Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Έκλειψη Ηλίου Ιουνίου στους Διδύμους. Το ψέμα της αλήθειας


Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 είναι μία 
δακτυλιοειδής Ηλιακή Έκλειψη και εμπεριέχει τον ανάδρομο Ερμή καθώς επίσης το τετράγωνο που δημιουργεί με το Ποσειδώνα ως την ισχυρότερη επιρροή της. Αυτός ο πλανήτης παρόλο που δεν είναι είναι πολύ κοντά πάνω στην  Έκλειψη το τετράγωνο όμως που κάνει με το Ποσειδώνα δεν είναι τόσο δυνατή γιατί είναι πάνω από τρεις μοίρες. Παρόλα αυτά εξακολουθεί και υφίσταται και σε αυτή την Νέα Σελήνη.
Επίσης σημαντική όψη είναι το τετράγωνο Κρόνου / Ουρανού που θα το βιώσουμε τρεις φορές μέχρι το 2021 και είναι ο πόλεμος μεταξύ του παλιού και του καινούργιου.

Ας δούμε αναλυτικά τις όψεις:

Σύνοδος Νέα Σελήνη με Ερμή: Δίνει έμφαση στη σκέψη και στις επικοινωνίες και στα ταξίδια μικρών αποστάσεων. Θα έχει μία αλληλεπίδραση όσο αφορά στις επαφές που έχουμε με στενούς συγγενείς και σχετίζεται βέβαια με σχολεία, αυτοκίνητο και με διαδίκτυο.
Είναι μία πολυάσχολη περίοδος με πολλά ραντεβού, συναντήσεις και μία έντονη δραστηριότητα, καθώς επίσης και νέες πληροφορίες που έρχονται και πρέπει να τις πάρουμε και να τις εμπεδώσουμε. Αυτή η ευθυγράμμιση ενισχύει την ορθολογική σκέψη, την επικοινωνία και γενικά τις κοινωνικές δεξιότητες.
Ωστόσο επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος υπάρχει το επικίνδυνο σημείο να τα βλέπουμε όλα με έναν παραμορφωτικό φακό και να είμαστε μέσα στην εξαπάτηση.

Ανάδρομος Ερμής: Φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία και στις τεχνολογίες, καθυστερήσεις ταξιδιού και νευρικό άγχος. Μπορεί να βλέπουμε κάποια πράγματα να έρχονται τα οποία να είναι από το παρελθόν, αλλά ουσιαστικά να μην έχουν καμία ουσία. Και βέβαια κυρίως όταν συναντάμε προηγούμενα πρόσωπα που να έχουμε συναντηθεί από τα παλιά.
Πρέπει να προσέχουμε τα λόγια μας, να μην αντιδρούμε περίεργα σε οτιδήποτε ακούμε και βέβαια να προσέχουμε και όλους τους άξονες των επικοινωνιακών εργαλείων που χρησιμοποιούμε, όπως είναι το διαδίκτυο. Οι επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις είναι επικοινωνιακά επικίνδυνες αυτό το χρονικό διάστημα και πρέπει να είμαστε και προσεκτικοί όσο αφορά το άξονα των υπογραφών.

Νέα Σελήνη τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Υπάρχει μία επίδραση όσο αφορά τη ζωτικότητα, δημιουργεί μία αίσθηση παραίτησης και κυρίως απέναντι στη σκληρή δουλειά.
Φέρνει απογοήτευση, σύγχυση και αισθανόμαστε απολογητικοί, ενοχικοί και βέβαια είναι ανασφαλείς οι προσωπικές σχέσεις καθώς θα υποστούν μία εξαπάτηση. Τα μυστικά θα είναι δύσκολα να διατηρηθούν και βέβαια θα αποκαλυφθούν πολλά μυστικά και υπάρχει μία υπερβολική εξιδανίκευση και μία επαφή η οποία μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες, σκάνδαλα και συκοφαντία.
Πρέπει να προσέχουμε τις παραπλανητικές επιρροές και πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι στις συναλλαγές μας. Θα μπορούσαμε όμως να έχουμε και μία ευαισθησία σε ορισμένα ζητήματα υγείας που σχετίζονται με τα ψυχοσωματικά, με μόλυνση και δηλητηρίαση.
Τα προβλήματα υγείας εδώ είναι δύσκολο να διαγνωστούν. Μπορεί να υπάρχει μία λανθασμένη διαχείριση. Ενώ η θρησκεία και άλλες μορφές αυτοϊασης όπως η επαφή με το νερό, ο διαλογισμός κ.τ.λ. θα βοηθήσουν. Τουλάχιστον να μη χάνετε την πίστη σας.

Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας: Προκαλεί σύγχυση, εξαπάτηση, ανασφάλεια και παρεξήγηση.  Μπορεί να περιπλέξεις τα πράγματα στις συζητήσεις και στις συναλλαγές. Επομένως πρέπει να ακούμε τους άλλους με ένα τρόπο το οποίο θα είναι προσεκτικός, καθώς επίσης και να προσέχουμε τα λόγια μας, το πως εκφραζόμαστε. Να μην αφήνουμε κανένα παράθυρο παρερμηνείας. Αν ασχολούμαστε με σημαντικά θέματα που έχουν να κάνουν με ζητήματα επικοινωνίας και επαγγελματικές συμβουλές μεγάλη προσοχή.
Η βοήθεια από ένα αξιόπιστο φίλο μπορεί να ενοχλήσει γι αυτό πρέπει να τα περνάμε όλα μέσα από μία κρησάρα νοητική. Να αποφεύγουμε κάθε σημείο που εμπεριέχει προδοσία και σκάνδαλα, όπως και επίσης και τα μικρά ψέματα που μπορούσαν να οδηγήσουν σε μία αμηχανία και να μας φέρουν σε δύσκολες θέσεις. Και να αποφύγουμε βέβαια και θεωρίες συνωμοσίας περίεργες και ακραίες πνευματικές απόψεις.

Τετράγωνο Κρόνου / Ουρανού: Η όψη κορυφώνεται στις 14 Ιουνίου. Δημιουργεί την ανάγκη για αλλαγή που σχετίζεται ότι από μια μεριά ερχόμαστε σε επαφή με αυτό που λέμε κοινωνικό γίγνεσθαι, δομή, σταθερότητα από την άλλη μεριά υπάρχει η ενέργεια του Ουρανού που πιέζει και μας λέει ότι πρέπει να προχωρήσεις μπροστά και να τα ανατρέψεις όλα.
Οπότε υπάρχει μία έντονη ενέργεια σε αυτό στο σημείο και μία εσωτερική σύγκρουση κατά πόσο είμαστε δεκτικοί στις αλλαγές. Γιατί ορισμένοι δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε ότι ο κόσμος αλλάζει. Οπότε πρέπει να μένουμε ανοιχτόμυαλοι, υπομονετικοί και ευέλικτοι για να είμαστε ανοιχτοί στις προκλήσεις και βέβαια αυτές να τις κάνουμε ευκαιρίες και να απαλλαγούμε από αυτό που μας περιορίζει και μας δημιουργεί προβλήματα στη ζωή μας.

Εν ολίγοις η Νέα Σελήνη και Έκλειψη στις 10 Ιουνίου με παρέα με τον ανάδρομο Ερμή και με το τετράγωνο που δημιουργεί με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μία σύγχυση, εξαπάτηση και παραπληροφόρηση. Φέρνει μία ευαισθησία όσο αφορά ψυχοσωματικά ζητήματα, ζητήματα ψυχολογίας και με δηλητηριάσεις. Οπότε χρειάζεται μία προσοχή γιατί πρέπει σε όλα να ενυπάρχει μία σαφήνεια, μία σταθερότητα και μία ειλικρίνεια.

Επηρεάζει το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου - αρχές τρίτου του Μεταβλητού Σταυρού και όσοι έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 16η έως τις 22η μοίρα του Μεταβλητού Σταυρού. Εφόσον είναι πάνω σε αυτό το Σταυρό καταλαβαίνουμε ότι όλα είναι ρευστά και όλα μεταβάλλονται.

Η δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 10 Ιουνίου θα είναι ορατή από ένα τμήμα του βορειοανατολικού Καναδά, τη Γροιλανδία, τον Αρκτικό Ωκεανό περνώντας πάνω από το Βόρειο Πόλο, τη Ρωσία και στην Άπω Ανατολή. Ενώ θα είναι μερική ορατή στη Βόρεια και Ανατολική Αμερική, στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης και στη Βόρεια Ασία.

Sabian Symbols: 

 «Μια σύγχρονη καφετέρια εμφανίζει πληθώρα τροφίμων, προϊόντων διαφόρων περιοχών»

Αυτό το Σύμβολο δείχνει το ευρύ φάσμα τροφής, ευκαιριών και την ικανότητα να έχουμε πράγματα στον σύγχρονο κόσμο μας. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, αλλά η καθεμία έχει την τιμή της, οπότε προσέξτε τι θα επιλέξετε. Ο καθένας θα σας θρέψει, αλλά μερικά πράγματα είναι πολύ πιο θρεπτικά και διατροφικά από άλλα. Ωστόσο, υπάρχουν τόσα πολλά στην οθόνη και διαθέσιμα που αν δεν σας αρέσει η πρώτη σας επιλογή μπορείτε να πάρετε κάτι άλλο - δηλαδή αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Πάρτε ό, τι χρειάζεστε, απολαύστε το και συνειδητοποιήστε την αφθονία που συμβαίνει στη ζωή σας. Βεβαιωθείτε ότι αυτό που παίρνετε είναι καλής ποιότητας, καθώς πολλά πράγματα μπορεί να μην είναι. Συντριπτικές εναλλακτικές λύσεις. Η ικανοποίηση των πεινασμένων έναντι του κορεσμού. Όλα παρέχονται. Αυτοεξυπηρέτηση. Υπέρβαρος. Πιστωτικές κάρτες.

Η Προσοχή: Λαμβάνοντας ό, τι μπορείτε ανεξάρτητα από τις ανάγκες. Αδυναμία λήψης αποφάσεων. Τόσες πολλές επιλογές. Τα πράγματα είναι τόσο κοντά, αλλά μέχρι στιγμής. Αδυναμία ικανοποίησης. Να γεμίζεις με πράγματα. *

ΠΗΓΗ: https://sabiansymbols.com/



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου