Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Αφροδίτη στους Ιχθύες 25/02 - 21/03 . Προβλέψεις Ζωδίων

 Η Αφροδίτη μετακινείται από το ζώδιο του Υδροχόου, στους Ιχθύς σε μία θέση πολύ ευνοϊκή. Φεύγοντας από τα θέλγητρα της επαναστατικής διάθεσης γίνεται Αφροδίτη της ποίησης.

Είναι η καλλιτεχνική Αφροδίτη, της προσφοράς, της ποιητικής αύρας, της ενασχόλησης με τις ψυχικές υπερβάσεις.
Γίνεται και ερωτική αυταπάτη, παρασύρεται από τις ονειρικές στιγμές, τις εξαπατήσεις της αληθινής αγάπης και του αδήλωτου πόνου.
Ας δεχτούμε την θετική πλευρά της μια και στο διάβα της στο ζώδια αυτό, δεν κάνει δύσκολες όψεις και έτσι ενεργεί σε θετική κατεύθυνση.

Τα ζώδια του Νερού ( Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) έχουν την μέγιστη εύνοια και δευτερεύοντος τα ζώδια της Γης ( Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος ).
Παραμένει στο ζώδιο του Ιχθύ έως τις 21/03.


Οι όψεις της κατά την Διέλευση:
  • Στις 03/03 κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό.
  • Στις 14/03 κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα.
  • Στις18/03 κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Προβλέψεις για τα ζώδια:

Κριός: Με την Αφροδίτη στο προηγούμενο ζώδιο ή θα βγάλετε τον καλλιτεχνικό εαυτό σας αν είστε γυναίκες του ζωδίου ή θα αναλωθείτε σε κρυφούς έρωτες οι άντρες. Ο πόθος θα φέρει μία πρόσκαιρη γοητεία κυρίως σε σχέσεις που παραμένουν κρυφές και υπόκεινται σε ονειρικές ορέξεις. Γνωριμίες με καλλιτέχνες, θεραπευτές, και εναλλακτικής ιατρικής, καθώς με ανθρώπους της ποίησης και της συγγραφής είναι ο δρόμος της απόλαυσης.

Ταύρος: Οι φιλικές σχέσεις, οι ομάδες ατόμων που πιστεύουν στην προσφορά σας κάνει εξωστρεφείς στο να απολαμβάνετε αυτό που έχετε κατακτήσει. Το φιλικό περιβάλλον σας δίνει και την οικονομική δύναμη, ώστε να ικανοποιηθεί η εσωτερική
 ορμή. Μέσα από χώρους, οι οποίοι έχουν καλλιτεχνική και προσφοράς, θα πάρετε τις ευεργεσίες σας.

Δίδυμοι: Στο Μεσουράνημα η Αφροδίτη σας στρέφει στην συγγραφή πάνω σε ποιητική και ψυχολογική δομή. Εμποδίζει την ανάδειξη, με την υπερβολή στο να κατευθύνετε τα θέλω σας, από την άλλη η στροφή σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με καλλιτεχνικούς, ψυχολογικούς, μεταφυσικούς και αναζήτησης είναι μία διέξοδος ουσίας.

Καρκίνος: Ήρθε η στιγμή της μάθησης, των ταξιδιών, των φιλοσοφικών εξερευνήσεων και σπουδών πάνω στην αναζήτηση στα μυστήρια της ζωής. Το μακρινό ταξίδι είναι εκείνο που θα σας προσφέρει μία ευχάριστη στιγμή από την πίεση του Πλούτωνα.

Λέων: Θα αναρωτηθείτε: " υπάρχει το μυστήριο στον έρωτα, ο κρυφός πόθος, η ψυχολογική επέκταση της σεξουαλικότητας, το σεξ ως απάντηση στον σκοτεινό προορισμό ?". Ναι! 
Παρόλο που δεν οδηγεί όλο αυτό πάντα στην απόλαυση έχει μία δόση μαγείας. Χρήματα που περιμένατε, καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και παροχές που έχουν καλλιτεχνική χροιά δημιουργούν σε μία προσωρινή καλυτέρευση της ψυχολογίας.

Παρθένος: Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ή θα φέρει συνεργασίες ή μία σχέση σε καλλιτεχνικό, εργασιακό χώρο, σε κλειστούς χώρους. Οι απέναντι θα έχουν μία γλυκύτητα στο λόγο τους και στις πράξεις τους και ένα ποιητικό ερωτισμό της ουτοπίας. Οι άντρες Παρθένοι ευνοούνται περισσότερο ερωτικά, ενώ οι γυναίκες του ζωδίου σε συνεργασίες και οικονομικές απολαβές.

Ζυγός: Σε πρώτο πλάνο η εργασία και η υγεία, δύο τομείς που χρειάζονται προσήλωση. Η εργασία καλύπτει όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικούς δρόμους ή μία εργασία που καλύπτει ένα όνειρο σας. Οι προκλήσεις μπορεί να έρθουν από την εργασία σας, όπου θα έχετε αρκετά πεσίματα και μπλεξίματα.

Σκορπιός: Εύνοια σε παιδιά, χαρίσματα ενόρασης και ψυχικών δυνάμεων, καθώς και σε μεταφυσικούς έρωτες με άτομα που έχουν ως ενασχόληση την θεραπευτική, πνευματική και καλλιτεχνική κατεύθυνση. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να έχετε μία τάση κτητικότητας και ανέξοδης ζήλιας, καθώς κάθε τι που συμβαίνει το βλέπετε και ως μυστήριο.

Τοξότης: Η οικογένεια στο προσκήνιο όπου θα έρθει οικονομική βοήθεια ή γνωριμίες μέσα από οικογενειακούς κύκλους που θα σας βοηθήσουν και επαγγελματικά. Το περιβάλλον εντός θα υποστεί την ψυχολογική ανάταση έστω και αν αυτή είναι ουτοπική. Καινούργια έξοδα έρχονται στην οικογένεια κυρίως σε άτομα της που ασχολούνται με την καλλιτεχνία.

Αιγόκερως: Η στιγμή των μικρών αποδράσεων σε κοντινούς προορισμούς έφτασε μαζί με ένα άτομο που το θέλετε δίπλα σας. Είναι όμως και η στιγμή στο να έρθετε σε επαφή με το υγρό στοιχείο, μία ψυχολογική ανάταση στην θάλασσα, να αφήσετε λίγο το επαγγελματικό σας ενδιαφέρον. Ζητήματα γραφειοκρατίας, εγγράφων, κοντινών ταξιδιών φέρνουν έξοδα.

Υδροχόος: Έξοδα που έρχονται ξαφνικά, αλλά και έσοδα που έρχονται από την αναζήτηση της ψυχολογίας, της αναζήτησης των προκλήσεων και της προσφοράς. Νιώθετε μία ικανοποίηση σε όσα έχετε επιτύχει και σε ότι σας επιφέρει κέρδη.

Ιχθύς: Μία από τις καλύτερες στιγμές τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει από κέρδη, εργασία, έρωτες θα λαμβάνετε τα καλά της Αφροδίτης.
Επειδή είναι σε πολύ καλή θέση στο ζώδιο σας, να μην αφήσετε το διάστημα του ενός μηνός περίπου της διέλευσης να περάσει ανεκμετάλλευτο.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου