Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Ήλιος σύνοδος Ερμής Rx 23/01


 Από τις 21 έως 26 Ιανουαρίου ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο από τον Υδροχόο μία δυσμενής όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 1η έως την 5η μοίρα.

Αυτό το διάστημα μπορεί να βρεθείς σε μία διαδικασία σύγχυσης. Δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι πρέπει να ακολουθήσεις και τι είναι αυτό που σε γεμίζει περισσότερο.
Παράλληλα σκέφτεσαι στο παρελθόν είτε αφορά μία εργασία, είτε αφορά ένα πρόσωπο. Τι είναι αυτό που μέχρι αυτή την στιγμή δεν υλοποίησες, γιατί δεν ακολούθησες σωστούς βηματισμούς και πρόνοια.
Είναι καλύτερα αυτό το διάστημα να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, να αναπτύξουμε όλες εκείνες τις δυνατότητες που θα μας δώσουν πατήματα για την επιτυχία αργότερα, όταν ο Ερμής περάσει σε ορθή φορά.
Πρέπει να επαναξιολογήσουμε τις σχέσεις μας, να δούμε που και πως κινούνται οι διαφορετικές γνώμες και απόψεις. Να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές και προσαρμογές, ώστε να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις της νέας εποχής. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να μην έρθουμε σε διενέξεις με τους άλλους, καθώς επίσης να μην λέμε τίποτα στους άλλους για ότι σκεφτόμαστε γιατί μπορούν να τα εκμεταλλευτούν προς ίδιον όφελος.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου