Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό. Εμβάθυνση


 Στις 16 Μαΐου η Έκλειψη Σελήνης είναι μία ματωμένη Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία είναι ισχυρή και σπάνια.

Οι Εκλείψεις που έχουν αίμα έχουν μία κοκκινωπή απόχρωση που παίρνει η Σελήνη όταν συμβαίνει μία ολική έκλειψη Σελήνης. Αν έχετε νιώσει την ενέργεια της στο παρελθόν μπορείτε να φανταστείτε τη δυναμική της. Η ενέργεια είναι κάτι που μπορούμε να νιώσουμε σε φυσικό, μεταφυσικό, συναισθηματικό, διανοητικό επίπεδο. Βοηθούν στο να τελειώσει μία κατάσταση και να ξεκινήσει μία καινούργια, που είναι κατάλληλη για την ανάπτυξη και την εξέλιξη στην ψυχή μας.
Κάτω από αυτή την πανσέληνο καλούμαστε να κλείσουμε την πόρτα του παρόντος σε ένα καινούργιο κεφάλαιο τη ζωή μας. Ουσιαστικά να βρεθούμε σε μία ολοκλήρωση και να κάνουμε ένα μετασχηματισμό, μια που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, για να μεταμορφωθούμε και να γίνουμε συνδεδεμένη με το φοίνικα. Την δύναμη να αναγεννηθεί κάποιος από τις στάχτες του.
Οπότε ο καθένας μας έχει τη δύναμη για να το πετύχει αυτό, και να κάνει ένα δικό του ταξίδι. Να ταξιδέψει σε καινούργιους κύκλους αναγέννησης που μπορούν να ενεργοποιηθούν αυτή τη στιγμή. Φέρνει ένα κλείσιμο σε οτιδήποτε στη ζωή μας δεν υπάρχει πλέον στην καρδιά μας, σε οτιδήποτε δηλαδή μας στερεί την υψηλότερη εξέλιξη της ψυχής μας. Οι εκλείψεις είναι συνδεδεμένες με ευαίσθητες ψυχικές δυνάμεις.
Παράλληλα με τον ανάδρομο Ερμή που είναι σε αυτή την έκλειψη υπάρχει ένα ομιχλώδης ψυχικό πεδίο εάν είμαστε μπερδεμένοι στον εσωτερικό μας εαυτό σε σχέση με τον εξωτερικό μας κόσμο. Πρέπει να ακούσουμε τις μας λέει και να κάνουμε καθοριστικές κινήσεις για να κλείσουμε πληγές, οι οποίες πρέπει να αποβληθούν για να βρεθούμε σε ένα καινούργιο πλαίσιο, σε μία καινούργια πορεία.
Ο Άρης και ο Ποσειδώνας που βρίσκονται σε ευθυγράμμιση μας προωθούν να επικεντρωθούμε στην πνευματική μας σύνθεση. Αυτός ο συνδυασμός μας καθοδηγεί να βγούμε σε μία πνευματική εμπειρία και να θυμόμαστε ότι είμαστε ψυχές με ανθρώπινη εμπειρία.
Μερικές φορές είμαστε έτοιμοι να παρασυρθούμε στο φυσικό πεδίο, αλλά πρέπει να θυμηθούμε ότι όλα αυτά είναι προσωρινά, γιατί είμαστε το κάτι πνευματικά ανώτερο.



ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου