Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Ήλιος σύνοδος Αφροδίτη Rx 09/01


 
Από τις 6 έως 11 Ιανουαρίου ο Ήλιος κάνει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω. Μια ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από τη 16η έως την 21η. Ενώ προβληματίζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού 3ου δεκαημέρου.

Βγάζει μία ακαταμάχητη μαγνητική ενέργεια και υπάρχει επίσης και ένας έντονος μαγνητισμός ο οποίος μπορεί να σε παρασύρει σε μαγνητικά πεδία που ζητάς έντονα την αγάπη.
 Όλα έχουν μία έξαρση και ένα πάθος. Αυτό το πάθος, επειδή η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, σχετίζεται με το παρελθόν. Ίσως έχεις κάποιες μορφές, κάποιες καταστάσεις που θυμάσαι από το προηγούμενες σχέσεις είτε τώρα εκδηλώνονται, είτε ξανά εμφανίζονται ως πρόσωπα από το παρελθόν. 
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχει ένα ψυχρό μονοπάτι, τα βλέπει λιγάκι πιο απαιτητικά και θέλει περισσότερο την επιβεβαίωση - οικονομική και την επαγγελματική - και βέβαια την αναγνώριση.
Χρειάζεται η θετική πλευρά της αυτή που δίνει ένα καινούργιο νόημα στη ζωή πάνω στο επαγγελματικό και οικονομικό. Παράλληλα όμως δημιουργεί και ευκαιρίες στο να δημιουργήσεις εκείνα τα μονοπάτια που θα σου δώσουν καινούργιο βηματισμό για το μετά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνειδητοποιήσεις όλες εκείνες τις πλευρές που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά και κοινωνικά σου δρώμενα και αυτά να τα ενσωμάτωσης στην ερωτική σου ζωή.
Αυτό σημαίνει ότι ένας γάμος ή μία σχέση με το λεγόμενο '' υλικό συμφέρον '' μπορεί να είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή. Αρκεί όμως να μην επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος ή να νομίσεις ότι η αναδρομή της μπορεί να στα δώσει όλα αυτή τη στιγμή.
Αν δεν αποκοπής από κάποια γεγονότα προηγούμενων καταστάσεων και απόψεων και αν δεν εξερευνήσεις ξανά τον εαυτό σου πώς κινείται μέσα στις σχέσεις, δεν θα βγάλεις άκρη.
Και πώς βέβαια βλέπεις το επαγγελματικό σου ορίζοντα από δω και πέρα.

Η Αστρολόγος TANAZ μας το περιγράφει πάρα πολύ καλά.
'' Γνωστό και ως το Αστρικό Σημείο της Αφροδίτης, αυτή είναι μια εποχή όπου η Αφροδίτη ξαναγεννιέται ως πρωινό αστέρι. Αυτό σημαίνει τη δική μας αναγέννηση της καρδιάς και μπορεί να χωρίσει τα σύννεφα, αποκαλύπτοντας νέες ιδέες σε ό,τι αφορά τα θέματα της καρδιάς. Εάν έχετε αντιμετωπίσει ζητήματα στις σχέσεις σας ή ακόμα και σε σχέση με τη δική σας υγεία, είναι σε αυτό το σημείο που μπορεί να αρχίσετε να αποκτάτε κάποια διαύγεια ή να βλέπετε το φως στο τέλος του τούνελ. ''

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου