Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Τι είναι η επιστροφή του Κρόνου και η επιρροή του

 


Ο καθένας μας βιώνει ένα μοναδικό μείγμα πλανητικών κύκλων και διελεύσεων κατά τη διάρκεια της ζωής μας.
Μπορείτε να φανταστείτε αυτούς τους κύκλους ζωής ως μια ιεροτελεστία, που περιλαμβάνει σημαντικές αποκαλύψεις, αλλαγές, αναδιαρθρώσεις και ανεξαρτησία. Επιπλέον, πολλοί κύκλοι ζωής συνδέονται με πλανητικές επιστροφές - τη στιγμή που ένας πλανήτης ταξιδεύει μέσω του ζωδιακού κύκλου και επιστρέφει στην ακριβή θέση που ήταν την ημέρα που γεννήθηκε ένα άτομο.


Συνολικά, οι πλανητικές επιστροφές αντιπροσωπεύουν μια νέα αρχή και ένα νέο κεφάλαιο που φέρνει προσωπικά και πνευματικά θέματα σταθερότητας και ενηλικίωσης. Επειδή αντιπροσωπεύουν έναν νέο κύκλο, επηρεάζει σημαντικά τη ζωή μας.
Ορισμένες πλανητικές επιστροφές προκαλούν διάφορα ζητήματα ανάλογα με τον πλανήτη , τον αστρολογικό και τις πτυχές που εμπλέκονται.
Μία από τις πιο πολυσυζητημένες και ακόμη και επίφοβες πλανητικές επιστροφές είναι η μοιραία επιστροφή του Κρόνου.

Ποιος είναι ο Κρόνος;

Ο Κρόνος είναι ο καρμικός μάστορας της πειθαρχίας, της δομής, της τάξης και της εξουσίας στην αστρολογία – ο Θεός της γεωργίας, της συγκομιδής και του χρόνου.
Θα μπορούσατε να σκεφτείτε τον Κρόνο ως τον δάσκαλο ή ακόμα και τον παππού και τη γιαγιά του ζωδιακού κύκλου, αλλά όχι το είδος του γονέα ή του δασκάλου που σας αφήνει να χαλαρώσετε. Όχι, ο Κρόνος είναι η κόλλα που σε βοηθά να συνδυάσεις τη ζωή σου πιο μεγάλη και καλύτερη από πριν.
Ο Κρόνος είναι επίσης γνωστός ως « κακός » πλανήτης επειδή επιβραδύνει τα πράγματα ή τα εμποδίζει να εισέλθουν στη ζωή μας.
Δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι ο « Κύριος του Κάρμα », κυβερνά τις πύλες της μύησης για όσους είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το ταξίδι εγκαθίδρυσης μιας τάξης Ψυχής. Αυτές οι ιδιότητες της ψυχής που αντιπροσωπεύει ο Κρόνος είναι:

  • Εδραίωση της τάξης από το χάος
  • Βρίσκοντας την ομορφιά από τα βάσανα
  • Ειρήνη από διχόνοια
Εν ολίγοις, ο Κρόνος μας παρέχει ευκαιρίες να ισορροπήσουμε το παρελθόν κάρμα και να φτάσουμε σε ένα μέρος όπου οι συνειδητές επιλογές γίνονται η πραγματικότητα μας. Μόλις ένα άτομο περάσει από τις πύλες μύησης του Κρόνου, ο Κρόνος παρέχει δοκιμές εξουσίας, καθήκοντος και τάξης.

Τι είναι η Επιστροφή του Κρόνου;

Η ζωή μας είναι σταθερή με συγκεκριμένους κύκλους και μοτίβα ενέργειας, συγχρονισμού και κίνησης. Οι Επιστροφές του Κρόνου είναι αστρολογικά φαινόμενα που συμβαίνουν μία φορά κάθε 29,5 χρόνια. Η πρώτη Επιστροφή του Κρόνου σηματοδοτεί το τέλος της δεκαετίας του '20, ξεκινώντας γύρω στην ηλικία 27-30, με τη δεύτερη να εμφανίζεται στην ηλικία των 58 έως 61 ετών.
Εάν δεν έχετε φτάσει στα είκοσί σας, προετοιμάζεστε για την Επιστροφή του Κρόνου σας. Εάν είστε μεταξύ αυτών των ηλικιών, μαθαίνετε πολύτιμα μαθήματα ζωής που εισάγουν μια βαθιά αλλαγή. Ακόμη και για εκείνους που έχουν ολοκληρώσει καλά την πρώτη τους επιστροφή στον Κρόνο, είναι ακόμα ζωτικής σημασίας να αναθεωρήσουν αυτά τα ισχυρά μαθήματα από προηγούμενους κύκλους.
Η επιστροφή σας στον Κρόνο θα φέρει επίσης συγκεκριμένα θέματα ανάλογα με τη γενέθλια θέση στο Κρόνο και άλλες πλανητικές πτυχές.

Θέματα που πρέπει να περιμένετε κατά την επιστροφή του Κρόνου σας

1. Αντιμετωπίζοντας Εμπόδια & Δοκιμές Περιορισμού

Δεδομένου ότι ο Κρόνος περιστρέφεται γύρω από θέματα εξουσίας, ο πυρήνας των προκλήσεων συνεπάγεται την απελευθέρωση του εαυτού σας από την αυτοδικία και την αυτολογοκρισία.
Επιπλέον, ο Κρόνος έχει τη δύναμη να ταρακουνήσει τα θεμέλια της ζωής μας, εκθέτοντας αδύναμα σημεία και ανωριμότητες, έτσι μπορεί να αποκτήσουμε μια νέα ικανότητα να μπούμε στη δύναμή μας.

2. Δέσμευση & Ανάληψη Ευθύνης

Η επιστροφή του Κρόνου θα δώσει σκληρά μαθήματα για το να μεγαλώσουμε και να αναλάβουμε την ευθύνη για την κατεύθυνση της ζωής μας για να μας κρατήσει σε τάξη και προσγειωμένη. Η ζωή δεν είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδια. Μερικές φορές, πρέπει να λυγίσουμε και να καταβάλουμε σκληρή δουλειά. Τίποτα πολύτιμο δεν έρχεται εύκολα, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε σημαντικά από αυτόν τον κύκλο μέσω της επιμονής, της αφοσίωσης, της δέσμευσης και της ανάληψης ευθύνης.

3. Υπαρξιακές Κρίσεις Για Να Αποκαλύψουν Τι Σας Κρατά Πίσω

Μπορείτε να ταιριάξετε το χρονοδιάγραμμα των περισσότερων κρίσεων της ζωής με τις επιστροφές του Κρόνου, γι' αυτό οι περισσότεροι το βλέπουν ως πηγή οδύνης. Ωστόσο, αυτή είναι η ευκαιρία να ξυπνήσετε ως αληθινοί εαυτοί σας και να σταματήσετε την υπνοβασία στη ζωή.
Τα προβλήματα μπορεί να προέρχονται από οικογενειακά, οικονομικά, καριέρα, σχέσεις ή πνευματικά ζητήματα.
Μόλις εξισορροπηθούν οι προκλήσεις και το κάρμα του Κρόνου, ένα άτομο μπορεί να περπατήσει μέσα από τις πύλες και να εισέλθει στα βασίλεια της ανώτερης πνευματικής συνείδησης.

4. Ανάπτυξη & Ανάπτυξη

Η επιστροφή του Κρόνου είναι η κοσμική σας μύηση και η ιεροτελεστία του περάσματος στην ενηλικίωση. Παρέχει προσωπική ανάπτυξη, αλλά επικαλείται επίσης μια πνευματική ώθηση για να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε σε αυτό που προορίζετε να γίνετε.
Η ανάπτυξη και η ανάπτυξη προέρχονται από τον Κρόνο που εκδηλώνει μια αφύπνιση για να επαναξιολογήσετε τη ζωή σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης.

Πλοήγηση σε μια επιστροφή του Κρόνου με βάση το γενέθλιο ζώδιο του

Ο Κρόνος Στα Ζώδια Της Φωτιάς (Κριός, Λέων Και Τοξότης)

Τα ζώδια της Φωτιάς είναι πολύ προσανατολισμένα στη δράση και ανεξάρτητα. Μια επιστροφή του Κρόνου στον Κριό, στον Λέοντα ή τον Τοξότη πιθανότατα θα τονίσει τη σημασία της επιβράδυνσης για να απολαύσετε την ομορφιά της ζωής.
Όταν βρίσκεται στον Κριό (Πτώση), ο Κρόνος τείνει να προσφέρει πειθαρχία που χρειάζεται ο ανυπόμονος Κριός για να ολοκληρώσει τα έργα. Μια επιστροφή του Κρόνου στον Λέοντα μπορεί να συμπάσχει θέματα με τα παιδιά, τις σχέσεις και την αυτοέκφραση.
Ενώ μια επιστροφή του Κρόνου στον Τοξότη μπορεί να βοηθήσει να μετατοπιστούν οι φιλοσοφίες και οι πεποιθήσεις της ζωής που έχουν κολλήσει στον φανατισμό.
Ο Κρόνος μπορεί να περιορίσει άλλες πτυχές όπως τη δημιουργικότητα, την ευχαρίστηση και την ηθική σας πυξίδα.

Ο Κρόνος Στα Ζώδια Της Γης (Ταύρος, Παρθένος Και Αιγόκερως)

Τα ζώδια της Γης είναι το πρακτικό και προσγειωμένο μάτσο του ζωδιακού κύκλου. Αυτά τα ζώδια εκτιμούν τη σκληρή δουλειά, τη σταθερότητα και την ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Η επιστροφή του Κρόνου στον Ταύρο , την Παρθένο ή τον Αιγόκερω δίνει έμφαση στο να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να ρισκάρετε.
Όταν βρίσκεστε στον Ταύρο, μια επιστροφή του Κρόνου αναδεικνύει θέματα σχετικά με την απόκτηση χρημάτων, τη στασιμότητα, τους πόρους και τις αξίες. Ενώ στην Παρθένο , μια επιστροφή του Κρόνου μπορεί να φέρει ζητήματα που αφορούν την υγεία, την καριέρα και τον καθημερινό τρόπο ζωής. Ο Κρόνος είναι ο πλανητικός κυβερνήτης του Αιγόκερω είναι εξαιρετικά άνετα εδώ.
Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κρόνος δεν θα θίξει θέματα που αφορούν την καριέρα, τους μακροπρόθεσμους στόχους, την οικογένεια, την τάξη, το καθήκον, τη σταθερότητα και τις ευθύνες.

Ο Κρόνος Στα Ζώδια Του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός Και Υδροχόος)

Τα ζώδια του αέρα είναι οι αναλυτές, οι επικοινωνιολόγοι και οι στοχαστές του ζωδιακού κύκλου. Είναι οι διανοούμενοι και οι ειδικοί της ενημέρωσης. Η επιστροφή του Κρόνου στους Διδύμους , τον Ζυγό και τον Υδροχόο μπορεί να εκδηλωθεί σε θέματα επικοινωνίας, διασκορπισμού και μυαλού.
Η επιστροφή του Κρόνου στους Διδύμους μπορεί να σας ωθήσει προς την εύρεση ενός μονοπατιού συναισθηματικής και ψυχικής ισορροπίας, κατακτώντας τη σύνδεση με την αλήθεια σας. Δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι εξυψωμένος στον Ζυγό , υπάρχει μια φιλική ποιότητα μεταξύ της ιδιοσυγκρασίας του Κρόνου και του Ζυγού. Ωστόσο, ο Κρόνος εξακολουθεί να προκαλεί εμπόδια στη συνεργασία, τα οικονομικά, τη συνεργασία και την ανεξαρτησία.
Τέλος, από τα ζώδια του αέρα είναι ο Υδροχόος. Ο Κρόνος είναι ουσιαστικά ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόυ , και αυτό τείνει να είναι μια διασκεδαστική και συναρπαστική τοποθέτηση που φέρνει ζητήματα ελευθερίας και συμβατικής έναντι παραδοσιακής.

Ο Κρόνος Στα Ζώδια Του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός Και Ιχθείς)

Τα ζώδια του Νερού είναι γνωστά ως συναισθηματικά, διαισθητικά και ψυχικά ευαίσθητα. Η επιστροφή του Κρόνου στον Καρκίνο , τον Σκορπιό ή τους Ιχθύς πυροδοτεί θέματα συναισθηματικής ωριμότητας και μη κολλήματος στον φόβο.
Δεδομένου ότι ο Κρόνος θεωρείται εις βάρος του στον Καρκίνο, μπορεί να εκδηλωθεί μέσω της συναισθηματικής βαρύτητας και της εκμάθησης πώς να χτίζει καλύτερα όρια.
Η επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια δυναμική ψυχολογική και πνευματική αναγέννηση μέσω της αλλαγής του τρόπου ζωής σας και της αντιμετώπισης των σκιών σας. Τέλος, μια επιστροφή του Κρόνου στους Ιχθύς θα μπορούσε να σας κάνει να αμφισβητήσετε την πορεία, τις φιλοσοφίες και τις πεποιθήσεις σας και πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Πώς να σχεδιάσετε και να επιβιώσετε την επιστροφή του Κρόνου σας

Το να αφήσετε την πικρία και τη θετική σκέψη είναι το πρώτο βήμα για να σχεδιάσετε και να επιβιώσετε την επιστροφή του Κρόνου . Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε αναλαμβάνοντας τα πράγματα και αναδιοργανώνοντας τη ζωή σας. Το μονοπάτι γίνεται πιο ομαλό όταν καλλιεργείτε υπευθυνότητα, δίνετε προσοχή και δημιουργείτε καλύτερες συνήθειες για να επεξεργαστείτε το περιβάλλον σας.
Εάν υπάρχουν ξεπερασμένοι τομείς της ζωής σας που πρέπει να φύγουν, μπορείτε να περιμένετε από τον Κρόνο να το κάνει αυτό. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και η εμπιστοσύνη στη διαδικασία θα έχει πιο ειρηνικό αποτέλεσμα.

Ναι:

  • Γιορτάστε, τιμήστε και κάντε απολογισμό όλων των θετικών στοιχείων στη ζωή σας - είναι καιρός να έχετε μια θετική προσέγγιση στο πώς αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα.
  • Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και αφήστε τις ευθύνες, την κρίση ή την αυτοκριτική. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά ως καταλύτη για θεϊκή αλλαγή.
  • Να είστε ανοιχτοί σε απρόβλεπτα γεγονότα που διαμορφώνουν το μέλλον σας.
  • Λάβετε υπευθυνότητα για τις πράξεις σας και έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του τι πρέπει να αλλάξει.
  • Αποδεχτείτε ότι ο παλιός τρόπος να κάνετε τα πράγματα δεν θα ισχύει πλέον και εμπιστευτείτε ότι μπορείτε να εκδηλώσετε την πραγματικότητα των ονείρων σας, αλλά θα απαιτήσει σκληρή δουλειά και προσπάθεια από πλευράς σας.
  • Πάρτε ρίσκα και εκδηλώστε τους στόχους σας. Να είστε υπομονετικοί και να μάθετε να εμπιστεύεστε τον συγχρονισμό του Σύμπαντος.
  • Δημοσιεύστε, διαλογιστείτε ή ξεκινήστε μια άλλη νέα συνήθεια που θα προωθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Όχι:

  • Μην αισθάνεστε ένοχοι που θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας. Αντίθετα, βρείτε τη δύναμη της ελευθερίας και αφήστε τη συναισθηματική τοξικότητα.
  • Μην δικαιολογείστε και μην το παίζετε πεζό γιατί δεν είναι η ώρα να ενδώσετε σε περιορισμούς. Αντίθετα, εμπιστευτείτε ότι το σύμπαν έχει την πλάτη σας.
  • Μην πιέζετε ή προσπαθείτε να ελέγξετε τα πράγματα. Ένα μέρος του να μεγαλώνεις σημαίνει να αποδέχεσαι ότι μερικές φορές πρέπει να προχωρήσεις.


Ώρα για μια «Παγκόσμια Λάμψη» με την Επιστροφή του Κρόνου σας

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε για την επιστροφή του Κρόνου και τα πάντα για να αγκαλιάσετε. Αν και ο Κρόνος εκθέτει την αλήθεια, αυτή είναι μια εξέλιξη της πραγματικότητάς σας και μια Συμπαντική λάμψη. Σίγουρα, υπάρχουν δυσκολίες σε μια επιστροφή του Κρόνου, αλλά μέσα σε κάθε δυσκολία είναι μια ευκαιρία να ζήσετε τη ζωή των ονείρων σας.
Ο Κρόνος σας αναγκάζει να γίνετε αληθινοί και αν είστε υπομονετικοί και πιστοί στη διαδικασία, η ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Μέσα από τα εμπόδια, τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες του Κρόνου, θα:

  • Βρείτε το σκοπό σας
  • Μάθετε να φροντίζετε καλύτερα τις ανάγκες σας και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας
  • Αναλάβετε την ευθύνη για την κατεύθυνση της ζωής σας
  • Νιώστε άνετα με τα άβολα
  • Και βγείτε πιο δυνατοί από ποτέ

ΠΗΓΗ: https://astrologyanswers.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου