διδύμους.

Ιχθύες: Για εσάς αυτή η μετακίνηση σας φέρνει κοντά με την οικογένεια και με συζητήσεις με κοντινά σας πρόσωπα που σχετίζεται κυρίως με την πατρική γη. Επίσης μπορείτε να ασχοληθείτε με την ρύθμιση ενός δανείου, την αξιοποίηση ενός ακινήτου, καθώς επίσης με πάσης φύσεως ανακαινίσεις και αγοραπωλησίες.


                                                    ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                                Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου