Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Άρης στον Αιγόκερω. Προβλέψεις Ζωδίων

 


Ο Άρης στον Αιγόκερο από 24/1- 6/3/22
Ένας Άρης επίμονος σκληρός σε έξαρση, η δύναμη προέρχεται από την επίμονη και την φιλοδοξία.Ο αγώνας για την κατάκτηση της εξουσίας και του πάθους σε ότι αφορά ερωτικά θέματα, γίνεται με διπλωματία ή κρυφά, όμως δίνει και επιτυχία μετά από σκληρό αγώνα.
Σε κοινωνικό επίπεδο θα δούμε την δύναμη ισχυρών πολιτικών προσώπων ή ανθρώπων που έχουν υπεύθυνη θέση να δρουν υπόγεια ή με μέθοδο και λογική αποκλείοντας το συναίσθημα, έτσι ώστε βγει το αποτέλεσμα που επιθυμούν.
Ένα από τα στοιχεία του Άρη στον Αιγόκερου είναι ο “πάγος”, η αντοχή αλλά και ο ανταγωνισμός.
Αυτό το διάστημα θα υπάρχουν και θετικές εκβάσεις σε πολλά θέματα που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.
Προσοχή σε ότι αφορά την χειραγώγηση από άτομα κύρους. Μεγάλη αντοχή και υπευθυνότητα.
Στις 4/2 ο Άρης σε εξάγωνο με το Δία προωθεί την επίτευξη στόχων μετά από σκληρή δουλειά και καλοπροαίρετη διάθεση. Σημαντικό είναι να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην πνευματική μας καλλιέργεια.
Θέματα που έχουν σχέση με τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αναδυθούν. Ανάδειξη προσώπων με κύρος και μόρφωση.
Στις 8/2 ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει ξαφνική αναστάτωση σε οικονομικά θέματα αλλά και δράση που αφορά θέματα εξουσίας. Ερωτικά ξαφνικά γεγονότα μας εξιτάρουν.
Στις 16/2 ο Άρης σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Ο έρωτας εκφράζετε παρορμητικά αλλά όμως η αδύναμη Αφροδίτη δεν βοηθά για την μέγιστη ευχαρίστηση. Φιλόδοξα σχέδια επιτυγχάνονται.
Στις 23/2 ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ενέργειες και δραστικά μέτρα σε θέματα που έχουν σχέση με την θάλασσα, τα φάρμακα και την θρησκεία. Καλλιτεχνικές δημιουργίες με έντονα ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Έμπνευση που γίνετε πράξη έπειτα από προσπάθεια, ένταση και εκλογίκευση.
Στις αρχές Μαρτίου ο Άρης κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα είναι μια εκρηκτική συμμαχία. Σίγουρα εκείνη την περίοδο θα μας απασχολήσουν πολιτικά και κοινωνικά θέματα που θα έχουν σχέση με βία, διπλωματικές και πολεμικές συρράξεις ενώ δεν θα λείπουν και οι δολοπλοκίες. Επίσης χρειάζεται προσοχή και αυτοσυγκράτηση σε ότι αφορά τον ανταγωνισμό. Πάθος και έρωτας. Βίες ερωτικές διεκδικήσεις.


Πως επηρεάζει τα ζώδια – ωροσκόπο:


Κριός: Αγωνίζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Όμως έχετε και σκληρό ανταγωνισμό. Αποφύγετε τις διενέξεις με άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία.


Ταύρος: Μην το βάζετε κάτω έχετε την δύναμη να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Βαδίστε σε καινούργια μονοπάτια δυναμικά, βγείτε από τα καθιερωμένα.


Δίδυμοι: Υποβόσκει το ερωτικό πάθος. Αγώνας για να πετύχετε μία επένδυση ή κληρονομικά θέματα. Ανασύρονται γεγονότα από το παρελθόν και αυτό σας προκαλεί ένταση.


Καρκίνος: Πολλές φορές ο/η σύντροφός σας μπορεί να έχει εριστική διάθεση. Έντονη ανταγωνιστική διάθεση από τους συνεργάτες-συνεταίρους- αντίδικους.


Λέων: Η καθημερινότητα είναι έντονη. Αποφύγετε τις διενέξεις στο χώρο εργασίας. Αγώνας δρόμου για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμά σας.


Παρθένος: Διεκδικείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Τα πράγματα που σας ευχαριστούν αυτό το διάστημα είναι λίγο ριψοκίνδυνα αλλά η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί.


Ζυγός: Στον τομέα της οικογένειας θα έχετε σκληρό ανταγωνισμό. Ίσως προκύψουν κάποιες ζημιές στο χώρο του σπιτιού ή μπορεί να κάνετε μια ανακαίνιση που θα σας κρατά σε εγρήγορση.


Σκορπιός: Ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος, μην βιάζεστε και μην παίρνεται βιαστικές αποφάσεις. Έχετε όμως την δυνατότητα να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την επιμόρφωση.


Τοξότης: Τα κεκτημένα σας αλλά και ο οικονομικός τομέας είναι αυτό που θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα. Αγώνας αλλά και ρίσκο για την απόκτηση υλικών αγαθών.


Αιγόκερος: Έχετε πολλά να κάνετε και για πολλά να αγωνιστείτε, μπορείτε να τα καταφέρετε αρκεί να δείξετε το απαιτούμενο ζήλο, αυτό ισχύει για όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας.


Υδροχόος: Εσωτερική ένταση και αγωνία δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε, βρείτε τρόπους να ηρεμήσετε. Προσοχή σε άτομα που ίσως να είναι επιθετικά προς εσάς χωρίς να φαίνονται.


Ιχθύες: Η αναμίξει σε μία κοινή δράση θα σας προκαλέσει ένταση. Έχετε την δυνατότητα να αγωνιστείτε για μια καλύτερη θέση μέσα σε μια ομάδα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με φίλους.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου