Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Ήλιος στον Καρκίνο

 


Ο Καρκίνος είναι ένα σημάδι του νερού και βιώνει τη ζωή ως κύματα συναισθημάτων και εντυπώσεων..

Μερικοί μπορεί να είναι όπως ένα όνειρο ή όπως ένας  καλλιτέχνης που δημιουργεί ένα σπίτι στη φαντασία..... μερικά κύματα γίνονται εφιάλτες που παίρνουν τον Καρκίνο στον απέραντο ωκεανό της αίσθησης, όπου χάνονται στη θάλασσα.
Ευτυχώς, ο ωκεανός έχει τις παλίρροιες του, που τελικά το καβουράκι  θα βγει αλώβητο  στην ακτή ξανά....αυτή η παλιρροιακή ιδιωτική ζωή έχει την υπογραφή του καρκίνου,  που όσοι βρίσκονται πλησίον τους θα έχουν βαθιά γνώση αυτής της άμπωτης και της ροής.
Η Ευμετάβλητη φύση τους τους καθιστά αινιγματικούς ακόμα και για όσους συναναστρέφονται μαζί τους.
Ο κυβερνήτης τους η Σελήνη τη μια στιγμή τους κάνει να λάμπουν για να τους κρύψει τα πρόσωπα την επομένη.
Ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό ζώδιο που πολύ εύκολα μπορεί να βυθιστεί σε μια διάθεση και να μείνει έτσι για πολύ....
Η φαντασία του είναι τόσο ζωντανή που είναι σαν να βλέπουν ταινία μέσα στους διαδρόμους του μυαλού τους.
Πίσω από το σκληρό καβούκι του κρύβει κάτι το τρυφερό που θα το δεις όταν σου επιτρέψει να μπεις στο κύκλο της εμπιστοσύνης του και τότε θα σε κρατήσει σφιχτά με τις δαγκάνες του όπως το αρχέτυπο της μαμάς ...
Αν εκμεταλλευτής την ευγενή φύση του , θα σε βάλει στη θέση σου και θα έχεις χάσει την εμπιστοσύνη του με τη μνησικακία του να αιωρείται στο άπειρο.
Πάνω απ 'όλα, ο Καρκίνος θέλει να έχει την αίσθηση του ανήκει σε μια οικεία ζωή..... μόλις δεσμευτεί, θα αποδειχθεί ότι είναι ο τέλειος  οικογενειάρχης και πιθανότατα να μην  απομακρυνθεί  μακριά από τη φωλιά του!!!

CAHYA
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου