Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ανάδρομος Κρόνος 05/06 - 23/10


 Ο Κρόνος από τις 5 Ιουνίου γίνεται ανάδρομος από την 25η μοίρα του Υδροχόου φτάνοντας στις 23 Οκτωβρίου στις 18η μοίρα του ζωδίου. Ξέρουμε ότι θα παραμείνει στον Υδροχόο έως τις 7 Μαρτίου 2023.

Οπότε αυτή τη στιγμή θα έχουμε την τελευταία αναδρομή του σε αυτό το ζώδιο πριν περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Καλούμαστε αυτό το διάστημα να επανεξετάσουμε πρόσωπα και καταστάσεις στα οποία μέχρι τώρα είτε τους είχαμε δώσει σημασία, είτε όχι. Όπως επίσης να δούμε πάλι στόχους, ελπίδες και τα όνειρά μας.
Ο Κρόνος είναι ένας στερητικός πλανήτης που πρέπει να δουλευτεί για να μπορεί να μας δώσει το οτιδήποτε. Κυρίως αυτή τη στιγμή που είναι στον Υδροχόο που συμβολίζει τις τεχνολογίες, τις φιλίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και βέβαια οτιδήποτε αφορά ταξίδια, αεροπορικές εταιρίες και συλλόγους.
Η διέλευση αυτή σηματοδοτεί ότι έρχεται μία περίοδος η οποία είναι αρκετά ανατρεπτική, πιεστική και δύσκολη, καθώς η επανεξέταση οποιουδήποτε ζητήματος γίνεται με κρόνια μορφή. Που σημαίνει ότι πρέπει να ξεχρεώσουμε και κάποια καρμικά χρέη που έχουν δημιουργηθεί και δεν έχουν μέχρι τώρα αντιμετωπιστεί.
Η διέλευση του ανάδρομου Κρόνου ενεργοποιεί τους γεννημένους στο Σταθερό Σταυρό  που έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 18η έως την 25η μοίρα των ζωδίων, ενώ παρέχει κάποιες ευκαιρίες για τα ζώδια των Διδύμων και του Ζυγού.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου