Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Αριθμολογία 2022. Έτος 6


 
Το 2022 προσθέτει ένα 6 παγκόσμιο έτος, το οποίο έχει να κάνει με την αποδοχή και την ανάληψη ευθύνης. Μετά από τις πολλές αλλαγές και προσαρμογές που μας έφερε το 5ο Παγκόσμιο Έτος το 2021, ήρθε η ώρα ο κόσμος να εγκλιματιστεί σε έναν νέο ρυθμό και να αξιοποιήσει στο έπακρο τη νέα μας πραγματικότητα.

Αν ένιωθες σαν να πετάς από τη θέση του παντελονιού σου όλο το 2021, μπορείς να βρεις πιο σταθερή βάση για τον εαυτό σου το 2022. Ωστόσο, με αυτή τη σταθερή βάση έρχεται η πρόσθετη ευθύνη να βρεις μια νέα αίσθηση ισορροπίας με όλους τους άλλους στη ζωή σου. Οι σχέσεις θα διαδραματίσουν ιδιαίτερα μεγάλο ρόλο το 2022. Πολλοί από τους ανθρώπους που συναντάτε θα μπορούσαν να παίξουν έναν μοιραίο ρόλο στην ανάπτυξή σας ως άτομο, λειτουργώντας ως καταλύτες για να σας βοηθήσουν να μεταμορφωθείτε στο άτομο που πρόκειται να γίνετε σε αυτή τη ζωή.
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι σχέσεις σας θα είναι παραμυθένιες -- κάποιες μπορεί πράγματι να φέρουν δυσκολίες στον δρόμο σας. Η ανάπτυξη συχνά δεν είναι μια άνετη διαδικασία και αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα όταν πρέπει να αναπτυχθείτε παράλληλα με άλλο άτομο ή πολλά άτομα. Εάν βάζετε ένα πριμ για τον εαυτό σας ανεξάρτητα από τους φίλους, την οικογένειά σας και οποιονδήποτε άλλο στη ζωή σας, τότε ήρθε η ώρα να κάνετε ακόμα και τον αγωνιστικό χώρο. Δεν χρειάζεται να αφήσετε χώρο, αλλά χρειάζεται να βρείτε αρμονία με τους άλλους και να τους δώσετε την επιλογή να βασίζονται σε εσάς όταν το χρειάζονται. Κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί και αυτό θα είναι ένα σημαντικό θέμα στη ζωή μας το 2022.

Στόχοι για το 2022
Εργαστείτε για κάτι ουσιαστικό

Το 6 είναι ένας πολύ υπεύθυνος αριθμός, επομένως, ενώ αυτό το 6 Παγκόσμιο Έτος είναι καλό για να κάνετε σοβαρές προσπάθειες προς την κατεύθυνση των ονείρων σας, μην επιδοθείτε σε φανταχτερές πτήσεις. Αντίθετα, βάλτε την προσπάθειά σας για να φτιάξετε κάτι που μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Εάν εργάζεστε σκληρά, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι που θα κρατήσει το υπόλοιπο της ζωής σας ή τουλάχιστον θα χτίσει τα θεμέλια του μέλλοντός σας.

Ενισχύστε τις υπάρχουσες σχέσεις σας
Ενώ το 2021 σας επέτρεψε να εστιάσετε περισσότερο στις δικές σας ανάγκες, το 2022 σας ενθαρρύνει να αγγίξετε τη βάση σας με τους ανθρώπους της ζωής σας και να θυμάστε πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους, για πολλούς λόγους. Κάντε τους ανθρώπους να νιώσουν ότι τους εκτιμούν και ενημερώστε τους την αξία που έχουν στη ζωή σας.

Αυξήστε τον κοινωνικό σας κύκλο
Ανεξάρτητα από τον αριθμό των φίλων που έχετε ήδη, το 6ο Παγκόσμιο Έτος κάνει ένα νόημα να στέλνουμε ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές νέες σχέσεις στον δρόμο μας. Πολλά από τα άτομα που θα συναντήσετε φέτος θα μπορούσαν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια, επομένως θεωρήστε ότι η κοινωνικοποίηση είναι κάτι σαν εντολή το 2022.

Αναζητήστε τη σταθερότητα
Το 6 Universal Year σας προσκαλεί να βρείτε ένα προσγειωμένο μέρος για να λειτουργήσετε, αφήνοντας πίσω την αβεβαιότητα του περασμένου έτους και δίνοντας ένα πριμ για την οικοδόμηση μιας σταθερής βάσης. Αυτό μπορεί να ακούγεται μη συναρπαστικό, αλλά μπορεί να σας φέρει πολλή σταθερότητα και ψυχική ηρεμία προχωρώντας.


Patrick Phillips

https://www.numerology.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου