Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Άρης σύνοδος Δίας 29/05


Από τις 25 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου έχουμε την σύνοδο Άρη / Δία στον Κριό, μία ιδιαίτερη δυνατή όψη για τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και έχουνε πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 0η έως την 6η μοίρα.

Η περίοδος αυτή δημιουργεί μία αίσθηση ενέργειας και ενθουσιασμού καθώς επίσης είναι μία δημιουργική περίοδος για ξεκινήματα νέων πραγμάτων, μια που επιφέρει αποφασιστικότητα καθώς επίσης και τόλμη.
Κάποιος αποκτά μία τεράστια δύναμη για να κερδίσει, διαχέεται από μία απίστευτη ενέργεια στην επίτευξη των πραγμάτων μέσα από τολμηρές και φιλόδοξες διαδικασίες. Ενώ βέβαια λειτουργεί με ένα καλύτερο τρόπο δύναμης και καλύτερη δυνατότητα όσο αφορά τον άξονα των ταξιδιών, του εμπορίου και της ερωτικής ζωής.
Στο αρνητικό πεδίο φέρνει ανταγωνισμός για ποιος θα επικρατήσει και ποιος θα έχει το πάνω χέρι, ενώ υπόσχεται νίκη, επικράτηση και τελικά επιτυχία. Αλλά όλο αυτό πρέπει να έχει ένα σταθερό μοτίβο και να μην δρα ως αρνητικός παράγοντας και η δράση να επιφέρει αντίδραση ή πόλεμο, που στην παρούσα φάση μας παίρνει ενέργεια και δεν μας δίνει τίποτα.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου