Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Πλούτωνας στην Παρθένο. Ο μάγος της Θεραπείας

 


Ο Πλούτωνας στην Παρθένο δυσκολεύεται να αφήσει τα πράγματα στην ησυχία τους αν νομίζει ότι μπορούν να βελτιωθούν...Είναι πολύ εφευρετικοί!.... Συχνά βρίσκουν τους δικούς τους τρόπους επικοινωνίας με αποτέλεσμα αυτό να γίνει εμμονή.. Είναι πολύ καλοί στην οργάνωση των πραγμάτων και μερικές φορές εμπλέκονται τόσο πολύ με αυτό που χάνουν τους συναισθηματικούς και ηθικούς εαυτούς τους στη διαδικασία...Ο Πλούτωνας στη Παρθένο ενδιαφέρεται για την υγεία και την εργασία και προτιμά  να παραμένει στο παρασκήνιο παρά στα φώτα της δημοσιότητας.....από τη θέση αυτή  θέλει να σώσει τον κόσμο!.... Δεν φοβάται  να ξεκινήσει από την αρχή του τέλους για να δημιουργήσει θεραπεία για τον εαυτό τους, τους άλλους γύρω τους και τη γη. Είναι ικανοποιημένοι με το να ξέρουν ότι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.
Ο Πλούτωνας στην Παρθένο μπορεί να είναι αναλυτικός και κριτικός αλλά ταυτόχρονα, φοβάται την κριτική από άλλους. Νιώθει  καλύτερα όταν υπηρετεί την ανθρωπότητα. Είναι πρακτικοί και απολαμβάνουν τη τέχνη και άλλες οπτικές απολαύσεις. Ενδιαφέρονται για την επιστήμη, την τεχνολογία και τη θεραπεία. Τους αρέσει η ακρίβεια σε όλα τα πράγματα. Μπορεί να φαίνονται κυνικοί.
Ο Πλούτωνας στη Παρθένο  είναι σεμνός  και αυτοκαταστροφικός.... Θέλει την  ασφάλεια!... Μπορεί να παίρνει  ασυνήθιστες αποφάσεις για την υγειονομική περίθαλψη, τη διατροφή και την ευημερία με γνώμονα όμως  να λειτουργεί γι 'αυτούς. Είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τις δικές τους επιθυμίες για το καλό της  ανθρωπότητας  γενικότερα.
Υ.Σ. Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε Πλούτωνα στη Παρθένο!


CAHYA
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου