Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Δίας στους Ιχθείς

 

 Ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα, οπότε όταν κινείται σε ένα νέο μέρος του ζωδιακού κύκλου, έχουμε την τάση να νιώθουμε τους κυματισμούς αυτής της αλλαγής στο βάθος της ύπαρξής μας.

Από τον Δεκέμβριο του 2020, ο Δίας βρίσκεται στο σημάδι του Υδροχόου. Δημιούργησε επίσης την περασμένη Μεγάλη Σύζευξη με τον Κρόνο στο Ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου, δημιουργώντας μια κυματισμό που θα καθορίσει τα επόμενα 20 χρόνια.
Από τον Δεκέμβριο, ο Δίας αγωνίζεται με το σημάδι του Υδροχόου βοηθώντας να πυροδοτήσει την καινοτομία, να γεννήσει νέες τεχνολογίες και να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια βαθύτερη αίσθηση κοινότητας.
Η ώρα του Δία στον Υδροχόο, ωστόσο, τώρα τελειώνει αργά καθώς μπαίνει στους Ιχθείς στις 13 Μαΐου για πρώτη φορά από το 2010.
Ο Δίας θα παραμείνει στους Ιχθείς μέχρι τις 28 Ιουλίου 2021, όταν θα εισέλθει στον Υδροχόο για μια τελευταία φορά για να ολοκληρώσει οποιαδήποτε ημιτελή επιχείρηση και να παραδώσει τυχόν αβάσιμα δώρα. Ο Δίας αργότερα θα επιστρέψει στους Ιχθείς στις 29 Δεκεμβρίου 2021, όπου θα μείνει για το μεγαλύτερο μέρος του 2022.
Η σύντομη επίσκεψη του Δία στους Ιχθείς από τον Μάιο έως τον Ιούλιο του 2021, θα μας δώσει μια γεύση από τα πράγματα που θα έρθουν το 2022, καθώς ο Δίας κάνει ένα πιο μόνιμο σπίτι στους Ιχθείς.


Ο Δίας στους Ιχθείς 2021-2022:

Ο Δίας λατρεύει να βρίσκεται στους Ιχθείς. Πριν ανακαλυφθεί ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης πλανήτης των Ιχθύων ήταν ο Δίας. Ως ο αρχαίος κυβερνήτης των Ιχθύων, ο Δίας είναι σε θέση να εκφράσει την πληρέστερη δύναμή του αλλά και να μας συνδέσει με την ξεχασμένη σοφία του παρελθόντος.
Ίσως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάποια από τα αρχαία σοφία που διαισθητοποιήθηκαν από τους προγόνους μας και τους αρχαίους αστρολόγους θα μας επιστραφούν. Ίσως θα βρεθούμε ακόμη και να ταξιδέψουμε στη δική μας οικογενειακή γενεαλογία ή ακόμα και στην προηγούμενη ζωή μας, για να αποκτήσουμε μια βαθύτερη και πιο ουσιαστική κατανόηση του έργου που είμαστε εδώ να κάνουμε.
Ο Δίας στους Ιχθείς είναι μια πολύ πνευματική ενέργεια και είναι πιθανό να αισθανόμαστε πιο συντονισμένοι, συνδεδεμένοι και σε επαφή με τις ψυχικές μας αισθήσεις και τη δική μας ψυχή.
Ο Δίας αντιπροσωπεύει την επέκταση και την αφθονία και ο Ιχθείς κυβερνά πάνω σε πράγματα όπως η πνευματικότητα, η θρησκεία και η κατανόηση της ενότητας και της πηγής ενέργειας, οπότε υπάρχουν ευκαιρίες εδώ για να φτάσουμε σε ένα νέο και βαθύτερο επίπεδο συνειδητοποίησης.
Ως το τελευταίο σημάδι του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθείς κυβερνούν επίσης την ολοκλήρωση και την κατανόησή μας για το σύνολο. Με τον Δία να επεκτείνει αυτό το όραμα για εμάς, ενδέχεται να ξεκλειδώσουμε μια βαθύτερη εκτίμηση του ταξιδιού μας και να είναι ευκολότερο να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα.
Ο Δίας στους Ιχθείς είναι επίσης μια ονειρική ενέργεια και μπορεί να αυξήσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας. Αυτό μπορεί να είναι υποστηρικτική ενέργεια εάν εργαζόμαστε σε δημιουργικά έργα ή έργα που ασχολούνται με τη φαντασία, τις εναλλακτικές πραγματικότητες ή τον μυστικισμό.
Ο Δίας στο Ιχθύες μπορεί επίσης να φέρει αφθονία και επέκταση στα δημιουργικά και διαισθητικά έργα μας, οπότε αν αυτό είναι κάτι που έχετε εργαστεί σκληρά για να επιτύχετε, ξέρετε ότι αυτή η ενέργεια είναι στο πλευρό σας και στέλνοντας κύματα υποστήριξης.
Σε συλλογικό επίπεδο, οι διδασκαλίες και τα δώρα του Δία στους Ιχθείς είναι πιθανό να καρποφορήσουν κατά τη διάρκεια του 2022.

Μερικά από τα πράγματα που μπορεί να δούμε να εκδηλώνονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου περιλαμβάνουν:

  • Νέες πνευματικές κινήσεις
  • Νέες φιλοσοφίες
  • Αυξανόμενο ενδιαφέρον για την πνευματικότητα ή τη θρησκεία
  • Γοητεία με μυστικισμό, αποκρυφισμό και φαντασία
  • Καινοτομίες στον κινηματογράφο, τη φωτογραφία και τη μουσική
  • Μετακινήσεις στους τομείς της ψυχαγωγίας και της μουσικής
  • Νέα έρευνα και βαθύτερο ενδιαφέρον για την ψυχική υγεία
  • Περαιτέρω έρευνα σχετικά με ήπιες τροποποιητικές ουσίες
  • Μεγαλύτερη αποδοχή πνευματικών και εναλλακτικών θεραπευτικών τρόπων
  • Καινοτομίες όσον αφορά τη θαλάσσια ζωή και την κατάσταση των ωκεανών μας
  • Καθώς οι Ιχθείς είναι ένα σημάδι νερού και ο Δίας μπορεί να φέρει επέκταση και αφθονία, θα μπορούσαμε επίσης να δούμε αυξημένες βροχοπτώσεις, πλημμύρες, ακόμη και την πιθανότητα τσουνάμι.
Τι σημαίνει ο Δίας στους Ιχθείς για σένα:

Για να καταλάβετε πώς θα εμφανιστεί ο Δίας στο Pisces για εσάς σε προσωπικό επίπεδο, ανατρέξτε στα θέματα που ήταν διαδεδομένα στη ζωή σας το 2010.
Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ίδια γεγονότα πρόκειται να ξεδιπλωθούν, αλλά μπορεί να παρατηρήσετε ότι ανεβαίνετε ή προχωράτε στα δώρα και τα μαθήματα με τα οποία εργαζόσασταν εκείνη τη στιγμή. Μπορεί επίσης να δείτε παρόμοια μοτίβα ή ένα κοινό νήμα μεταξύ αυτών των δύο χρονικών περιόδων.
Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε για να δείτε πού πέφτει Ιχθείς στο χάρτη γέννησής σας, καθώς αυτή η περιοχή του χάρτη σας θα πάρει μια υγιή δόση άφθονης ενέργειας καθώς ο Δίας κινείται μέσα από αυτό.
Εάν έχετε πλανήτες στους Ιχθείς, μπορείτε επίσης να περιμένετε ότι αυτός ο πλανήτης θα είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για τον επόμενο χρόνο.
Εάν έχετε τον γενέθλιο Δία σας στους Ιχθείς, τότε αυτό σημαίνει την επιστροφή του Δία σας! 
Αν είστε Ιχθείς Ήλιος ή Ιχθύς, το να έχετε τον Δία στο σημάδι σας θεωρείται θετικός και καλός χρόνος για να λάμψετε. Είναι μια περίοδος επέκτασης και όταν όλα τα δώρα και οι ανταμοιβές σας μπορούν να αποδώσουν.
Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε όλοι να αξιοποιήσουμε και να συνδεθούμε με την τυχερή ενέργεια επέκτασης και αφθονίας του Δία. Σκεφτείτε λοιπόν τι θέλετε να επεκτείνετε στη ζωή σας και δώστε την προσοχή σας προς αυτή την κατεύθυνση καθώς είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άφθονα αποτελέσματα!

Παρακολούθηση του κύκλου του Δία μέσω Ιχθύων:
2021
  • 13 Μαΐου: Ο Δίας μπαίνει στους Ιχθείς
  • 20/21 Ιουνίου: Ο Δίας μπαίνει στο Retrograde
  • 28 Ιουλίου: Ο Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο
  • 19 Οκτωβρίου: Ο Δίας γυρίζει απευθείας στον Υδροχόο
  • 29 Δεκεμβρίου: Ο Δίας μπαίνει στους Ιχθείς
2022
  • 10 Μαΐου: Ο Δίας μπαίνει στον Κριούς
  • 27 Ιουλίου: Ο Δίας μπαίνει στην οπισθοδρόμηση
  • 28 Οκτωβρίου: Ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθείς
  • 22 Νοεμβρίου: Ο Δίας κατευθείαν στους Ιχθείς
  • 20 Δεκεμβρίου: Ο Δίας αφήνει τους Ιχθύς για τον Κριό, για να μην επιστρέψει ξανά στους Ιχθείς έως το 2033

TANNAZ

ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου