Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης. ΒΔ Ταύρος / ΝΔ Σκορπιός. Προβλέψεις Ζωδίων


Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα είναι οι 
σεληνιακές κόμβοι που αλλάζουν ζώδια : ο Βόρειος κόμβος μετακινείται στον Ταύρο και ο Νότιος κόμβος στον Σκορπιό .

Οι Σεληνικοί κόμβοι αλλάζουν ζώδια μόνο μία φορά κάθε ενάμιση χρόνο, επομένως αυτή η είσοδος είναι πολύ σημαντική γιατί θα ενεργοποιήσει εντελώς διαφορετικούς τομείς της ζωής μας. Αυτό που ήταν σημαντικό για εμάς τους τελευταίους 18 μήνες, όταν οι Κόμβοι βρίσκονταν στους Διδύμους και ο Τοξότης, τώρα θα πάρει πίσω θέση, καθώς νέα θέματα απαιτούν την εστίασή μας.

 Κριός
Με την αλλαγή τον Δεσμών της Σελήνης είναι η στιγμή να αποκτήσετε παραπάνω οικονομική σιγουριά. Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να καθορίσετε ποιες είναι οι οικονομικές σας δυνατότητες και αξίες.
Οπότε χρειάζεται μία ρύθμιση όλων των πραγμάτων που σας επηρεάζουν οικονομικά και σας δημιουργούν μία ψυχολογική πίεση. Αυτό αφορά κυρίως εκκρεμότητες του παρελθόντος και  του παρόντος. Είτε αφορά εσάς, είτε αφορά το σύντροφό σας ή τη σύντροφό σας.
Χρειάζεται μία ρύθμιση στο να μην υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα και έτσι να μην κατέχεστε από ανησυχίες. Οτιδήποτε αφορά ζητήματα με εφορία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ζητήματα λογιστικής υφής, εκκρεμότητες κληρονομικές, θέματα συντάξεων κ.τ.λ.
Όλα αυτά πρέπει να ρυθμιστούν και να σας οδηγήσουν σε ένα σημείο που να νιώθετε παραπάνω σιγουριά.
Από την άλλη ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο σας λέει ότι αφού τακτοποιήστε αυτά μετά απολαύστε την αφθονία η οποία κυρίως έρχεται μέσα από την εργασία σας. Θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε αυτό τον τομέα. Είτε ζητήσετε μία αύξηση μισθού, είτε σας δοθεί με την θέληση της εργοδοσίας. Αλλά γενικότερα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την υλική και συναισθηματική αφθονία. Οπότε εκεί πρέπει να στραφείτε για να αποκτήσετε την οικονομική σιγουριά και την συναισθηματική εξασφάλιση.


Ταύρος
Οι καινούργιες μετακινήσεις των Δεσμών της Σελήνης είναι ένας σημαντικός παράγοντας για εσάς μια που ανήκετε στο Σταθερό Σταυρό και εκεί γίνονται οι Εκλείψεις. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέξετε παραπάνω και να έχετε όλες εκείνες τις δικλείδες ασφαλείας μια που θα συμβούν πράγματα τα οποία θα αλλάξουν τη ζωή σας θετικά ή αρνητικά.
Μέχρι τώρα σας απασχολούσαν οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας. Αυτό είναι ένας ρυθμιστικός παράγοντας αυτή την εποχή, που σημαίνει ότι πρέπει να τακτοποιήσετε ζητήματα που έχουν σχέση με τους άλλους.
Αυτός ο άλλος μπορεί να είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος ή ένας ιδιαίτερος συνεργάτης. Αν ο γάμος σας είναι επιτυχημένος τον λειτουργείτε θετικά και συνεχίζεται έτσι. Αν σας φέρνει  εμπόδια και ανασφάλεια πρέπει με κάποιο τρόπο ή να ρυθμιστεί ή να τελειώσει. Αυτό θα σας εξασφαλίσει καλύτερα πατήματα και δυνατότητες για να προχωρήσετε στο μετά και να δείτε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο αφού ασχοληθείτε με τους άλλους.
Ο Βόρειος Δεσμός το ζώδιό σας λέει ότι πρέπει να ασχοληθείτε τώρα με τον εαυτό σας που σημαίνει ότι αν είχατε δώσει πολλά πράγματα στους άλλους χωρίς ανταπόκριση, αυτή τη στιγμή αφήνετε όλα αυτά και προχωράτε στην προσωπική σας δημιουργία.
Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε τις αλλαγές, να κάνετε ξεκινήματα, να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και στο τέλος να πάρετε το παιχνίδι επάνω σας. Το παιχνίδι θα είναι κερδισμένο εφόσον τακτοποιήσετε όλα τα παραπάνω. Οπότε θα έχετε ένα καθαρό περιβάλλον εξέλιξης και δημιουργίας.


Δίδυμος
Η καινούργια κατεύθυνση που ανοίγεται σε εσάς αφορά κυρίως ζητήματα με την εργασία σας και με την υγεία σας. Πρέπει να τα βάλετε κάτω, να προχωρήσετε μέσα σε καινούργιες βάσεις και δυνατότητες και να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του.
Αφού προσδιορίσετε ποια είναι τώρα τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα, τι είναι αυτό που σας γεμίζει, τι είναι αυτό που σας παρέχει το καινούργιο. Πρέπει αυτό να το συνεχίσετε και να το υποστηρίξετε. Αν δείτε ότι κάτι δεν σας ταιριάζει αυτή τη στιγμή, πρέπει να κοιτάξετε για κάπου αλλού ή να κάνετε διάφορες επαγγελματικές αναπροσαρμογές.
Το ίδιο πρέπει να κάνετε και με τα ζητήματα υγείας. Να εξασφαλίσετε την υγεία σας μέσα από τρόπους εναλλακτικούς ή μέσα από καλή διατροφή, μέσω καλού ύπνου, ξεκούρασης, ερχόμενοι σε επαφή με περισσότερο με το σώμα σας. Αυτό δημιουργεί μία αρμονία.
Αυτό είναι αυτοσκοπός στο να μπορέσετε να αξιοποιήσετε ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν και ζητήματα που σας φέρνουν περισσότερες φοβίες, ανασφάλειες και σας δημιουργούν παραπάνω άγχος.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέξετε την ψυχολογία σας, να δείτε τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο. Με ένα τρόπο ο οποίος  έχει ιδιαιτερότητες λόγω της επαφής με τη σύγχρονη εποχή. Εφόσον δηλαδή αποκτήσετε σωστά πατήματα εργασίας και υγείας τότε μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα μέσα από μία μεταστροφή και μέσα από μία αλλαγή πεποιθήσεων, σκέψεων και ιδεών.


Καρκίνος.
Για εσάς είναι αρκετά θετικά τα πράγματα, μια που οι άξονες των Δεσμών της Σελήνης κάνουν καλές όψεις με το ζώδιό σας ή με τον ωροσκόπο σας. Αυτό σας ενισχύει περισσότερο την ζωή σας αυτή την στιγμή λόγω επίτευξης και δημιουργίας.
Καταρχήν πρέπει να στραφείτε σε άξονες που θα σας φέρουν χαρά, δημιουργία και ευτυχία. Πρέπει να κάνετε νέα επαγγελματικά σχέδια και ξεκινήματα, όπως παράλληλα να ρθείτε σε επαφή με άλλους ανθρώπους οι οποίοι θα σας δώσουν πράγματα και θα σας δώσουν περισσότερο απόλαυση.
Μπορείτε να δημιουργήσετε μία ερωτική σχέση, να κάνετε πιο αρμονικές τις σχέσεις με τα παιδιά σας. Όποιοι το θελήσετε μπορείτε να προχωρήσετε σε μία τεκνοποίηση μια που και αυτό θα σας απασχολήσει. Ο άξονας της χαράς παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο και η επαφή με τους άλλους.
Γιατί ο Βόρειος δεσμός σας καλεί να προχωρήσετε σε άξονες εξωστρέφειας και ανάδειξης του εαυτού σας στο κοινό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσδιορίσετε τι είναι αυτό που σας γεμίζει αυτή τη στιγμή και τι είναι αυτό που σας δίνει παραπάνω σιγουριά.
Αυτό μπορείτε να το πετύχετε μέσα από φίλους, από ομάδες, από ανάδειξη του εαυτούς σας στο κοινό. Επίσης αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες με περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερη πελατεία στη δουλειά σας.
Σίγουρα οι ευκαιρίες είναι πάρα πολλές σε όλους τους παραπάνω άξονες και κυρίως στην καλύτερη ανάδειξη και προβολή και της επαγγελματικής σας και της οικονομικής κατάστασης. Αυτό θα επιφέρει μία παραπάνω λατρεία από τον κόσμο για εσάς που βέβαια μπορεί να εξελιχθεί και σε μία νέα ερωτική κατάσταση που πρέπει να τη δείτε σοβαρά.


Λέοντας
 Οι καινούργιες μετακινήσεις των Δεσμών της Σελήνης είναι ένας σημαντικός παράγοντας για εσάς μια που ανήκετε στο Σταθερό Σταυρό και εκεί γίνονται οι Εκλείψεις. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέξετε παραπάνω και να έχετε όλες εκείνες τις δικλείδες ασφαλείας μια που θα συμβούν πράγματα τα οποία θα αλλάξουν τη ζωή σας θετικά ή αρνητικά.
Το πιο κρίσιμο κεφάλαιο που πρέπει να προσέξετε είναι η οικογένεια. Αυτό σημαίνει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με την πατρική σας οικογένεια, με τον τόπο γέννησης σας. Επίσης μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία αλλά και κάποια προβλήματα και απρόοπτα που αφορούν οικογένεια ή ακίνητα.
Αν υπάρχει ακόμα ζήτημα ενός ακινήτου και αυτό πρέπει να ρυθμιστεί και να μπει σε μία καινούργια φάση. Ώστε να σας δώσει εκείνα τα πατήματα για να ασχοληθείτε με κάτι άλλο στο μετά.
Μπορείτε να πουλήσετε, μπορείτε να αγοράσετε - να ενοικιάσετε, μπορείτε να αλλάξετε πόλη ή χώρα. Όσο αφορά την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας και γενικά τον κλάδο την ζωή σας αυτό αφορά θεμέλιο για να σας οδηγήσει στο Βόρειο Δεσμό που εκεί πρέπει να δώσετε σημασία.
Ο Βόρειος Δεσμός στον άξονα των επαγγελματικών ζητημάτων θα θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο, θα θέλετε να αλλάξετε την επαγγελματική σας κατάσταση όπως είναι, να κάνετε μία αλλαγή επαγγελματική ή μέσω προσώπων ή μέσω εργασίας.
 Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο πλέον στο επαγγελματικό σας κομμάτι και λιγότερο πλέον στον άξονα της οικογένειας. Ουσιαστικά είναι ένας παράγοντας ο οποίος χρήζει προσοχής αυτή η μετατόπιση καταστάσεων για εσάς και όσο αφορά την εξέλιξη της ζωής σας.


Παρθένος
Η αλλαγή των Δεσμών σας ευνοούν γιατί είναι σε φιλικά ζώδια και αυτό σας δίνει μέγιστη δύναμη στα να προχωρήσετε πιο δυνατά το 2022 και το 2023.
Από μία μεριά θα αποκτήσετε παραπάνω γνώση, θα ασχοληθείτε περισσότερα πράγματα γνώσης στο να ψάξετε να βρείτε τι παίζει γενικά αυτή τη στιγμή στην εποχή. Πώς κινούνται επικοινωνιακά το όλο σύστημα και πως εσείς μπορείτε να επωφεληθείτε μέσα από αυτό.
Οπότε είναι αναγκαίος παράγοντας να έρθετε σε επαφή με άλλους ανθρώπους, να αποκτήσετε φίλους οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν ένα άλλο νόημα στη ζωής και νέες κατευθύνσεις βοήθειας.
Βοήθεια μπορεί να σας δώσουν συγγενικά σας πρόσωπα και υποστήριξη επαγγελματική ή οικονομική.
Το άλλο σημείο που σας οδηγεί ο Βόρειος Δεσμός είναι η επέκταση εφόσον έχετε τις γνώσεις και έχετε σωστά στηρίγματα. Τώρα σας καλεί να απευθυνθείτε στο κοινό ώστε να διδάξετε αυτή τη γνώση που έχετε.
Μπορεί να μετακινηθείτε στο εξωτερικό ή να ρθείτε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό. Αυτό είναι σημαντικό σημείο για την περαιτέρω επέκταση. Αυτή θα είναι και επαγγελματική και οικονομική, αλλά και επέκταση γενικά φιλοσοφίας της ζωής μια που θα βλέπετε τον κόσμο διαφορετικά, την ζωή διαφορετικά, αλλά και το άτομο σας διαφορετικά. Ουσιαστικά θα πάτε σε μία μαθητεία η οποία θα σας οδηγήσει αργότερα σε πιο υψηλότερα σκαλοπάτια επαγγελματικής και κοινωνικής επιτυχίας.


Ζυγός
Η μετακίνηση των Δεσμών της Σελήνης είναι για σας ένας παράγοντας αρκετά σοβαρός μια που επηρεάζει όλο τον άξονα των οικονομικών. Από την μία πλευρά σας καλεί στο να πάρετε χρήματα από τη δουλειά σας, να αποκτήσετε παραπάνω οικονομικές απολαβές να έχετε παραπάνω κέρδος. Ώστε αυτό να σας δώσει μία ψυχική και συναισθηματική ικανοποίηση.
Χρειάζεται να κυνηγήσετε το κέρδος, να δείτε τι είναι αυτό που σας φέρνει παραπάνω χρήματα στο πορτοφόλι σας και να επιδιώξετε εργασίες οι οποίες πραγματικά έχουν κέρδος. Μπορείτε να κάνετε μία καινούργια εργασία, μπορείτε να αλλάξετε την υπάρχουσα δουλειά ή μπορείτε ακουσία ή εκούσια να έχετε μία προαγωγή και παραπάνω χρήματα ως απολαβές. Από την άλλη μεριά εφόσον εξασφαλιστεί αυτό, ο Βόρειος δεσμός σας οδηγεί στο να κοιτάξετε άλλους παράγοντες οικονομικής ευμάρειας. Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία, τα χρήματα του άλλου ανθρώπου που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην ζωή σας, χρήματα μέσω από κληρονομιές, δωρεές, χρήματα από το κράτος.
Και όλα αυτά τα οποία θα εξασφαλίσουν μία πρόσθετη οικονομική και ψυχολογική ασφάλεια. Είναι απαραίτητο να διαχειριστείτε με τρόπο λογικό, σοβαρό και πρωτοποριακό όλες εκείνες τις δυνατότητες που σας παρέχονται από άλλες οικονομικές πηγές εκτός των εισοδημάτων σας για να αυξήσετε όλο τα οικονομικά σας. Για να προχωρήστε μπροστά πιο ξεκούραστη και πιο ανάλαφρη κυρίως από θέματα οικονομικών.


Σκορπιός
Είστε το ζώδιο που η μετακίνηση των Δεσμών της Σελήνης σας αφορούν άμεσα μια που ο Νότιος Δεσμός μετακινείται στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε επιπρόσθετα ζητήματα να τακτοποιήσετε σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα πάνω στον άξονα των συνεργασιών και των σχέσεων, αλλά και του ίδιου σας του εαυτού.
Ο Νότιος Δεσμός σας λέει ότι πρέπει να κλείσετε εκκρεμότητες με τον εαυτό σας, να κάνετε μία προσωπική αναμόρφωση, μεταμόρφωση, να ξεκινήσετε πράγματα από την αρχή, να αλλάξετε αντιλήψεις, πεποιθήσεις, σκέψεις, ιδέες.
Όλο αυτό θα γίνει με ένα τρόπο ο οποίος θα είναι πιεστικός αλλά είναι αναγκαίος. Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας ώστε να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο στους άλλους. Με αποτέλεσμα να γίνεται πιο ελκυστικοί και εσείς να ανεβείτε ένα σκαλί εκτίμησης.
Ο Βόρειος Δεσμός από την άλλη λέει ότι εφόσον τακτοποιήσετε ζητήματα με τον εαυτό σας πρέπει να ασχοληθείτε τώρα με τους άλλους. Οι άλλοι μπορεί να είναι συνεργάτες, μπορεί να συνάδελφοι, μπορεί να είναι συνέταιροι, αλλά βέβαια και μπορεί να είναι και ο ερωτικός  σύντροφος.
Αν σκέφτεστε σοβαρά να προχωρήσει σε ένα γάμο, αυτό μπορείτε να το δείτε με μία προοπτική διαφορετική. Αλλά αυτό που όμως που πρέπει να γίνει είναι να έχετε πολύ καλά πατήματα. Επίσης μέσα στον ίδιο το γάμο σας μπορεί να έρθει το απρόοπτο. Όπως ζητήματα με την υγεία του συντρόφου ή ένα διαζύγιο.
 Το ζήτημα είναι ότι οι άλλοι θα παίξουν σημαντικό σημαντικό γεγονός τώρα στην ζωής σας και θα σας κάνει να σκεφτείτε διαφορετικά τον κόσμο των σχέσεων και των συνεργασιών.


Τοξότης
Οι Δεσμοί της Σελήνης έφυγαν πάνω από το δικό σας ζώδιο οπότε τώρα νιώθετε κάπως πιο ανάλαφροι. Με βάση αυτό θα μπορέσετε να διαχειριστείτε ζητήματα που έχουν αφήσει κατάλοιπα από πριν με τις εκλείψεις πάνω στο ζώδιό σας ή αυτά που ξεπεράσετε με ένα τρόπο ο οποίος θα εμπεριέχει αναγέννηση - μεταμόρφωση.
Κάποια ζητήματα που έχουν παραμείνει ίσως σχετίζονται με την ψυχολογία σας και γενικά αν σας έχουν αφήσει κάποια κατάλοιπα άγχους. Πρέπει να τους δώσετε μία ιδιαίτερη σημασία ώστε να καθαρίσετε όλο το ψυχικό σας σημείο για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε καλύτερα στα δεδομένα της καινούργιας εποχής.
Από την άλλη Βόρειος Δεσμός σας καλεί στο να προχωρήσετε με μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον και να αποκτήσετε μεγαλύτερη βάση σε ζητήματα εργασίας και υγείας. Να αλλάξετε μία δουλειά ή να αποκτήσετε εργασία ή να κάνετε τις αναγκαίες κινήσεις εκεί, ώστε να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Αφού όπως είπαμε έχετε καθαρίσει από εκκρεμότητες παρελθοντικού χρόνου.
Παράλληλα πρέπει να προσέξετε ζητήματα υγείας, τα οποία μπορούν να έρθουν ως απρόοπτα. Για αυτό πρέπει να έχετε ένα πολύ καλό οργανισμό για να μπορείτε να λειτουργήσετε όσο γίνεται πιο ομαλά από την άποψη των σχέσεων με τους άλλους ανθρώπους μέσα από τον ψυχικό μας κόσμο. 


Αιγόκερως
Είναι σημαντικό το επόμενο 18μηνο για εσάς μια που οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται σε φιλικά ζώδια που σημαίνει ότι σας φέρνουν μία πάρα πολύ καλή η θετική περίοδος.
Όσο αφορά το Νότιο Δεσμό πρέπει να δώσετε προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με τις επαφές σας με τον κόσμο, είτε αυτοί είναι φίλοι, είτε ομάδες, είτε οι πελάτες σας.
Πρέπει να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό, να προχωρήσετε στην εξωστρέφεια και στην διαφήμιση του ίδιου του εαυτού σας ώστε να προσελκύσετε κοινό. Αλλά και το ίδιο τον κοινό να σας εμπιστευτεί και να σας δείξει την αγάπη του.
Κάποιοι φίλοι μπορεί να λειτουργήσουν ως μέντορες, να σας φέρουν νέες ιδέες. Οπότε αυτό μπορεί να είναι πολύ θετικό για εσάς, μια που μπορείτε να τις εφαρμόσετε και να πετύχετε τα πάντα.
Ο Βόρειος Δεσμός λέει να αξιοποιήσετε όλα τα ταλέντα σας και όλες τις δυνατότητες ώστε να έχετε επαγγελματικές επιτυχίες. Πρέπει να το δείτε πιο σοβαρά, να μη μείνετε στο τώρα, να προχωρήσετε μπροστά.
 Επίσης να δείτε μία άλλη πλευρά της ζωής που σχετίζεται με τη διασκέδαση, την αναψυχή αλλά και να προσθέσετε περισσότερη χαρά.
Αυτή η χαρά μπορεί να έρθει μέσα από έναν ερωτικό σύντροφο ή μέσα από ένα παιδί. Αφού πετύχετε ισορροπία και δημιουργήστε όλο το πλαίσιο εκείνο ώστε να διαφημιστείτε περισσότερο.
Έτσι αποκτάτε ένα παραπάνω πλεονέκτημα στο να αξιοποιήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να βρείτε καλύτερα πατήματα που θα περιέχουν απόλαυση και χαρά.


Υδροχόος
Το σημαντικό κομμάτι της ζωής σας είναι η αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης μια που σας αφορά άμεσα μια που ανήκετε στο σταθερό Σταύρο. Οπότε πρέπει να προσέξετε κάποια ζητήματα τα οποία θα σας απασχολήσουν τους επόμενους 18 μήνες.
Ο Νότιος Δεσμός σας λέει ότι πρέπει να καθιερωθείτε επαγγελματικά, να μπορέσετε να κάνετε κινήσεις, να έχετε καινούργια δημιουργικά όνειρα και να πάτε σε έναν άλλον άξονα ο οποίος μπορεί να είναι καινούργιος. Να είναι μέσα από αλλαγές και με καινούργιες συνιστώσες επαγγελματικής επιτυχίας.
Η καθιέρωση σας πάνω σε επαγγελματικό και κοινωνικό πλαίσιο πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Πρέπει να υπάρχει μία πειθαρχία, να είστε προσηλωμένοι στο στόχο και να ανακαλύψετε εκείνες τις κατευθύνσεις που μπορούν να σας δώσουν το κάτι παραπάνω.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από συνεργασίες ή από την καθοδήγηση κάποιων ανθρώπων οι οποίες μπορεί να σας δώσουν τα φώτα τους στη σύγχρονη εποχή του Υδροχόου. Παράλληλα όμως και εσείς πρέπει να πιστέψετε την κοινωνική σας αξία και να προχωρήσετε μπροστά στην κατάκτηση της κορυφής.
Ο Βόρειος Δεσμός σας πηγαίνει παρακάτω, αφού έχετε εξασφαλίσει τα παραπάνω. Πρέπει να στραφείτε σε έναν άξονα που έχει περισσότερο την οικογένεια ως αξία. Μπορείτε να αλλάξετε ένα σπίτι, να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, να κάνετε μετακίνηση ή μετακόμιση να πάτε σε μία άλλη πόλη. Αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι θα ασχοληθείτε με ζητήματα οικογένειας, είτε εσείς πλέον θέλετε να είστε εντός μιας οικογενειακής στέγης.
Που σημαίνει ότι θα στραφείτε περισσότερο στον άξονα της συνύπαρξης με άλλους ανθρώπους και της δημιουργίας ενός κοινού σπιτιού. Αυτό μπορεί είναι μέσα από ένα γάμο ή από μία συνύπαρξη. Το οποίο βέβαια θα σας δώσει τη χαρά της δημιουργίας για τη συνέχεια.


Ιχθείς 
Σημαντική η αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης μια που γίνεται σε φιλικά ζώδια προς εσάς ζώδια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε αρκετά πράγματα από αυτές τις μετακινήσεις.
Το βασικό είναι ότι πρέπει να αλλάξετε πεποιθήσεις, να δείτε τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο και με μία άλλη φιλοσοφία. Για να γίνει αυτό πρέπει να αποκτήσετε γνώσεις μέσα από σπουδές, μέσα από σεμινάρια.
Πρέπει να αλλάξετε όλες τις αντιλήψεις σας που έχετε για την πολιτική, για τη θρησκεία, για τον κόσμο και γενικότερα. Αλλά αυτό πρέπει να επεκταθεί και στον εαυτό σας. Οι καινούργιες ιδέες που έρχονται, αυτά που μαθαίνετε, όλα αυτά σας λύνουν τα χέρια στο να προχωρήσετε μπροστά σε μία επέκταση και βελτίωση. Αυτή θα είναι και ατομική.
Μπορεί όμως να περιλαμβάνει και άλλους τομείς επαγγελματικούς και οικονομικούς.
Πρέπει να εξερευνήσετε ξένους πολιτισμούς, να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με άλλους ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας. Και γιατί όχι να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα επαγγελματικό σε χώρες οι οποίες σας εμπνέουν και σας δημιουργούν σιγουριά.
Ο Βόρειος Δεσμός από την άλλη σας λέει ότι τώρα ήρθε η στιγμή να κινηθείτε σε φίλους, σε παρέες. Να βρείτε καινούργια άτομα με τα οποία θα έχετε καινούργια οράματα και κοινούς στόχους.
Να διορθώσετε και να αξιοποιήσετε τις σχέσεις που έχετε με κοντινά σας πρόσωπα τα οποία θα σας δώσουν μέγιστες βοήθειες. Επίσης να αναπτέρωσε το ηθικό σας, θα ασχοληθείτε με όλο εκείνο το σύστημα το επικοινωνιακό που μπορεί να σας δώσει μία άλλη τάση μια που θα γίνεται γνωστοί στο κοινό. 
Και βέβαια να αξιοποιήσετε όλα τα επικοινωνιακά σας εργαλεία, είτε είναι διαδίκτυο αυτό, είτε είναι η διαφήμιση. Να προβάλλετε τον εαυτό σας, την αξία σας, τις γνώσεις, τις εμπειρίες σας αλλά και ένα νέο τρόπο φιλοσοφίας που έχετε προς τη ζωή και γενικότερα προς το μέλλον.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου