Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Κρόνος R τετράγωνο Ουρανός 15/06


 Το τετράγωνο Κρόνου / Ουρανού είναι η πιο σημαντική όψη του 2021. Το Φεβρουάριο του 2021 είχαμε την πρώτη όψη, η δεύτερη θα γίνει τον Ιούνιο 2021, αυτή τη φορά με τον Κρόνο ανάδρομο, και η τρίτη και τελευταία το Δεκέμβριο 2021.

Οι όψεις μεταξύ Κρόνου και Ουρανού είναι μία σύγκρουση μεταξύ του καινούργιου και του παλιού και αυτό δημιουργεί μία αναταραχή αλλά στο τέλος η αλλαγή καθίσταται αναπόφευκτη.
Ο κόσμος ανθίσταται με αυτή τη διέλευση, γιατί ο Ουρανός είναι αυτός που ζητά το καινούργιο, ενώ ο Κρόνος επιμένει σε δομές, σε παλιά πράγματα σε αυτά που μέχρι τώρα γνωρίζουμε και στην πεπατημένη.
Οι αργές κινήσεις των πλανητών θέλουν μεγαλύτερο μετασχηματισμό αλλά αυτός απαιτεί χρόνο γιατί προφανώς θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Αυτό το χρονικό διάστημα οδηγείστε σε μία αναταραχή και υπάρχει μία τεράστια σύνδεση η οποία είναι σημαντική αλλά λειτουργεί και στο παρασκήνιο.
Ο Κρόνος και ο Ουρανός είναι διαφορετικοί ωστόσο δουλεύουν καλά μαζί μια που στο ηλιακό σύστημα ο Ουρανός ακολουθεί τον Κρόνο οπότε υπάρχει ένα θέμα συνέχειας. Εκεί που είσαι σταθερός και έχει εκπληρωθεί η εργασία του Κρόνου, ο Ουρανός αναλαμβάνει, και ο Ουρανός είναι αυτός που φέρνει την υπόσχεση, την ελευθερία και σε μία νέα ατραπό διαφωτισμού. Μία πορεία προς την ελευθερία η περνά μέσα από τον χρόνο όπου μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι συνειδητά κοντά σε σχεδιασμό.
Αλλά αυτό πρέπει να περάσει μέσα από την κυριαρχία του Κρόνου. Ο Κρόνος είναι ο τελευταίος πλανήτης ορατός με γυμνό μάτι και κυβερνά το υλικό κόσμο. Ο Ουρανός είναι ο πρώτος αόρατος πλανήτης που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το δούμε με το τηλεσκόπιο και για αυτό ο Ουρανός συνδέεται με κάτι ανώτερο, αόρατο, τον ουρανό, τη διαίσθηση, τη θεϊκή διορατικότητα. 
Ο Κρόνος δημιουργεί τις δομές, ενώ ο Ουρανός αλλάζει τα κλειδιά του χρόνου. Ο Κρόνος είναι ο περιορισμός, είναι η δομή, τα όρια, η σταθερότητα, ο έλεγχος, η εξουσία, η υπευθυνότητα και σταθεροποιεί πράγματα.
Ο Ουρανός από την άλλη αντιπροσωπεύει την ανάγκη για Ελευθερία, την αλλαγή, την  ανακάλυψης της λάμψης, της διορατικότητας, την εξέγερση και την επανάσταση.
Το τετράγωνο είναι μία δυναμική πτυχή όπου θα επικρατεί η αντιπαράθεση της δομής με την  αλλαγή. Ωστόσο θα βλέπουμε τα πράγματα εντελώς με διαφορετικούς φακούς αυτό το χρονικό διάστημα λόγω ότι υπάρχει μία διαδικασία στο παρασκήνιο και σύγκρουση. Αυτοί οι δύο τιτάνες μπορεί να προκαλέσουν ακραία ένταση και κρίση στην κοινωνία που θα επηρεάσει άμεσα όλους τους ανθρώπους.
Ο κύκλος Κρόνου / Ουρανού διαρκεί περίπου 45 χρόνια. Ο τρέχων κύκλος ξεκίνησε με τη σύνοδο στον Τοξότη 1988 και θα λήξει το 2032 με τη σύνοδο στους Διδύμους. Το πρώτο τετράγωνο πραγματοποιήθηκε το 1999 - 2000 και η αντίθεση μεταξύ του 2008 - 2010.
Για να μάθετε περισσότερα πρέπει να κοιτάξετε αυτές τις ημερομηνίες για να δείτε πώς κινείται αυτή η όψη ιστορικά πάνω στην ατομικότητα σας. Όπως επίσης και να δείτε και σε ποιον οίκο είναι αυτοί οι πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη σας όπου κάνουν διέλευση αυτή την χρονική στιγμή και συγκρούονται αυτό το χρονικό διάστημα.
Η όψη του τρέχοντος διαστήματος επηρεάζει όσους ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό και έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από τη 10η έως τη 15η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Να μην ξεχάσουμε ότι ο Κρόνος είναι ανάδρομος οπότε επιφέρει γεγονότα που έχουν δημιουργηθεί από τον Δεκέμβρη 2020 και μετά τα οποία πρέπει να τα επανεξετάσουμε. Οπότε κάποια πράγματα θα γυρίσουμε πίσω να τα ξαναδούμε για να βγάλουμε συμπεράσματα. Και βέβαια να αποφύγουμε και κάποιες καρμικές μεταβολές που υφίσταται λόγω ανάδρομου Κρόνου.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου