Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Αριθμολογία. Καρμικοί Αριθμοί



Ένας λιγότερο γνωστός αριθμός ονομάζεται "αριθμός καρμικού χρέους".
Προέρχεται από την έννοια του κάρμα - η οποία μπορεί να περιγραφεί ως η ενέργεια που δημιουργείται μέσω των ενεργειών μας - ο αριθμός του καρμικού σας χρέους μας θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι υπάρχον κάρμα φέρνουμε σε αυτήν τη ζωή.Εάν πιστεύετε ότι η ψυχή ενσαρκώνεται πολλές φορές για να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί και να μάθει ό, τι χρειάζεται, τότε είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι κάθε κύκλος της ζωής έχει το δικό του μοναδικό σύνολο μαθημάτων και προκλήσεων. Έχετε πάντα το δώρο της επιλογής. Τίποτα δεν μπορεί να αφαιρέσει την ελεύθερη βούλησή σας - και είναι πιθανό η ενέργεια αυτών των προηγούμενων επιλογών να είναι μαζί σας σήμερα.
Σήμερα, θα σας βοηθήσουμε να καθαρίσετε τυχόν ανεπιθύμητα υπολείμματα καρμικών χρεών, ή ίσως ακόμη και να καταλάβετε το υπάρχον κάρμα σας, ώστε να μπορείτε πραγματικά να εργαστείτε για μια νέα αρχή!
Πώς να υπολογίσετε τους αριθμούς καρμικών χρεών σας ?
Όπως και ο αριθμός της διαδρομής ζωής σας, ο υπολογισμός του αριθμού καρμικού χρέους σας χρειάζεται λίγη προσθήκη, αλλά δεν είναι δύσκολο!

Για να εξετάσετε οποιοδήποτε καρμικό «χρέος» που μπορεί να έχετε φέρει σε αυτήν τη ζωή μαζί σας, πρέπει πρώτα να επιστρέψετε στην ημερομηνία γέννησής σας.
Για παράδειγμα, εάν γεννηθήκατε στις 4 Ιουλίου 1961:

Προσθέστε το έτος (1 + 9 + 6 + 1) για να λάβετε 17.
Μειώστε το σε ένα μόνο ψηφίο προσθέτοντας τα δύο ψηφία που προκύπτουν μαζί (1 + 7 = 8)
Προσθέστε το μήνα (7) και την ημέρα (4): 8 + 7 + 4 = 19. Εάν επεξεργαζόσασταν τον αριθμό Life Path, θα το προσθέσατε μαζί για να πάρετε 10 ή 1, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, εμείς Ψάχνετε για τους αριθμούς καρμικού χρέους που είναι διψήφια.
Εάν ο αριθμός που προκύπτει είναι 13, 14, 16 ή 19, αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να έχετε κάποια ημιτελή επιχείρηση! Αυτά είναι τα ονόματα των καρμικών χρεών.

Η ερμηνεία των διαφορετικών δεικτών είναι σημαντική όταν εργάζεστε με αυτό το είδος αριθμολογίας.
Μπορεί να γίνει περίπλοκο, διότι αυτοί οι αριθμοί θα συμπεριφέρονται ελαφρώς διαφορετικά εάν πέσουν σε θέση πορείας ζωής και όχι σε θέση επιθυμίας της καρδιάς ή σε αριθμό γέννησης, για παράδειγμα.
Ωστόσο, η συνολική ενέργεια αυτών των αριθμών θα παραμείνει αμετάβλητη.

Τι σημαίνει ο αριθμός του καρμικού χρέους σας;

Αριθμός 13
Στη χειρότερη περίπτωση, ένας αριθμός καρμικού χρέους 13 μπορεί να εκδηλωθεί ως μια σειρά τεμπελιάς.
Στο παρελθόν, ίσως οδηγήσατε στην επιτυχία των άλλων, και αυτή είναι η διάρκεια ζωής όπου πρέπει να σπάσετε αυτόν τον κύκλο! Βρείτε τη δική σας επιτυχία μέσα από κίνητρα και αποφασιστικότητα και, φυσικά, προσεγμένο σχεδιασμό.
Μην πάρετε συντομεύσεις όταν τα πράγματα αρχίζουν να σας απογοητεύουν. Είστε εδώ για να μάθετε πώς να σκάψετε βαθύτερα τα δικά σας ταλέντα αντί να βασίζεστε σε κάποιον άλλο για να γυρίσετε τα πράγματα. Και από την άλλη πλευρά, απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν μετατρέπετε σε εργασιομανείς ενώ το κάνετε.
Αυτός ο αριθμός στοχεύει να βρει την ισορροπία μεταξύ εργασίας και παιχνιδιού και να αναζητήσει ένα χαρούμενο μεσαίο έδαφος!

Αριθμός 14
Υπάρχει συχνά ένα είδος δυναμικής δύσκολης δύναμης που εμπλέκεται με έναν αριθμό καρμικού χρέους 14.
Μπορεί να δυσκολευτείτε να αισθανθείτε τον έλεγχο της ζωής σας, ή από την άλλη πλευρά, ίσως έχετε την τάση να προσπαθείτε να ελέγχετε άλλους ανθρώπους.
Είτε σε αυτήν τη ζωή είτε σε μια άλλη ενσάρκωση, κάτι από το παρελθόν σας απειλούσε την αίσθηση της ελευθερίας και της ατομικότητάς σας. Τώρα, έχετε το καθήκον να βρείτε ξανά ισορροπία.
Βεβαιωθείτε ότι δεν διακυβεύετε την ανεξαρτησία των άλλων, διεκδικώντας τη δική σας ελεύθερη βούληση και ακολουθώντας τις φιλοδοξίες σας. Και στην άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος, θυμηθείτε ότι ο συμβιβασμός είναι εξίσου σημαντικός για να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους και την ανεξαρτησία τους.

Αριθμός 16
Εάν αυτός είναι ο αριθμός καρμικούς σας χρέους , ένα από τα κύρια ζητήματα θα παλεύει με το εγώ.
Στο παρελθόν, μπορεί να κατείχε θέση εξουσίας. Θα πρέπει να μάθετε πώς να αφήσετε το μεγαλείο αυτού αντί για κάτι που ίσως σας δίνει λιγότερη αναγνώριση, αλλά είναι τελικά πιο ικανοποιητικό και ικανοποιητικό.
Το μάθημά σας σε αυτήν τη διάρκεια ζωής είναι να θυσιάσετε και να σηκωθείτε ξανά, όπως ο παροιμιώδης φοίνικας! Κάθε δυσκολία θα σας διδάξει κάτι νέο - δεν έχει σκοπό να μειώνει μόνιμα το εγώ αλλά να σας ενθαρρύνει να κάνετε καλύτερα.
Και όπως όλοι γνωρίζουμε, το να ξαναγυρίζετε ξανά και ξανά θα σας κάνει πιο δυνατούς!

Αριθμός 19
Από όλους τους αριθμούς καρμικού χρέους, το 19 είναι ένας που ενθαρρύνει την απαλότητα και τη γλυκύτητα.
Ο τελευταίος από τους καρμικούς αριθμούς, ο αριθμός 19 υποδεικνύει την πιθανότητα ότι στο παρελθόν είχατε κάποιο ταλέντο ή δεξιότητα που χρησιμοποιήσατε για το προσωπικό σας όφελος. Από μόνο του, αυτό δεν είναι άσχημο πράγμα, αλλά ίσως κλείσατε τους άλλους ή δεν χρησιμοποιήσατε την επιτυχία σας για να ωφελήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τις ευρύτερες συλλογές.
Σε αυτήν τη ζωή, μπορεί να συναντήσετε πολλά επαναλαμβανόμενα μαθήματα στη ζωή σας σχετικά με τις συνέπειες του να προσκολληθείτε σε κάτι που δεν προορίζεται για εσάς ή για τις σκληρές πραγματικότητες μιας ανισορροπίας που δίνουν και παίρνουν δυναμική.
Συνολικά, το μάθημα της ψυχής σας για αυτήν τη διάρκεια ζωής είναι να μάθετε πώς να είστε πιο δίνοντας, χρήσιμοι και να μάθετε να δέχεστε βοήθεια από άλλους ανθρώπους.

Να θυμάστε…
Όπως στην αστρολογία, η αριθμολογία συνδέεται εγγενώς με εσάς. Η μελέτη της μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να καταλάβετε ποιοι είστε, αλλά και να δώσετε μια εικόνα για το πεπρωμένο σας και τη θέση σας σε αυτόν τον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.
Ωστόσο, αυτοί οι αριθμοί δεν είναι ο μόνος τρόπος που το παρελθόν σας ανταποκρίνεται - στο τέλος της ημέρας, όλοι γνωρίζουμε ότι οι επιλογές μας έχουν σημασία και έχουν σημαντικά αποτελέσματα κυματισμού.
Ο αριθμός του καρμικού χρέους μας μπορεί να σας βοηθήσει να εξηγήσετε γιατί ορισμένα θέματα επαναλαμβάνονται στη ζωή μας ξανά και ξανά, αλλά τελικά εργαλεία όπως η αριθμολογία είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα πώς να σφυρηλατήσουμε τη ζωή που πραγματικά επιθυμούμε.


LEXI HIKARI
ΠΗΓΗ:https://astrologyanswers.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου