Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους - Ταύρο


 Οι αρχαίοι αστρολόγοι πίστευαν ότι όταν ο Ερμής ήταν ανάδρομος, ταξίδευε στον κάτω κόσμο, αποκαλύπτοντας κρυμμένα μηνύματα, χαμένες διαισθητικές γνώσεις και ανώτερες αλήθειες.

Για το λόγο αυτό, προτάθηκε να περιμένουμε πριν υπογράψουμε συμβόλαια, κρατήσουμε ταξίδια και πάρουμε μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή μας όταν ο Ερμής ήταν ανάδρομος, καθώς όταν τελικά ο Ερμής εμφανιστεί με όλα αυτά τα κρυφά μηνύματα, θα είχαμε μεγαλύτερη κατανόηση της αλήθειας και μια νέα προοπτική για το πώς να προχωρήσουμε.
Σήμερα, πολλοί πιστεύουν ότι ο Ανάδρομος Ερμής είναι μια άτυχη εποχή του χρόνου με κακές επικοινωνίες και ατυχίες, αλλά μπορούμε απλώς να το σκεφτούμε ως μια διαφορετική ενεργειακή έκφραση. Ο Ερμής μπαίνει και βγαίνει ανάδρομος τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο, είναι φυσικό, είναι φυσιολογικό και το Σύμπαν μέσα μας ξέρει πάντα πώς να ακολουθεί τον ρυθμό του.
Ο Ανάδρομος Ερμής μπορεί να γίνει πρόκληση όταν είμαστε ανυπόμονοι, έχουμε πολλή διανοητική ακαταστασία, αγνοούμε τη διαίσθησή μας, πιέζουμε προς τα εμπρός χωρίς όλα τα γεγονότα, αποτυγχάνουμε να επικοινωνήσουμε καθαρά ή προσπαθούμε να τα βάλουμε με την τεχνολογία!
Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι κάθε φορά που βιώνουμε τα αποτελέσματα του Ανάδρομου Ερμή, είναι συχνά ένα σημάδι που πρέπει να δώσουμε προσοχή.
Ο Ανάδρομος Ερμής θέλει να επιβραδύνουμε, θέλει να κάνουμε παύση, θέλει να ακούμε το υποσυνείδητο και τη διαίσθησή μας. Τόσοι πολλοί από εμάς βιαζόμαστε πάντα, με ένα συνεχές κύμα σκέψεων να τρέχουν στο μυαλό μας, γι' αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να σταματήσουμε και να δώσουμε πραγματικά προσοχή στα μηνύματα που προσπαθεί να ξεθάψει ο Ερμής για εμάς.
Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, είναι στην πραγματικότητα μια καλή στιγμή να ανατρέξετε στα πράγματα και να αναθεωρήσετε και να αναλογιστείτε το παρελθόν. Παλιά έργα, ακόμα και παλιές σχέσεις μπορεί μερικές φορές να επανέλθουν στη ζωή μας κάτω από έναν Ανάδρομο Ερμή, συνήθως επειδή υπάρχει κάποια ημιτελής δουλειά που πρέπει να επιλυθεί ή ένα τελευταίο μάθημα για να κατακτήσουμε.

Ανάδρομος Ερμής Μάιος 2022

Ο δεύτερος Ανάδρομος Ερμής του 2022 ξεκινά στις 10 Μαΐου, ακριβώς στην καρδιά της πύλης Eclipse. Η πύλη Eclipse είναι ήδη μια ευαίσθητη στιγμή, οπότε όταν ο Ερμής βυθίζει τα δάχτυλά του στον κάτω κόσμο κατά τη διάρκεια αυτού του παραθύρου, θα αυξήσει την ευαισθησία μας.
Καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του μυαλού, μπορεί επίσης να νιώθουμε οποιαδήποτε ψυχική ομίχλη να εντείνεται. Μπορεί να δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε πραγματικά πώς νιώθουμε, τι σκεφτόμαστε και τι προσπαθεί η διαίσθησή μας να επικοινωνήσει μαζί μας.
Για αυτόν τον λόγο, πρέπει να κινηθούμε αργά, να είμαστε υπομονετικοί και να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να σταματήσουμε πριν βιαζόμαστε. Οι εκλείψεις τείνουν να μας οδηγούν στο επόμενο καλύτερο βήμα ούτως ή άλλως, επομένως αυτή είναι πραγματικά μια περίοδος παράδοσης και εμπιστοσύνης στη ροή.
Η Έκλειψη Σελήνης με αίμα στις 16 Μαΐου, έχει να κάνει με το τέλος και το κλείσιμο ενός κύκλου, και ο Ανάδρομος Ερμής μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία αποκαλύπτοντας βαθύτερες ιδέες και διαισθητικά μηνύματα. Επιφανειακά, ο Ανάδρομος Ερμής μπορεί να επιβραδύνει τα πράγματα και να δημιουργήσει καθυστερήσεις, αλλά κάθε επιπλέον χρόνος που μας δίνεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δώρο.
Ο Ερμής θα μπει ανάδρομος στο κυρίαρχο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που θα εντείνει επίσης τις ενέργειές του. Μέχρι τις 24 Μαΐου 2022, ο Ερμής θα επιστρέψει στον Ταύρο και μπορεί να αισθανόμαστε ότι τα πράγματα έχουν ρυθμιστεί λίγο πριν οι σταθμοί του Ερμή κατευθύνονται ξανά στις 3 Ιουνίου 2022.
Λάβετε υπόψη σας την ημέρα που ένας πλανήτης γίνεται ανάδρομος και οι απευθείας σταθμοί είναι και πάλι οι πιο ισχυροί για να αισθανθείτε τις ενέργειες.

Το Μίνι Ωροσκόπιό σας για τον Ανάδρομο Ερμή Μάιος 2022

Κριός

Αυτή είναι μια στιγμή για προβληματισμό και για να σκεφτείτε προσεκτικά πώς επιλέγετε να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας. Μέρος του να είσαι καλός επικοινωνιακός είναι να μάθεις πώς να ακούς. Εάν χρειάζεται να κάνετε οποιεσδήποτε δύσκολες συζητήσεις, να προσέχετε τι λέτε. Ευθυγραμμιστείτε πρώτα με την πρόθεση της καρδιάς σας και μετά αφήστε τις λέξεις να ρέουν από αυτό το μέρος.

Ταύρος

Μπορεί να έχετε πολλές ημιτελείς δουλειές που πρέπει να φροντίσετε κάτω από αυτήν την Έκλειψη. Αυτός ο Ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει στην προσοχή σας πράγματα που δεν έχετε ολοκληρώσει και πρέπει να επιλυθούν και να ολοκληρωθούν μια για πάντα. Αν και αυτό μπορεί να είναι προκλητικό, θα νιώσετε μια αίσθηση ολοκλήρωσης μόλις ολοκληρωθούν όλα.

Δίδυμοι

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας, έτσι θα νιώθετε πάντα τα αποτελέσματά του. Το μυαλό σας είναι πάντα φωτεινό με ιδέες, αλλά κάτω από αυτή την ενέργεια, σας ζητείται να επιβραδύνετε και να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε πραγματικά. Αυτό που ίσχυε για εσάς πριν από μια εβδομάδα, έναν μήνα ή ένα χρόνο, μπορεί να μην είναι η αλήθεια σας σήμερα.

Καρκίνος

Ο Ερμής μπορεί να ανακαλύψει κάποιες εκπληκτικές πληροφορίες είτε από βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σας είτε από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Η διαίσθησή σας θα είναι επίσης εξαιρετικά ενισχυμένη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επομένως εμπιστευτείτε τυχόν ενοχλητικά συναισθήματα ή ωθήσεις.

Λέων

Κάτω από αυτόν τον Ανάδρομο Ερμή, είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας. Εάν κάποιος αισθάνεται ότι λέει ψέματα ή προσπαθεί να τραβήξει το μαλλί πάνω από τα μάτια σας, δώστε προσοχή. Προσέξτε τι υπόσχεστε στους άλλους ή τι επιλέγετε να αναλάβετε, μπορεί να σας φανεί πιο συντριπτικό ή πιο δύσκολο από ό,τι έχετε καταλάβει.

Παρθένος

Ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας, επομένως είστε πάντα στενά συνδεδεμένοι με τα ανάδρομά του. Μπορεί να χρειαστεί να διεκδικήσετε τα όριά σας όταν πρόκειται για το εργασιακό σας περιβάλλον. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι προσδοκίες είναι ξεκάθαρες. Εάν πρέπει να επιλύσετε μια λανθασμένη επικοινωνία ή μια διαφωνία συμβολαίου, να είστε υπομονετικοί αλλά μείνετε σε αυτό!

ΖΥΓΟΣ

Αυτή είναι μια στιγμή για να αναλογιστείτε όλα όσα έχετε μάθει. Τι προσπάθησε να σου διδάξει η ζωή; Περάστε λίγο ήσυχο χρόνο παρακολουθώντας όλα τα μαθήματα Universal στα οποία έχετε εργαστεί. Ποιες νέες ιδέες και νέα συνειδητοποίηση έρχονται σε εσάς;

Σκορπιός

Δώστε προσοχή στα όνειρά σας και στην ήσυχη φωνή του υποσυνείδητου σας κατά τη διάρκεια αυτού του Ανάδρομου Ερμή. Μπορεί να χρειαστεί να αποσυρθείτε και να μπείτε μέσα. Αυτή η ήσυχη περίοδος προβληματισμού και περισυλλογής θα είναι καλή για την ψυχή σας και θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πώς νιώθετε πραγματικά.

Τοξότης

Μπορεί να βρεθείτε να τρέχετε μέσα από γραφειοκρατία ή να χρειάζεται να οργανώσετε εκ νέου τα πράγματα στη ζωή σας. Δεν είναι δουλειά σας να διορθώσετε τα χάλια που δημιουργούν οι άλλοι, ωστόσο μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να χρειάζεται να κάνετε ακριβώς αυτό. Απλά φροντίστε να θέσετε όρια στην πορεία.

Αιγόκερως

Μην δαγκώνετε περισσότερο από όσο μπορείτε. Να είστε επιλεκτικοί σχετικά με τα έργα που επιλέγετε να αναλάβετε αυτή τη στιγμή, μπορεί να μην είναι αυτό που περιμένατε. Εάν έχετε ενοχλητικές ανησυχίες για την υγεία που δεν έχετε αντιμετωπίσει, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να αφιερώσετε χρόνο. Η αρκετή αυτοφροντίδα θα σας βοηθήσει να κρατηθείτε προσγειωμένοι, ειδικά καθώς ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της γης, τον Ταύρο.

Υδροχόος

Μπορεί να χρειαστεί να ξαναδείτε σχέσεις του παρελθόντος ή να αντιμετωπίσετε μοτίβα που φαίνεται να επαναλαμβάνονται στις σχέσεις σας. Εάν μια παλιά σχέση επανέλθει στη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν πειράζει να θέσετε όρια και να πείτε όχι, αλλά και να αναρωτηθείτε - τι πρέπει να μάθω ή να αφαιρέσω από αυτό; Μπορείτε να μάθετε ό,τι πρέπει να μάθετε και να προχωρήσετε.

Ιχθύες

Είσαι ευαίσθητο ζώδιο και ο χώρος που περιβάλλεις σε θέματα. Κάτω από αυτό το ανάδρομο, μπορεί να βρεθείτε να χρειάζεται να θέσετε όρια ή να ανοίξετε πόρτες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το με ποιον περιβάλλεστε. Αυτό το ανάδρομο μπορεί επίσης να τονίσει την κατάσταση της ζωής σας, αν μπορείτε, αποφύγετε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις έως ότου ο Ερμής ταξιδέψει ξανά απευθείας τον Ιούνιο.

ΤΑΝΝΑΖ
ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου