Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας R 27/05

   " Η συνάντηση της πεντάμορφης και του Τέρατος "

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τη 28η μοίρα του Κριού για την Αφροδίτη – τη μοίρα της φιλοξενίας, που μας παρουσιάζεται σαν ένα καλοφωτισμένο σπίτι με τη πόρτα ανοιχτή, και σημαίνει φιλικές διαθέσεις δημοτικότητα - στη 28° του Αιγόκερω για τον Πλούτωνα την μοίρα του οράματος, που μας δείχνει κάποιον που βλέπει πιο βαθιά και πιο μακριά από τους άλλους -  είναι μια ένδειξη ενεργής διορατικής ικανότητας.
Δίνουμε μάχη για να επικρατήσει το δίκαιο του δυνατότερου.....
Ποιος όμως είναι δυνατότερος με μια τέτοια όψη?  ....... ο σκοτεινός Πλούτωνας ή η γοητευτική Αφροδίτη?....
Η Αφροδίτη από το Κριό πασχίζοντας να περάσει τη δική της γραμμή χάνει μόλις έρθει σε επαφή με αυτά που πρεσβεύει ο ηφαιστειακός Πλούτωνας δηλαδή την εμμονή στην ζήλια και την εξάρτηση.
Οι ερωτικές σχέσεις επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό και το πιθανότερο είναι μετά τη πάροδο της όψης να έχουν υποστεί μεγάλες αλλαγές και αλλοιώσεις, ανάλογα με τα θεμέλια τους και αυτά δεν είναι άλλα παρά οι ρίζες των συναισθημάτων τους.
Τη περίοδο αυτή οι αισθήσεις μας λειτουργούν εκρηκτικά και υπόγεια.
Η ανάγκη μας να γίνουμε " ένα σώμα και μια ψυχή" με τον άνθρωπό μας είναι κυριολεκτική.
Στην επιφάνεια βγαίνουν ζήλιες ανύπαρκτες που δημιουργούνται λόγω ανασφάλειας και ζητούν την σιγουριά για να ησυχάσουν.
Το ιδανικό (για εμάς) είναι πως θέλουμε να ελέγχουμε και να κατευθύνουμε τα συναισθήματα του άλλου.
Η ερωτική παρανομία ανθίζει....το φλερτ γίνεται πιεστικό...γινόμαστε αδιάκριτοι... προσπαθούμε να μπούμε με το ζόρι στη ζωή ενός ατόμου...σχέσεις κρυφές οι οποίες έχουν απαγορευτικό για το Φως του Ήλιου και της αλήθειας, δημιουργούνται για να ξεδιψάσουν συναισθηματικά και σεξουαλικά τους εμπλεκόμενους, που παραδίνονται σε αγκαλιές και πιστεύουν σε "λόγια αγάπης" γιατί τελικά μας αρέσει να ζούμε το παραμύθι και παραμύθι χωρίς πάθος δεν υπάρχει.
Γεγονός είναι πως πρόκειται για μια περίοδο όπου θα βιώσουμε τις σχέσεις νόμιμες και μη, τόσο δυνατές σαν να μας έχει αλυσοδέσει το σύμπαν στο πλευρό ενός ανθρώπου....
Άραγε θα μπορέσουμε να ελευθερωθούμε από τα δεσμά?.... ίσως ναι,  ίσως όχι...εξαρτάται από το κλειδί!.... που ναι μεν το κρατάμε εμείς , ωστόσο όμως φαίνεται σκουριασμένο για να μπορέσει να ξεκλειδώσει της πόρτα της ελευθερίας και να μας πάρει μακριά από τα πάθη μας, τους πόθους μας, τα θέλω μας.



Cahya
Ενορατικός Αστρολόγος

             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου