Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Ήλιος σύνοδος Ερμής Rx 21/05

 Από τις 19 έως τις 23 Μαΐου ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο στο ζώδιο των Διδύμων. Μία όψη η οποία επηρεάζει το Μεταβλητό Σταυρό και αυτούς που έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από τη 0η έως την 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Αυτό το διάστημα καλείσαι να διαχειριστείς υποθέσεις καθημερινότητας, καθώς επίσης και να βάλεις κάποιες σκέψεις σε τάξη. Ο ανάδρομος Ερμής όμως σε γυρνά στο παρελθόν και πρέπει να ξαναδείς τα πράγματα με ένα άλλο μάτι απέναντι στις καινούργιες προκλήσεις.
Οι προκλήσεις αυτές έχουν σχέση και με την κοινωνικότητά σου, το πώς σε βλέπουν οι άλλοι, αλλά και πώς ορίζεις εσύ τον εαυτό σου μέσα στο γίγνεσθαι. Χρειάζεται να βάλεις την διορατικότητα και το μυαλό σου για να γίνεις πιο λογικός και να μάθεις από τα λάθη του παρελθόντος και να συνειδητοποιήσεις ότι ο κόσμος αλλάζει.
Είναι η στιγμή εκείνη που πρέπει να θέσεις νέους όρους και όρια πάνω στον άξονα της επένδυσης σε παραπάνω νόηση, σε ανοίγματα καθώς μορφής και να διαπιστώσεις πού βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή ?
Ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθά για ξεκινήματα, σου λέει όμως ότι είναι η στιγμή να συνειδητοποιήσεις και τα λάθη σου και τις πράξεις σου αλλά και το τώρα, και να πάρεις τις αποφάσεις σου.
Οι αποφάσεις που θα βασίζονται στο έξυπνο τρόπο, σε λύσεις οι οποίες είναι πρωτοποριακές και αναζητήσεις οποιαδήποτε μορφής, παραπάνω γνώσης που θα χρειαστεί για να βάλεις τα πράγματα σε τάξη μετά την ορθόδρομη επιστροφή του Ερμή. 


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου