Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας 11/01

Ένα διάστημα όπου ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς κάνει όψη με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη με μορφή τετραγώνου.

Η πλάνη, τα ψέματα, οι ονειρικές ουτοπίες, ο ασυνάρτητος λόγος, η αποπλάνηση της ιδέας, το κρυφό μυστήριο και τα μυστικά που κρατάμε από άγνωστες ψευδαισθήσεις είναι κατάλοιπα αυτής της όψης.
Δεν χρειάζεται αυτό το διάστημα να πούμε πολλά, να υπογράψουμε κάτι ή να υποσχεθούμε κάτι. Δεν χρειάζεται να βγάλουμε στην επιφάνεια οτιδήποτε έρχεται και περιορίζει την αληθινή μας πλευρά, οτιδήποτε μας κάνει να μοιάζουμε σε ψευδαίσθηση.
Είναι καλύτερα να γράψουμε ένα ποίημα, ένα κείμενο, να πάμε στην θάλασσα να ασχοληθούμε μόνο με εμάς και να αφήσουμε τα επικοινωνιακά πεδία. Στην παρούσα φάση δεν λειτουργούν, δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά ο νους, η δουλειά είναι ανυπόφορη, η μέρα είναι έντονη. Νευρικότητα, ένα παραπάνω τσιγάρο ή ποτό, μία δόση παρόξυνσης και τρέλας. Χρειάζεται προσοχή σε ότι ακούμε, σε ότι συμφωνούμε, σε ότι μας " ξυπνά τους εφιάλτες μας".
Είναι όψη απάτης και έτσι πρέπει να την δούμε καθολικά. Να μην ξεχνάμε ότι το ψέμα κρύβεται στις λεπτομέρειες.
Παράλληλα προσοχή ιδιαίτερη στα της πανδημίας μια που θα υπάρξει κορύφωση, χάος και ζητήματα με νοσοκομεία, νοσηλευτικό προσωπικό.
Η Εμφάνιση μίας καινούργιας μετάλλαξης ή αλλαγή των συνεπειών της υπάρχουσας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο μετά.

Προσοχή όσοι ανήκετε στους Διδύμους, Ιχθύς, Παρθένους και Τοξότες και όσοι έχετε πλανήτες και ωροσκόπο σε αυτά τα Ζώδια. Οι ευάλωτες μοίρες είναι οι 17η έως και 22η των Μεταβλητών.



Διδάσκαλος
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου